ja dzis do pracy, pozniej z Tomusiem standardowo na spacerek bo musi oddychnac swiezym powietrzem, a wieczoremma przyjechac kupiec na Tomusia hustaweczke jak ja dzis sprzedam to bede w siodmym niebie, bo miejsca brak jak tak zalega w domu nieuzywana
reklama
a ja wlasnie wrocilam z pracy i lunch zajedlismy Karola powodzenia i powiedz jak po wizycie...
Hague milego spacerku - Victro spi wiec tez sie zamierzam popoludniem wybrac ale moze na wycieczke rowerowa..;-)
Len to chyba ogolnoholenderska dolegliwosc dzisiaj hihi:-)
Sencilla milego pakowania...
u nas na obiad dzis zupka warzywna - nie wiem czy ekologiczna ale napewno pycha.. moja mama robi najlepsza
spokojnego popoludnia...
Hague milego spacerku - Victro spi wiec tez sie zamierzam popoludniem wybrac ale moze na wycieczke rowerowa..;-)
Len to chyba ogolnoholenderska dolegliwosc dzisiaj hihi:-)
Sencilla milego pakowania...
u nas na obiad dzis zupka warzywna - nie wiem czy ekologiczna ale napewno pycha.. moja mama robi najlepsza
spokojnego popoludnia...
anetka880
Fanka BB :)
AnnaJ ty piszesz ze na bazarze kupujsz swiezego lososia a ja mieszkam 10 min na nogach na bazar i jeszcze nigdy nie kupowalam tam ryb tylko mieso i warzywa, owoce. Napisz na jakiej hali sa ryby. Wogole to jak tak czestno jestes tutaj w Beverwijku to wpadnij kiedys na kawke.
Aniu zgadzam sie ze len to ogolnoholenderska dolegliwosc na dzisiejszy dzien.
Ja zaraz zmykam po Kube a pozniej nigdzie sie nie wybieram bo mi sie nie chce dopiero o 18 do pracy. Jutro naszczescie mam wolne bo mam zebranie u Kuby w szkole. Mam nadzieje ze ten tydzien jakos szybko zleci.
Aniu zgadzam sie ze len to ogolnoholenderska dolegliwosc na dzisiejszy dzien.
Ja zaraz zmykam po Kube a pozniej nigdzie sie nie wybieram bo mi sie nie chce dopiero o 18 do pracy. Jutro naszczescie mam wolne bo mam zebranie u Kuby w szkole. Mam nadzieje ze ten tydzien jakos szybko zleci.
witam
ja dziś pospałam z małym do 8 rano, ale nawet dobrze bo ta pogoda wcale nie nastraja dzisiaj pozytywnie.Nawet nie zdążyłam pójść do sklepu bo lało, a potem Szymon zasnął ok 13.Więc dziś na obiad to co akurat zostało w lodówce makaron z pomidorami i tuńczykiem.
Pozdrawiam
ja dziś pospałam z małym do 8 rano, ale nawet dobrze bo ta pogoda wcale nie nastraja dzisiaj pozytywnie.Nawet nie zdążyłam pójść do sklepu bo lało, a potem Szymon zasnął ok 13.Więc dziś na obiad to co akurat zostało w lodówce makaron z pomidorami i tuńczykiem.
Pozdrawiam
karola82_82
mama slicznego Michałka
No ja tez za wiele nie zrobilamMisiek dowodzi ,a ja sie zloszcze .Od rana mialam muchy w nosie ale juz mi przeszlo
u poloznej ok ,mala juz ma glówke w kanale zapytalam kiedy bede rodzic a one do mnie ,ze moge jutro albo po teminie no tyle to ja tez wiem...
Iskierko ,zeby ci zycie oslodzic to cos napisze . Mój maz mnie z rana poinformowal ,ze jego brat z zona i 2 dzieci sie do nas wybieraja jakos za tydz I on oczywiscie do nich "spoko czemu nie" te chlopy brak slów...
u poloznej ok ,mala juz ma glówke w kanale zapytalam kiedy bede rodzic a one do mnie ,ze moge jutro albo po teminie no tyle to ja tez wiem...
Iskierko ,zeby ci zycie oslodzic to cos napisze . Mój maz mnie z rana poinformowal ,ze jego brat z zona i 2 dzieci sie do nas wybieraja jakos za tydz I on oczywiscie do nich "spoko czemu nie" te chlopy brak slów...
AnnaJ007
Anetka łosoś i inne rybki(wybór nie jest tam duży ale świeże są i w porównaniu z Amsterdamem to o połowę tansze) są na stoisku poza halą targową.Tam gdzie jest ta warzywna hala(do której wstęp jest darmowy) to musisz z niej wyjść i iść w kierunku dużego parkingu dla aut-jak wyjdziesz z hali to w prawą stronę-zaraz jak się skończy hala to jest stoisko67306(jedno) z rybkami.Ja to żałuję że ten Bazaar jest tylko w weekendy.
Kiedyś na kawkę moge wpaść ale wolę w dzień powszedni bo tak to na ten bazar zawsze z mężem jeździmy...
A tak a propo skąd Ci turcy od kebabów wiedzą że jesteśmy z PL, skoro idziemyi nic nie mówimy a onizień dobry-dobry kebab...
clauditka ja tez taki makaron czasami robię-jak czasu nie ma) Spróbuj dodać kiedyś troszkę cynamonu i imbiru...smakuje świetnie
Kiedyś na kawkę moge wpaść ale wolę w dzień powszedni bo tak to na ten bazar zawsze z mężem jeździmy...
A tak a propo skąd Ci turcy od kebabów wiedzą że jesteśmy z PL, skoro idziemyi nic nie mówimy a onizień dobry-dobry kebab...
clauditka ja tez taki makaron czasami robię-jak czasu nie ma) Spróbuj dodać kiedyś troszkę cynamonu i imbiru...smakuje świetnie
AnnaJ007
Ja raczej nie wyglądam na Polkę-nie mam słowiańskiej urody;-)...no ale trzeba przyznać że Holenderki to jedne z brzydszych kobiet,nawet z Niemkami wygrywają.
reklama