reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

niunia szok, wspolczuje.. dobrze ze nic powaznego Ci sie nie stalo :no:
gosia ja bylam zmuszona dzis z Tomkiem wyjsc do sklepu, ale zalozylam na wozek folie przeciw deszczowa i jakos poszlo :-D
milka nie wiem:no: nie pomoge niestety:no: to chyba chodzi o to, ze w polsce musialas byc przez jakis czas wlascicielem i zrobic to jako mienie przesiedlencze, czy jakos tak... i wtedy sie nie placi bmp czy jak to sie nazywa :confused: nie wiem do konca, najlepiej jakbys sie jakiejs ksiegowej zapytala co siedzi w tych sprawach :tak:

reklama
Aniu Sto latek i usmiechu w kazdy dzien dla Karinki:tak:
pisnka superowa ,nawet mi sie zachcialo pieska ,tylko zeby one nie rosly:-D

Madzia czyli w przepisach nic sie nie zmienilo:happy2:

Tez slyszalam ,ze tu nie ma wspolwlascicieli:no: i jeszcze ,ze jesli jezdzisz autem czyims to ten ktos lub inna os musi byc w aucie ..? nie wiem czy to prawda..:sorry2:

Niunia cale szczescie ,ze nic cisie nie stalo:baffled: szok .A siniaki faktycznie moga juro dopiero bolec:baffled:

Ostatnia edycja:
karola82 mi przynajmniej nic nie wiadomo na ten temat....

a jeśli chodzi o jezdzenie autem które zapisane jest na kogoś to slyszałam ze wystarczy miec upoważnienie od tej osoby... ale jak to sie ma w praktyce to nie mam pojecia, i czy duane to uznaje bo ktos moze jezdzic nie kontrolowany kupe czasu i myslec ze tak moze byc a wcale nie jest..... nie znam nikogo kto by miał taka sytuacje wiec nie znam szczegołów..

troche to glupie ze nie ma współwłasnosci no ale co kraj to....

A ja dzielę się z Wami urodzinowym tortem. Sorki, że tak późno, ale wcześniej mieliśmy gorącą linię na skype:-D
P1030687.jpg

dzien dobry...

Niuniu jak sie dzis czujesz? wspolczuje takiego upadku:baffled:
Gosiu malej sie bardzo podobala zwlaszcza ze slonko pieknie swiecilo i owocow duzo i zwierzakow ale tesknila powiedziala ze beze mnie juz nie jedzie hihi:-D...

Iguana dokladnie ta rasa...Jack Russel Terrier:tak: - imie bardzo fajne wezniemy pod uwage... dalismy sobie czas do soboty na dopasowanie mu imienia;-)

Iskierka torcik mniam mniam - my dopiero bedziemy swietowac w sobote bo gosci mamy a w poniedzialek wszyscy pracuja do 19.00 lacznei z moim M.... wiec napewno wam foto torcika tez zarzuce...:-D

pogoda szkoda co gadac...:eek: uciekam do pracy a potem mamy kolejny afspraak w szpitalu co do tego palucha Karinki:sorry:..paaaaaaa..........

helol

Hauge no dzis to faktycznie prawdziwe lato:-D:tak:
dobre i 20 st byle sloneczko bylo i bez wiatru:tak:

Madzila ja osobiscie tez nie znam nikogo w takiej sytuacji:sorry: Mysmy tak mieli auto ja wlasciciel a tata wspol :tak:ale nawet sie nie dowiadywalismy bo chcielismy zmienic:tak:

Niunia jak tam?

mnie dzis w krzyzach pobolewa:baffled:

hej... ja zaraz do pracy uciekam... cale szczescie bo lewa reka mnie boli.. sliwa tak wielka:szok: dobrze ze cieplo nie ejst bo bym sie rozebrala i ktos moglby pomyslec ze mnie maz bije:sorry:

aniahaven- najlepszego dla karinki;-) zazdroszcze pieska.. sama namawiam meza na jakiegos moze sie zgodzi:tak:

milego dnia wszystkim;-) i bez wypadkow;-):-)

ps. moje motto "nasze szczescie + nasz pech = ..bo w zyciu nie moze byc za nudno.."

reklama
Ponoc od tego tygodnia ma byc lato w Holandii... :sorry: max 20 stopni LOL :confused2:

wlanie patrzylam na Weer: Neerslagradar en Weerbericht voor Nederland en Europa i od poniedzialku biore urlop...:-) u nas ma byc 24 stopni i zawsze popoludniami slonko:tak:- chyba lepiej juz nie bedzie...:-) a ja pojechalam do pracy :wściekła/y: i ...moja dama pojechala na wakacje i do tego zamki zmienila:baffled: nic nie powiedziala i pod drzwami mi smsa pisze ze zapomniala ze przychodze... a wczoraj jej smsa pisalam..masakra...zamiast dzieciaki spac to ja ich gdzies woze....:confused2:

Do góry