reklama
sweety22
Zaangażowana w BB
sa mleczka z nestle w krudivat dziewczyny z polski bardzo sobie je chwala dzieci latwo przyswajaja a cena tez umiarkowana
sweety22
Zaangażowana w BB
u mnie w tej dziurze sa wiec w duzym miescie tez musza byc one sa w mniejszych puszkach ciemno niebieski kolor i maly mis narysowany stoja obok nutrilion'u
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ja jeszcze nie w temacie karmienia mlekiem ale ostatnio to mleko widzialam w kruidvacie
NESTLÉ Groeie Start
ale ponoc je wycofuja bo kolezanka uzywa i juz jej w jednym sklepie powiedzieli ze wyprzedali reszte i juz go nie bedzie
NESTLÉ Groeie Start
ale ponoc je wycofuja bo kolezanka uzywa i juz jej w jednym sklepie powiedzieli ze wyprzedali reszte i juz go nie bedzie
sweety to ja to mleko chyba w jumbo widzialam ale nie mialam okazji go kupic, bo jakos ten nutrilon mi podpasowal, bo w pl tez jesti tak tylko dokarmiam malego to w sumie bez roznicy czy nutrilon czy nestle, chyba oba maja podobne sklady (jak nie takie same)
sweety22
Zaangażowana w BB
my tez uzywalismy nutrilion
ale znajome w polsce mowily o tym nestle ze tanie i dziecia podchodzi
sama nie probowalam bo od poczatku uzywalismy nutrilion a nie chcialam zmieniac po tylu miesiacach
ale znajome w polsce mowily o tym nestle ze tanie i dziecia podchodzi
sama nie probowalam bo od poczatku uzywalismy nutrilion a nie chcialam zmieniac po tylu miesiacach
Iskierka71
Fanka BB :)
Cos w tym jest, bo ja widzialam to mleko w C1000 pozdejmowane z polek, wrzucone do wielkiego kosza z napisem 50% korting. A na pólkach bylo zupelnie inne mleko...ja jeszcze nie w temacie karmienia mlekiem ale ostatnio to mleko widzialam w kruidvacie
NESTLÉ Groeie Start
reklama
sweety22
Zaangażowana w BB
a moze planuja zmiane opakowan nazwy badz ulepszony sklad
firma nestle dosc dobrze prosperuje na rynkach mysle ze nie wycofaja ich a moze sie myle
firma nestle dosc dobrze prosperuje na rynkach mysle ze nie wycofaja ich a moze sie myle