reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dZIEN DOBRY...

Madziula spac nie mozesz o tej godzinie?:szok::-D ja sie wlasnie wyczolgalam z namiotu... spalam dzis z moja dwojka w ogrodzie i szczerze powiem :eek: ze nie pamietam kiedy spalam w namiocie ostatni raz...:-)
Iskierka ja mialam reczny ale przy nawale sie nie spawdzal:zawstydzona/y: bo ja jestem z tych bardzo mlecznych i.. polozna podarowala mi swoj na pare dnie wiec ty tez spytaj o wypozyczenie i ...dzialaj nie czekaj..:tak:
A propos pytalam dziewczyn jak ciebie nie bylo gdzie ktos bral tv na raty bo pilnie potrzebuje moze pamietasz kto albo na ktorym z watkow to bylo?:sorry::rofl2:

Axe wspolczuje - mam nadzieje ze sie szybko pouklada...zazdroszcze ci tego jeziora i slonca ...u nas z rana juz popadalo:baffled:

Hague no wlasnie ja tez slyszalam:eek:ze ma padac... zaraz zerkne na pogode w tamtym rejonie i musimy cos ustalic...sensownego;-)

reklama
Aniu juz od 3 nie spałam, ale próbowałam :) potem już wstałam ale ide spróbować drzemke sobie strzelić bo sie czuje nijako :)

spanie w namiocie;) u nas lało poł nocy :)

Aniu juz od 3 nie spałam, ale próbowałam :) potem już wstałam ale ide spróbować drzemke sobie strzelić bo sie czuje nijako :)

spanie w namiocie;) u nas lało poł nocy :)

aaa. no to slodkich snow zycze..:-D u nas nocka ciepla - deszczyk pokropil doslownie 10min ok 6.30 i na tym na razie sie skonczylo..

patrzylam na pogode i mysle ze nie bedzie tak zle :sorry:;-) Weer: Weer per plaats - het weer voor Den Haag, Nederland spotkanie jest ok poludnia wiec nawet slonko wyjrzy co wy no to? nadal aktualne?:-)

Witam
my zaraz znikamy do szkoly ,ostatni dzien:tak: i wakacje:tak:

Aniu no ja tez mysle ,ze pogoda nam dopisze:tak:Wlasnie czeba sie zgadac co i jak:tak: Plac zabaw jest na wydmach wiec chcacy isc na niego trzeba zejsc z plazy ,ale na plazy jest knajpka i tam tez jest trampolina i jakies bryczki dla malutkich...

Madziu ja dzis nawet spoko spalam ,obudzila mnie mini burza:-D:tak:

Iskierka ja sobie w pl zakupilam w pl Osłonki na sutki (2szt) | Dla mamy \ Wkładki i osłonki Karmienie \ Karmienie piersią \ Wkładki i osłonki Dla mamy \ Tommee Tippee Tommee Tippee \ Wkładki i osłonki | MamaBebe.pl podobno dobre na poranione piersi..:sorry::tak:

ale skwar chyba sie roztopie...

Mi tez sie wydaje ,ze to wehkamp:tak: w media markt podobno tez mozna na raty kupic:tak:

Ja lece do biblioteki oddac ksiazki,bo juz chyba po terminie:sorry::-p

Ja juz po spacerku z Tomusiem :sorry: duchota straszliwa..
Tomek mi sie obudzil o 2 w nocy i tak strasznie zaczal plakac :szok: dalam mu butelke i zasnal :szok: ciekawe czy to juz zabki mu ida czy poprostu bylo mu goraco w nocy... pierwszy raz mi taki numerek wykrecil :laugh2:

Witam!!

Iskierka te nakladki o ktorych pisala karola sa rewelacyjne uzywalam ich przy Kubie bo tak mnie pogryzl ze krew mi leciala. Teraz naszczescie nie mam problemu bo mam tak zachartowane sutki ze nic nie czuje.

Wczoraj moj Filip mial chyba kolke. Pisze chyba bo nigdy wczesniej sie nie dzialo nic takiego ani z Fikipem ani z Kuba. Caly dzien sie smial "biegal" az nagle zaczal straszliwie plakac i tak chyba z 2h. bylo mi go tak strasznie zal bo sie wtulal we mnie i byl caly spocony nie mial juz sil plakalc i tak stekal jak kurczatko. Niestety musilam go zostawic bo do pracy wychodzilam a pozniej jeszcze mial 38 goraczki moj T dal mu czopka i przeszlo mu po czym zrobil 5 mega kup. Pytanko dla mam ktorych dzieci miewaja kolki. Przy kolkach dziecko puszcza baczki? Bo wydawalo mi sie ze ze nie a on wczoraj caly czas tak prukal smierdzaco ze nie szlo wytrzymac.

Axe wspolczuje co tej sytuacji wiem co czujesz bo przez to samo przechodzilam... pamietaj czas leczy rany i bedzie ok.

Anetko mi sie wydaje ze zareagowal tak na cos nowego w swojej diecie (owoc, warzywko, obiadek). ja jak Tomkowi wprowadzilam mleko modyfikowane to tak zaczal prukac strasznie smierdzaco, poplakuje bo ma zatwardzenia, napina sie i cisnie.. mysle ze takie cos jest normalne na tym etapie bo wprowadzamy im nowosci i czasami takie cos sie zdarzy :-(

reklama
ANETKO ,moj Tymcio mial kolki ,codziennie mi tak plakal cale dniei w nocy sie budzil i przez sen stekal.Oj to straszne bylo bo nie moglismy mu ulzyc .robilismy kompresy ,masaz brzuszka ,dawalam mu kropelki ,rozne butelki nic nie pomagalo.Robil straszne baki ,smierdzace i duzo czesto i tak glosno.U nas przyczynom byla skaza bialkowa i po przejsciu na inne mleczko jak reka odjal.To co opisujesz to faktycznie pasuje na kolke.Moze cos zjadlas co mu nie podeszlo.

Do góry