reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

tylko nie wiadomo czy w ogole wycofują czy tylko z niektorych sklepów..... na forum tylko znalazlam ze napewno w c1000 juz go nie bedzie ....

poza tym tydzien temu dostalam do domu bon z nestle na mleko od 6 miesiaca..... wiec skoro jeszcze nie urodziłam a dali na mleko ktore teoretycznie bede uzywac za pol roku to chyba nie zniknie ;)

reklama
Dzień dobry!
my używamy właśnie mleko nestle, myślę że raczej wycofywać nie będą,przynajmniej na stronie nic nie pisze, oby:)
mój Szymek zaczął wstawać o 6 rano codziennie, już nie pośpie:-D
miłego dnia:-)

Witam

My tez uzywalismy Nestle :tak:Jak ja dawalam Michalkowi to jeszcze bylo w kartonowm pudelku i tansze:tak:Pozniej nie moglam juz go nigdzie znalesc przez jakis miesiac lub dwa i nagle sie w puszkach pojawilo:tak:Jak nie ylo to dawalam mu tej samej firmy ale w plynnej postaci ze slepu wynosilam:-DTo bylo od 1 -3i sie JUNIOR nazywalo:tak:

Witam!!

Nie bylo mnie caly weekend i musialam nadrobic troszke.
Moj Kuba zostal w domu dzisiaj bo rano go brzuch bolal ale teraz juz jest dobrze i zaluje ze nie poszedl bo to ostatni tydzien. Musze isc do zoologicznego bo moja mama pojechala do PL i zostawila mi swojego Yorka ale zapomniala o grzebieniu a wiecie jakie te psy mja wlosy.

Prosze pomozcie mi znalezsc jakie podziekowania po Holenersku dla nauczycielki!!!!!

Dzien dobry :D

kto ma jakis pomysl na szybki obiad? nie chce mi sie - jak zwykle - gotowac, ale cos musze upichcic, tylko weny brak.. :dry:

reklama
Hague szybki to moze spaghetti albo zupka warzywna z grzankami:tak:

ja dzis mam rosól od wczoraj i risotto z wazywami:tak:

wlasnie sie bawimy z Michalkiem w doktora:tak: oczywiscie ja jstem pacjetem i mi ciagle zastrzyki robi:baffled::-D

Do góry