reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
karola82 z moich ostatnich informacji ,od zameldowania jest 6 miesiecy na zrobienie porządku z tablicami rejestracyjnymi.....
hej....wrocilam z pracy wlasnie... boze czy tu jeszcze kiedys slonce zaswieci? masakra z ta pogoda...
my mamy nl blachy - tu kupowalismy bo przerejestrowanie to koszt ok 2.000 euro wiec lepiej sprzedac albo do Polski wyslac... moi znajomi maja tez pl blachy ale auro jest na tescia... i nie placa kar bo tesc w PL mieszka na stale ... taka kombinacja
u nas na obiad ma byc grill ale jak tak bedzie nadal kapac to nici z tego w razie "wu" beda zapiekaniki / pieczarki, cebulka ser zolty na buleczkach/
I przedstawiam wam naszego nowego lokatora - nasze najmlodsze latorosle - imienia nie mamy jeszcze ...moze maccie jakies fajne pomysly...? to jest piesek...
my mamy nl blachy - tu kupowalismy bo przerejestrowanie to koszt ok 2.000 euro wiec lepiej sprzedac albo do Polski wyslac... moi znajomi maja tez pl blachy ale auro jest na tescia... i nie placa kar bo tesc w PL mieszka na stale ... taka kombinacja
u nas na obiad ma byc grill ale jak tak bedzie nadal kapac to nici z tego w razie "wu" beda zapiekaniki / pieczarki, cebulka ser zolty na buleczkach/
I przedstawiam wam naszego nowego lokatora - nasze najmlodsze latorosle - imienia nie mamy jeszcze ...moze maccie jakies fajne pomysly...? to jest piesek...
Załączniki
Iskierka71
Fanka BB :)
Aniahaven - śliczności pieseczek:-) Imienia ci nie wymyślę, bo pamiętam jaki problem mialam ze swoim psem ;-)
Iskierka71
Fanka BB :)
Ja też mam dziś zapiekankę, ale z makaronem, pieczarkami, papryką, brokułem i serem:-)
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ania, śliczny piesio
Ja nie wiem, co na obiad... póki co rozmrażam kurczaka. Pewnie jakaś wariacja na temat kurczaka w sosie z ryżem.
Ja nie wiem, co na obiad... póki co rozmrażam kurczaka. Pewnie jakaś wariacja na temat kurczaka w sosie z ryżem.
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
akurat kurczaka mam wędzonego domowo z Polski ... a chemia jest dzisiaj we wszystkim, więc się tym nie przejmuję, takie życieja mam dosyc nl kurczaka... faszerowany chemia i hormonami... a my jedzac to przekazujemy dziecku wiekszosc w mleku niestety takie czasy ze teraz prawie wszystko na chemii ( :-dry: