reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
w koncu siadlam:tak:
upieklam ta karpateke jeszcze tylko przelozyc masa i jesc:tak:na kolacje byly nalesniki z farszem zapiekane w serze ,tak pojadlam ze blee:-D

Hague ja juz zaluje ze taka róznica bedzie... Ciuszki po Misku tez chomikowalam ,standaerdowe tak do 74 sie przydadza a reszte do pl zawiozlam:tak::tak:
fotki Michalka

Załączniki

• DSCF1896.jpg
    DSCF1896.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCF1897.jpg
    DSCF1897.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 27
Gosiu o widzisz, a mi tylko list wyslali i nie musialam juz na strone wchodzic i ich informowac. co kraj to obyczaj :-D
Karola jaki Ty masz sliczny brzusio!!!! Oj kiedy ja taki mialam... :happy: A Michas jaki przytulony i szczesliwy :-) miejmy nadzieje, ze nie bedzie o Milenke zazdrosny :tak: Jak sie czujesz? To juz ostatnie chwile we 3;-)

Iskierka dostalam i wlasnie sprawdzilam poczte i dostalam maila ze nie umieli sie do mnie dodzwonic i mam sama do nich zadzwonic i podac informacje :tak: czyli z etosa musisz czekac na telefon

Aniu to jutro bedziesz corke rozpieszczac :tak:

Karola ale brzucho :-) jeszcze niedawno tez taki mialam ale to leci ....

Ja tez juz ide spac spokojnej nocki 4all

dzieki dziewcyznk ilady czy nie juz ciazy mi:-D
A Michas zadowolony , juz sie ostatnio chawil dziewczynce ze ma siostre:tak::-D Iskierka Michaly to fajne chlopaki:tak: moj maly tez juz sie uczyl wozkiem jezdzic:tak: a smiesznie to wyglada bo go ledwo widac zza tego wozka:laugh2:

reklama
Iguana_;8783939]Przeglądam sobie dalej te dzieciowe gazetki i znalazłam inny fajny gadżet. Może którąś przyszłą mamę to zainteresuje.

Tiny Love bujaczek-leżaczek, a także łóżeczko, 3 w 1.
WIELOFUNKCYJNY LEŻACZEK - BUJACZEK - ŁÓŻECZKO 3 W 1 - YouTube

54395107969422097_jzloyhKc_c.jpg

Fajny, ale jak dla mnie zbędny gadżet. Małą mogę bujać ja albo mąż, ewentualnie mamy jeszcze maxi coxi fotelik.

Słyszałyście o: http://kontakt24.tvn.pl/temat,traby-niszczyly-domy-jedna-osoba-nie-zyje,51778,html?categoryId=496 ? Masakra :-(

Ostatnia edycja:
Do góry