AnnaJ007
Fanka BB :)
Zapomniałam że mam zdjęcie na fb ;-) i można się podejrzeć jak kto mniej więcej wygląda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raczej nie wyglądam na Polkę-nie mam słowiańskiej urody;-)...no ale trzeba przyznać że Holenderki to jedne z brzydszych kobiet,nawet z Niemkami wygrywają.
To jak ja... u mnie w domu było wszystko papugi, świnki morskie, żółw, szczury, myszoskoczek, koszatniczka, króliki miniaturki, szynszyla, jamnik i dwa west highland white terriery. Teraz z całego tego zoo żyje szynszyla i te dwa westie. Oczywiście skład menażerii zmieniał się w ciągu parunastu lat. Wszystkie zwierzaki zmarły śmiercią naturalną i żyły ponad przewidywaną długość czasu.O bardzo duże króliki...
Iguana urocza świnka, szkoda jej...
Ja mam małego bzika na punkcie zwierząt i miałam już mini zoo w domu (króliki, szczury, jaszczurki, ptaki ect) teraz został mi tylko berneńczyk i żółw emeryt.
No ale wkońcu robiłam dierenverzorging ^^