reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

niunia szok, wspolczuje.. dobrze ze nic powaznego Ci sie nie stalo :no:
gosia ja bylam zmuszona dzis z Tomkiem wyjsc do sklepu, ale zalozylam na wozek folie przeciw deszczowa i jakos poszlo :-D
milka nie wiem:no: nie pomoge niestety:no: to chyba chodzi o to, ze w polsce musialas byc przez jakis czas wlascicielem i zrobic to jako mienie przesiedlencze, czy jakos tak... i wtedy sie nie placi bmp czy jak to sie nazywa :confused: nie wiem do konca, najlepiej jakbys sie jakiejs ksiegowej zapytala co siedzi w tych sprawach :tak:

reklama
Aniu Sto latek i usmiechu w kazdy dzien dla Karinki:tak:
pisnka superowa ,nawet mi sie zachcialo pieska ,tylko zeby one nie rosly:-D

Madzia czyli w przepisach nic sie nie zmienilo:happy2:

Tez slyszalam ,ze tu nie ma wspolwlascicieli:no: i jeszcze ,ze jesli jezdzisz autem czyims to ten ktos lub inna os musi byc w aucie ..? nie wiem czy to prawda..:sorry2:

Niunia cale szczescie ,ze nic cisie nie stalo:baffled: szok .A siniaki faktycznie moga juro dopiero bolec:baffled:

Ostatnia edycja:
karola82 mi przynajmniej nic nie wiadomo na ten temat....

a jeśli chodzi o jezdzenie autem które zapisane jest na kogoś to slyszałam ze wystarczy miec upoważnienie od tej osoby... ale jak to sie ma w praktyce to nie mam pojecia, i czy duane to uznaje bo ktos moze jezdzic nie kontrolowany kupe czasu i myslec ze tak moze byc a wcale nie jest..... nie znam nikogo kto by miał taka sytuacje wiec nie znam szczegołów..

troche to glupie ze nie ma współwłasnosci no ale co kraj to....

A ja dzielę się z Wami urodzinowym tortem. Sorki, że tak późno, ale wcześniej mieliśmy gorącą linię na skype:-D
P1030687.jpg

dzien dobry...

Niuniu jak sie dzis czujesz? wspolczuje takiego upadku:baffled:
Gosiu malej sie bardzo podobala zwlaszcza ze slonko pieknie swiecilo i owocow duzo i zwierzakow ale tesknila powiedziala ze beze mnie juz nie jedzie hihi:-D...

Iguana dokladnie ta rasa...Jack Russel Terrier:tak: - imie bardzo fajne wezniemy pod uwage... dalismy sobie czas do soboty na dopasowanie mu imienia;-)

Iskierka torcik mniam mniam - my dopiero bedziemy swietowac w sobote bo gosci mamy a w poniedzialek wszyscy pracuja do 19.00 lacznei z moim M.... wiec napewno wam foto torcika tez zarzuce...:-D

pogoda szkoda co gadac...:eek: uciekam do pracy a potem mamy kolejny afspraak w szpitalu co do tego palucha Karinki:sorry:..paaaaaaa..........

helol

Hauge no dzis to faktycznie prawdziwe lato:-D:tak:
dobre i 20 st byle sloneczko bylo i bez wiatru:tak:

Madzila ja osobiscie tez nie znam nikogo w takiej sytuacji:sorry: Mysmy tak mieli auto ja wlasciciel a tata wspol :tak:ale nawet sie nie dowiadywalismy bo chcielismy zmienic:tak:

Niunia jak tam?

mnie dzis w krzyzach pobolewa:baffled:

hej... ja zaraz do pracy uciekam... cale szczescie bo lewa reka mnie boli.. sliwa tak wielka:szok: dobrze ze cieplo nie ejst bo bym sie rozebrala i ktos moglby pomyslec ze mnie maz bije:sorry:

aniahaven- najlepszego dla karinki;-) zazdroszcze pieska.. sama namawiam meza na jakiegos moze sie zgodzi:tak:

milego dnia wszystkim;-) i bez wypadkow;-):-)

ps. moje motto "nasze szczescie + nasz pech = ..bo w zyciu nie moze byc za nudno.."

reklama
Ponoc od tego tygodnia ma byc lato w Holandii... :sorry: max 20 stopni LOL :confused2:

wlanie patrzylam na Weer: Neerslagradar en Weerbericht voor Nederland en Europa i od poniedzialku biore urlop...:-) u nas ma byc 24 stopni i zawsze popoludniami slonko:tak:- chyba lepiej juz nie bedzie...:-) a ja pojechalam do pracy :wściekła/y: i ...moja dama pojechala na wakacje i do tego zamki zmienila:baffled: nic nie powiedziala i pod drzwami mi smsa pisze ze zapomniala ze przychodze... a wczoraj jej smsa pisalam..masakra...zamiast dzieciaki spac to ja ich gdzies woze....:confused2:

Do góry