reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

ja dzis do pracy, pozniej z Tomusiem standardowo na spacerek bo musi oddychnac swiezym powietrzem:tak:, a wieczoremma przyjechac kupiec na Tomusia hustaweczke :tak: jak ja dzis sprzedam to bede w siodmym niebie, bo miejsca brak jak tak zalega w domu nieuzywana:-D

reklama
a ja wlasnie wrocilam z pracy i lunch zajedlismy:tak: Karola powodzenia i powiedz jak po wizycie...
Hague milego spacerku - Victro spi wiec tez sie zamierzam popoludniem wybrac ale moze na wycieczke rowerowa..;-)
Len to chyba ogolnoholenderska dolegliwosc dzisiaj hihi:-)
Sencilla milego pakowania...:-p

u nas na obiad dzis zupka warzywna - nie wiem czy ekologiczna ale napewno pycha.. moja mama robi najlepsza:-D:-D:-D

spokojnego popoludnia...

AnnaJ ty piszesz ze na bazarze kupujsz swiezego lososia a ja mieszkam 10 min na nogach na bazar i jeszcze nigdy nie kupowalam tam ryb tylko mieso i warzywa, owoce. Napisz na jakiej hali sa ryby. Wogole to jak tak czestno jestes tutaj w Beverwijku to wpadnij kiedys na kawke.

Aniu zgadzam sie ze len to ogolnoholenderska dolegliwosc na dzisiejszy dzien.

Ja zaraz zmykam po Kube a pozniej nigdzie sie nie wybieram bo mi sie nie chce dopiero o 18 do pracy. Jutro naszczescie mam wolne bo mam zebranie u Kuby w szkole. Mam nadzieje ze ten tydzien jakos szybko zleci.

witam
ja dziś pospałam z małym do 8 rano, ale nawet dobrze bo ta pogoda wcale nie nastraja dzisiaj pozytywnie.Nawet nie zdążyłam pójść do sklepu bo lało, a potem Szymon zasnął ok 13.Więc dziś na obiad to co akurat zostało w lodówce makaron z pomidorami i tuńczykiem.
Pozdrawiam

No ja tez za wiele nie zrobilam:sorry:Misiek dowodzi ,a ja sie zloszcze .Od rana mialam muchy w nosie ale juz mi przeszlo:tak:

u poloznej ok ,mala juz ma glówke w kanale :tak:zapytalam kiedy bede rodzic a one do mnie ,ze moge jutro albo po teminie :cool::-D no tyle to ja tez wiem...:baffled::eek::happy:

Iskierko ,zeby ci zycie oslodzic to cos napisze . Mój maz mnie z rana poinformowal ,ze jego brat z zona i 2 dzieci sie do nas wybieraja jakos za tydz:szok::baffled: I on oczywiscie do nich "spoko czemu nie" :eek: te chlopy brak slów...

Anetka łosoś i inne rybki(wybór nie jest tam duży ale świeże są i w porównaniu z Amsterdamem to o połowę tansze) są na stoisku poza halą targową.Tam gdzie jest ta warzywna hala(do której wstęp jest darmowy) to musisz z niej wyjść i iść w kierunku dużego parkingu dla aut-jak wyjdziesz z hali to w prawą stronę-zaraz jak się skończy hala to jest stoisko67306(jedno) z rybkami.Ja to żałuję że ten Bazaar jest tylko w weekendy.
Kiedyś na kawkę moge wpaść ale wolę w dzień powszedni bo tak to na ten bazar zawsze z mężem jeździmy...

A tak a propo skąd Ci turcy od kebabów wiedzą że jesteśmy z PL, skoro idziemyi nic nie mówimy a oni:Dzień dobry-dobry kebab...:-D

clauditka ja tez taki makaron czasami robię-jak czasu nie ma;)) Spróbuj dodać kiedyś troszkę cynamonu i imbiru...smakuje świetnie

Anna ja tez Polakow w NL wyczaje z daleka :-D i nie tylko Polakow :tak:

A pozatym ponoc Polki to najladniejsze dziewczyny na swiecie, wiec kochana odrazu wiedza ze Polka idzie, bo przeciez nie Holenderka :-D

reklama
Do góry