reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
sweety to ja to mleko chyba w jumbo widzialam :-D:tak: ale nie mialam okazji go kupic, bo jakos ten nutrilon mi podpasowal, bo w pl tez jest:tak:i tak tylko dokarmiam malego to w sumie bez roznicy czy nutrilon czy nestle, chyba oba maja podobne sklady (jak nie takie same)

my tez uzywalismy nutrilion
ale znajome w polsce mowily o tym nestle ze tanie i dziecia podchodzi
sama nie probowalam bo od poczatku uzywalismy nutrilion a nie chcialam zmieniac po tylu miesiacach

ja jeszcze nie w temacie karmienia mlekiem ale ostatnio to mleko widzialam w kruidvacie

NESTLÉ Groeie Start

ale ponoc je wycofuja bo kolezanka uzywa i juz jej w jednym sklepie powiedzieli ze wyprzedali reszte i juz go nie bedzie :)
Cos w tym jest, bo ja widzialam to mleko w C1000 pozdejmowane z polek, wrzucone do wielkiego kosza z napisem 50% korting. A na pólkach bylo zupelnie inne mleko...

reklama
Do góry