reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Masakra :( a ja wyrobilam 5 lipca i mam tylko na rok ;( zrobili mnie w konia :-D chamstwo!!!!!!!!!!:cool2:

Aniu zlozylam wniosek 5 lipca, a odbior mam 25 lipca:tak: placilam 17e...

Ja akurat mam to szczescie, ze moj M. tez ma takie zdolnosci i umie ladnie rysowac :tak: mielismy pomysl zeby Tomkowi wlasnie namalowac Kubusia Puchatka a przyjaciolmi na scianie, wlasnie taki obrazek z bajki, ale zdecydowalismy sie tego nie robic, bo wynajmujemy to mieszkanie i nie ma sensu, tymbardziej ze wyprowadzka tuz tuz i szkoda by mi bylo taki obrazek zostawiac dla kogos :eek: dlatego mamy naklejki Kubusiowe na scianach:tak: ktore moge w sekunde odkleic i po sprawie :D a na nowym mieszkaniu juz malowanko bedzie :tak:

a mnie sie udalo i...mam dzis wolne...:-):-):-) - facet mi zadzwonil ze mam dzis nie przychodzic bo sie gdzies wybiera hihi... spoko w domku z dzieciaczkami tylko gdzie ta pogoda???:sorry::confused2: u nas znowu pada...

ogladam angielski program o karmieniu piersia, jedna dziewczynka ma 8 lat i dalej jest karmiona mlekiem matki :szok: ale smiechowo to wyglada:-D taka duza na cycu :-D

ogladam angielski program o karmieniu piersia, jedna dziewczynka ma 8 lat i dalej jest karmiona mlekiem matki :szok: ale smiechowo to wyglada:-D taka duza na cycu :-D
To samo oglądam jaaaaa :szok:. Jak można tak dłuuuugo karmić dzieci? W ogóle mi by było trochę wstyd, że mam 8 lat i ciągnę mleko z cyca. Mnie rozwaliła matka 2-latków, co wywala mleko pod prysznicem. Zamiast męczyć dzieci radykalnym odstawieniem mleka, mogła odciągać laktatorem i dawać im z butelek. Głupie te baby.

A tam glupie, kazda matka robi po swojemu ;-)
Taka figa, że pozwolę, żeby mi dziecko ssało cycka 8 lat... z braku normalnego snu chyba bym padła. A ta od bliźniaków i tak uważam, że trochę za radykalnie to zrobiła i powinna sobie kupić laktator.

O teraz super niania i klapsy :szok:.

Oooo Karola :D... kolejny poród przez internet. Rilaks rilaks i pamiętaj, oddychanie :D ho-ho-ho :D hihi.

Astrid przeciez nikt Ci nie kaze :szok: ja uwazam, ze to indywidualna sprawa kazdej mamy i niech kazda karmi dziecko tyle ile chce, nie wiem o co Ci chodzi :-p chyba za mocno wzielas to do siebie, bo przeciez ja w moim poscie nic nie napisalam o Tobie i ze iles tam masz karmic :tak:

karola trzymaj sie!!!!! czekamy na Twoja ksiezniczke kochana :tak:

reklama
Do góry