reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
w koncu siadlam:tak:
upieklam ta karpateke jeszcze tylko przelozyc masa i jesc:tak:na kolacje byly nalesniki z farszem zapiekane w serze ,tak pojadlam ze blee:-D

Hague ja juz zaluje ze taka róznica bedzie... Ciuszki po Misku tez chomikowalam ,standaerdowe tak do 74 sie przydadza a reszte do pl zawiozlam:tak::tak:
fotki Michalka

Załączniki

• DSCF1896.jpg
    DSCF1896.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF1897.jpg
    DSCF1897.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 36
Gosiu o widzisz, a mi tylko list wyslali i nie musialam juz na strone wchodzic i ich informowac. co kraj to obyczaj :-D
Karola jaki Ty masz sliczny brzusio!!!! Oj kiedy ja taki mialam... :happy: A Michas jaki przytulony i szczesliwy :-) miejmy nadzieje, ze nie bedzie o Milenke zazdrosny :tak: Jak sie czujesz? To juz ostatnie chwile we 3;-)

Iskierka dostalam i wlasnie sprawdzilam poczte i dostalam maila ze nie umieli sie do mnie dodzwonic i mam sama do nich zadzwonic i podac informacje :tak: czyli z etosa musisz czekac na telefon

Aniu to jutro bedziesz corke rozpieszczac :tak:

Karola ale brzucho :-) jeszcze niedawno tez taki mialam ale to leci ....

Ja tez juz ide spac spokojnej nocki 4all

dzieki dziewcyznk ilady czy nie juz ciazy mi:-D
A Michas zadowolony , juz sie ostatnio chawil dziewczynce ze ma siostre:tak::-D Iskierka Michaly to fajne chlopaki:tak: moj maly tez juz sie uczyl wozkiem jezdzic:tak: a smiesznie to wyglada bo go ledwo widac zza tego wozka:laugh2:

reklama
Iguana_;8783939]Przeglądam sobie dalej te dzieciowe gazetki i znalazłam inny fajny gadżet. Może którąś przyszłą mamę to zainteresuje.

Tiny Love bujaczek-leżaczek, a także łóżeczko, 3 w 1.
WIELOFUNKCYJNY LEŻACZEK - BUJACZEK - ŁÓŻECZKO 3 W 1 - YouTube

54395107969422097_jzloyhKc_c.jpg

Fajny, ale jak dla mnie zbędny gadżet. Małą mogę bujać ja albo mąż, ewentualnie mamy jeszcze maxi coxi fotelik.

Słyszałyście o: http://kontakt24.tvn.pl/temat,traby-niszczyly-domy-jedna-osoba-nie-zyje,51778,html?categoryId=496 ? Masakra :-(

Ostatnia edycja:
Do góry