reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Alexja spotkanie jest prawdopodobnie 7 lipca. godzina i miejsce jeszcze dokladnie nie jest znana, ja proponuje kolo poludnia :-) mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

Pisz czesto a napewno sie zaaklimatyzujesz :)

reklama
hejka

ja dzisiaj caly dzien i wieczor bede sama z moimi gagatkami, moj M. musial rano jechac do Amsterdamu po specjalne mieso, a tam jest jedyna w calej holandii rzeznia gdzie moze je dostac:szok::szok: a ja chyba wezme sie za ogarniecie chalupy bo sie cosik zapuscilam :-p

Iskierka juz pewnie w akcji:tak:

Karola wstawie pozniej starszego ;-) a ty jak sie czujesz?? przygotowana juz jestes psychicznie na swoj wielki dzien ??? wlasnie widze po suwaczkach ze teraz dopiero bedzie wysyp naszych forumiatek :tak::-)
a ja na spotkanie niestety nie przyjade bo moj M. nie ma wolnego a z dwoma to nie ma sensu bo bede musiala tylko z nimi siedziec :no:

Alexja, Olinka witajcie na forum :tak:

Anetka moglabys mi dac namiar na ten nocleg w Zakopanem????

dobry ;)

karolcia to się nazywa remifentanil infuus pompje po holendersku. a po ang remifentanil infusion ;) czyli po prostu kroplowka z remi ;) też bym to chciała szczerze mówiąc bo wygląda najmniej inwazyjnie

alexja witaj!

Iskierka, najszczersze gratulacje!
ale super, nowe forumiatko, kruszynka :)

Alexja, witaj na forum :)

Olinkaa, fajnie, ze znalezliscie mieszkanko! i gdzie bedziecie? pamietam, ze szukaliscie czegos w mojej okolicy?

ISKIERKO GRATULUJEMY...:-D:-D:-D

Karola dziekuje za ten link, ja mysle ze ok poludnia super - ja zamierzam /jesli bedzie pogoda/ zjesc sniadanko i ruszac.. bo moi uwielbiaja plaze:-) /wlasnie wrocilismy z jeziorka/ a tam widze super plac jest do zabaw...;-)

jutro mam spotkanie z ksiedzem w rott.. ale skomplikowal mi sprawe, bo go nie ma wtedy co chrzestni beda miec wolne :no: nie wiem co zrobic :confused2:

reklama
Karola jakbys mogla nam ta ulice podac ;-):tak:jak najblizej plazy z tym parkingiem za free bedziemy wdzieczne... bo nie wiem co do nawigacji wbic..:laugh2:
Hague wspolczuje...

i jeszcze mam pytanko ktos kiedys pisal ze bral tv na raty ..jaki to sklep byl co nie wymagali zadnych zaswiadczen?:-) :eek: gdzies mi dzwoni ale nie wiem w ktorym kosciele..:confused2:

aaaaa

i oto jestesmy na 3100 stronie

Do góry