reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Laseczki a oto obiecane foty z naszego spotkania:rofl2:.. /niewszystkie bo mam ich mnostwo/ hahaha...

Załączniki

• DSCF2148.jpg
    DSCF2148.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF2144.jpg
    DSCF2144.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCF2065.jpg
    DSCF2065.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF2087.jpg
    DSCF2087.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF2129.jpg
    DSCF2129.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF2161.jpg
    DSCF2161.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF2124.jpg
    DSCF2124.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCF2022.jpg
    DSCF2022.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF2134.jpg
    DSCF2134.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCF2143.jpg
    DSCF2143.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 55
reklama

Sencilla
jaglana jest z prosa i nazywa sie Hirse

ThaHague kaszki mozesz zakupic i mu podawac, albo te Holle-bezmleczne i robic albo na swoim albo dla alerg. albo ten obrzydliwy Sinlac(jak dla mnie sam cukier).A po cielecinie poobserwuj bo ona rownie czesto jak wolowina uczulac potrafi.

U nas dzis na obiad byly kotleciki cielece i na jutro zrobilam bitki cielece, wiec obiad z glowy bede miala.

A i po ostatnich rozmowach o parowarach pojechalismy dzis do Media i zakupilam kolejny sprzet do domu Vitacuisine Compact VS4003 - Parowary - TEFAL POLSKA -
Tylko instrukcje bede musiala z netu po polsku zdobyc bo w komlecie nawet po ang. nie bylo.

Anna dzieki za info, tylko powiedz mi jak kaszke moge robic na swoim mleku, a na opakowaniu napisane jest bialko iles tam g w tym jest to nie uczuli go to?:eek: nie chce zeby mi go zas wysypalo:-( ehhh skaza to straszne paskudztwo:confused2::baffled:

takie bialka raczej nie uczula, uwazaj na soje, cielecine,wolowine, i poch.mlecznych prod. Co nie znaczy ze soja(albo cielecina) koniecznie musi go uczulic.
Jak dziecko cierpi na zaparcia to dobra jest jaglana.
Ja dodaje do nich troszke owocow ze sloiczka lub teraz czasami jakies swieze...no ale Lilianka to jeszczeze smakowymi kaszkami moze poczekac.
Jest jeszcze z holle jaglana jablko-gruszka juz smakowa zrobiona.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry...Sencilla wzajemnie cuuudownego poniedzialku i ...byle do piatku!:-D
U nas beda przetasowanie w rodzinie - moja siostra wyjezdza do PL w srode i przylatuje brat mojego M tego samego dnia, hihi...ruch jak w ulu...;-)

Do góry