uff jednak chrzestni maja wolny weekend wtedy co ksiadz nam dal termin czyli problemos z glowos. a juz myslalam, ze bede musiala chrzestnego wsrod znajomych szukac no i moze moi rodzice przyjada, chcemy im z siostra niespodzianke zrobic i kupic bilety na samolot znalazlam za 2 osoby w 2 strony tylko 101euro. tanio jak za barszczyk.
reklama
Iguana_
Fanka BB :)
Wreszcie doczytałam moje zaległości;-)
Iskierka gratuluję!!!!
Iskierka gratuluję!!!!
sweety22
Zaangażowana w BB
gratulacje dla dzielnej iskierki
tak w tajemnicy wyznam ze z moim postanowilismy odstawic zastrzyki i zmajstrowac drugiego malucha:-):-):-)
troche sie boje bo rok temu tez zdecydowalismy sie na dziecko i poronilam:---( po czym sie tez zablokowalam (strach przed kolejna ciaza i poronieniem)
ale mysle ze czas uleczyl caly zal (do holenderskich lekarzy)
tak w tajemnicy wyznam ze z moim postanowilismy odstawic zastrzyki i zmajstrowac drugiego malucha:-):-):-)
troche sie boje bo rok temu tez zdecydowalismy sie na dziecko i poronilam:---( po czym sie tez zablokowalam (strach przed kolejna ciaza i poronieniem)
ale mysle ze czas uleczyl caly zal (do holenderskich lekarzy)
Alexja
Moeder <3
Witam sie i ja, troszke pozno, ale to nic
Ja jestem chetna na to spotkanie, ale zobacze jak sie bede czula, bo czasami spojenie mnie boli i chodzic nie moge :-(
Iguana zazdroszcze upalow, ja tez uwielbiam tutaj tez cieplo ale nie mozna tego upalami nazwac..
Ja jestem chetna na to spotkanie, ale zobacze jak sie bede czula, bo czasami spojenie mnie boli i chodzic nie moge :-(
Iguana zazdroszcze upalow, ja tez uwielbiam tutaj tez cieplo ale nie mozna tego upalami nazwac..
sweety22
Zaangażowana w BB
widze ze nie tylko ja po nocach siedze hahaha
hey sweety. Gratuluje planow na maluszka. Nim sie obejrzysz juz bedziesz w gronie ciezarowek.
A czemu masz zal do holenderskich lekarzy , jesli mozna spytac ? Po poronieniu nigdy nie jest latwo, ale czas leczy rany najwazniejsze to patrzec do przodu z nadzieja. pozdrawiam
A czemu masz zal do holenderskich lekarzy , jesli mozna spytac ? Po poronieniu nigdy nie jest latwo, ale czas leczy rany najwazniejsze to patrzec do przodu z nadzieja. pozdrawiam
anp
mama Alexa
Hej dziewczyny!Pisze troche pozno ale znow brak mi czasu.
Iskierka Gratulacje!!!
Nie wiem w sumie co u Was bo trudno Was doczytac,obejrzalam kilka stron tak na szybko,a wiec fajne fotki Gosiu i chyba Karola Twoje o ile sie nie myle.
A my juz po roczku,wlasnie rok temu tulilam malego Alexika,jak to szybko zlecialo......
Mamy nadal gosci do niedzieli dltego jeszcze bardziej brak mi czasu,a na spotkanie sie nie pisze no bo akurat goscie beda wyjezdzac ale chyba w srode lub w czwartek wybierzemy sie do Scheveningen badz gdzies nad morze,napiszcie mi moze gdzie warto,bo te ktore z Was mieszkaja blisko tocos doradza.Ide sie myc i spac bo rano musze dom ogarnac zanim wszyscy wstana.Pozdrawiam i dobrej nocy!
Aha Witam nowe forumowiczki!!!!Co do cesarki to jak macie ktoras pytania to tez moge odpowiedziec!!papatki,jutro zajrze chociaz na chwilke do Was
Iskierka Gratulacje!!!
Nie wiem w sumie co u Was bo trudno Was doczytac,obejrzalam kilka stron tak na szybko,a wiec fajne fotki Gosiu i chyba Karola Twoje o ile sie nie myle.
A my juz po roczku,wlasnie rok temu tulilam malego Alexika,jak to szybko zlecialo......
Mamy nadal gosci do niedzieli dltego jeszcze bardziej brak mi czasu,a na spotkanie sie nie pisze no bo akurat goscie beda wyjezdzac ale chyba w srode lub w czwartek wybierzemy sie do Scheveningen badz gdzies nad morze,napiszcie mi moze gdzie warto,bo te ktore z Was mieszkaja blisko tocos doradza.Ide sie myc i spac bo rano musze dom ogarnac zanim wszyscy wstana.Pozdrawiam i dobrej nocy!
Aha Witam nowe forumowiczki!!!!Co do cesarki to jak macie ktoras pytania to tez moge odpowiedziec!!papatki,jutro zajrze chociaz na chwilke do Was
Dzien dobry... anp naciesz sie goscmi ;-) ja mam obecnie mame i siostre u siebie a w nastepna srode dolaczy brat mojego M - wiec juz bedzie full chata
Sweety gratulujemy decyzji i zyczymy owocnych staran...- pozytywne myslenie i bedzie dobrze.
Alexja jak bedziesz mogla to czekamy - im nas wiecej to lepiej nie?
Sencilla a ty gdzie??????
my juz po sniadanku ... i do pracy...
Sweety gratulujemy decyzji i zyczymy owocnych staran...- pozytywne myslenie i bedzie dobrze.
Alexja jak bedziesz mogla to czekamy - im nas wiecej to lepiej nie?
Sencilla a ty gdzie??????
my juz po sniadanku ... i do pracy...
sweety22
Zaangażowana w BB
hey sweety. Gratuluje planow na maluszka. Nim sie obejrzysz juz bedziesz w gronie ciezarowek.
jak zaczelam plamic szwagierka zadzwonila na pogotowie i kazali nam przyjechac myslalam ze skora chca zebym przyjechala to moze pomoga
a ta lekarka zaczela bawic sie w psychologa ze i tak poronie ze zarodek ma trzydziesci procent ze moze przezyje i ze nikt mi tu nie pomoze bo wczesnej ciazy oni nie podtrzymuja. poprosilam zeby zrobili usg to powiedziala ze nie maja aparatu nawet po poronieniu nikt mnie nie zbadal czy wszystko jest ok. w grudniu zal do nich wrocil gdy pewna dziewczyna zaszla w ciaze po zaplodnieniu in-vitro nad nia malo co sie lekarze nie spuscili tylko dlatego ze ma meza pijaka i cpuna(przezto cierpi na leniwe plemniki)
reklama
sweety22
Zaangażowana w BB
wlasnie komputer sie zapalil hahaha a wczoraj wrocil z naprawy