reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
hej....wrocilam z pracy wlasnie...:tak: boze czy tu jeszcze kiedys slonce zaswieci?:dry: masakra z ta pogoda...
my mamy nl blachy - tu kupowalismy bo przerejestrowanie to koszt ok 2.000 euro:baffled: wiec lepiej sprzedac albo do Polski wyslac... moi znajomi maja tez pl blachy ale auro jest na tescia...:szok: i nie placa kar bo tesc w PL mieszka na stale ... taka kombinacja:sorry2:

u nas na obiad ma byc grill ale jak tak bedzie nadal kapac to nici z tego:wściekła/y: w razie "wu" beda zapiekaniki / pieczarki, cebulka ser zolty na buleczkach:tak:/

I przedstawiam wam naszego nowego lokatora - nasze najmlodsze latorosle:-D - imienia nie mamy jeszcze ...moze maccie jakies fajne pomysly...?:-p to jest piesek...

Załączniki

• DSCF2255.jpg
    DSCF2255.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 23
ja zrobilam ostatecznie zapiekanke ziemniaczana z cebula, parowkami, serem i pomyslem na.. :-D

Ania moj friend ma takiego psa, nazywa sie Bengy (BENDŻI) :-)

ja mam dosyc nl kurczaka... faszerowany chemia i hormonami... a my jedzac to przekazujemy dziecku wiekszosc w mleku :baffled: niestety takie czasy ze teraz prawie wszystko na chemii :(( :-:)dry:

reklama
ja mam dosyc nl kurczaka... faszerowany chemia i hormonami... a my jedzac to przekazujemy dziecku wiekszosc w mleku :baffled: niestety takie czasy ze teraz prawie wszystko na chemii :(( :-:)dry:
akurat kurczaka mam wędzonego domowo z Polski :cool2:... a chemia jest dzisiaj we wszystkim, więc się tym nie przejmuję, takie życie

Do góry