reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

tylko nie wiadomo czy w ogole wycofują czy tylko z niektorych sklepów..... na forum tylko znalazlam ze napewno w c1000 juz go nie bedzie ....

poza tym tydzien temu dostalam do domu bon z nestle na mleko od 6 miesiaca..... wiec skoro jeszcze nie urodziłam a dali na mleko ktore teoretycznie bede uzywac za pol roku to chyba nie zniknie ;)

reklama
Dzień dobry!
my używamy właśnie mleko nestle, myślę że raczej wycofywać nie będą,przynajmniej na stronie nic nie pisze, oby:)
mój Szymek zaczął wstawać o 6 rano codziennie, już nie pośpie:-D
miłego dnia:-)

Witam

My tez uzywalismy Nestle :tak:Jak ja dawalam Michalkowi to jeszcze bylo w kartonowm pudelku i tansze:tak:Pozniej nie moglam juz go nigdzie znalesc przez jakis miesiac lub dwa i nagle sie w puszkach pojawilo:tak:Jak nie ylo to dawalam mu tej samej firmy ale w plynnej postaci ze slepu wynosilam:-DTo bylo od 1 -3i sie JUNIOR nazywalo:tak:

Witam!!

Nie bylo mnie caly weekend i musialam nadrobic troszke.
Moj Kuba zostal w domu dzisiaj bo rano go brzuch bolal ale teraz juz jest dobrze i zaluje ze nie poszedl bo to ostatni tydzien. Musze isc do zoologicznego bo moja mama pojechala do PL i zostawila mi swojego Yorka ale zapomniala o grzebieniu a wiecie jakie te psy mja wlosy.

Prosze pomozcie mi znalezsc jakie podziekowania po Holenersku dla nauczycielki!!!!!

Dzien dobry :D

kto ma jakis pomysl na szybki obiad? nie chce mi sie - jak zwykle - gotowac, ale cos musze upichcic, tylko weny brak.. :dry:

reklama
Hague szybki to moze spaghetti albo zupka warzywna z grzankami:tak:

ja dzis mam rosól od wczoraj i risotto z wazywami:tak:

wlasnie sie bawimy z Michalkiem w doktora:tak: oczywiscie ja jstem pacjetem i mi ciagle zastrzyki robi:baffled::-D

Do góry