reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dziewczyny mam pytanko, gdzie można tutaj w NL dostać sodę oczyszczoną i boraks? Sodę dostanę w zwykłym markecie typu Albert, Plus, C1000? Jakoś nie widziałam do tej pory:-(

reklama
O znalazłam jak to wygląda... Mam rację? To jest soda oczyszczona?

Gimborn%20ZuiveringsZout.jpg

WITAJCIE!
u nas poniedzialek zaczol sie wspanaile:no: Bylam z Tymkiem w CB i jak wrocilam znalazlam list z balastingu a wnim ze otrzymali info ,ze mieszkamy w holandii a mamy polskie rejestracje i nie placimy podatku.No znalazl sie ktos zyczliwy i doniosl na nas bo jak inaczej to wytlumaczyc hyyymmm.Chyba z torbami pojdziemy w pl kara 40 tys tu tez cos chca ...

reklama
WITAJCIE!
u nas poniedzialek zaczol sie wspanaile:no: Bylam z Tymkiem w CB i jak wrocilam znalazlam list z balastingu a wnim ze otrzymali info ,ze mieszkamy w holandii a mamy polskie rejestracje i nie placimy podatku.No znalazl sie ktos zyczliwy i doniosl na nas bo jak inaczej to wytlumaczyc hyyymmm.Chyba z torbami pojdziemy w pl kara 40 tys tu tez cos chca ...

bylo glosno w grudniu ze od stycznia wchodza oplaty za samochody na pl blachach jezeli wlasciciel jest tu zameldowany
i maja naliczac lata wstecz
na chlopski rozum po cholere ryzykowac
ja z urzedami wole nie zadzierac
w sierpniu mam przepis notarialny polowa domu po ojcu i juz zglosilam to musze dostarczyc papiery
wole teraz zaplacic jakoby mieliby mnie dorwac za dziesiec lat z procentami
kto kombinuje ten traci:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry