reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Alexja spotkanie jest prawdopodobnie 7 lipca. godzina i miejsce jeszcze dokladnie nie jest znana, ja proponuje kolo poludnia :-) mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

Pisz czesto a napewno sie zaaklimatyzujesz :)

reklama
hejka

ja dzisiaj caly dzien i wieczor bede sama z moimi gagatkami, moj M. musial rano jechac do Amsterdamu po specjalne mieso, a tam jest jedyna w calej holandii rzeznia gdzie moze je dostac:szok::szok: a ja chyba wezme sie za ogarniecie chalupy bo sie cosik zapuscilam :-p

Iskierka juz pewnie w akcji:tak:

Karola wstawie pozniej starszego ;-) a ty jak sie czujesz?? przygotowana juz jestes psychicznie na swoj wielki dzien ??? wlasnie widze po suwaczkach ze teraz dopiero bedzie wysyp naszych forumiatek :tak::-)
a ja na spotkanie niestety nie przyjade bo moj M. nie ma wolnego a z dwoma to nie ma sensu bo bede musiala tylko z nimi siedziec :no:

Alexja, Olinka witajcie na forum :tak:

Anetka moglabys mi dac namiar na ten nocleg w Zakopanem????

dobry ;)

karolcia to się nazywa remifentanil infuus pompje po holendersku. a po ang remifentanil infusion ;) czyli po prostu kroplowka z remi ;) też bym to chciała szczerze mówiąc bo wygląda najmniej inwazyjnie

alexja witaj!

Iskierka, najszczersze gratulacje!
ale super, nowe forumiatko, kruszynka :)

Alexja, witaj na forum :)

Olinkaa, fajnie, ze znalezliscie mieszkanko! i gdzie bedziecie? pamietam, ze szukaliscie czegos w mojej okolicy?

ISKIERKO GRATULUJEMY...:-D:-D:-D

Karola dziekuje za ten link, ja mysle ze ok poludnia super - ja zamierzam /jesli bedzie pogoda/ zjesc sniadanko i ruszac.. bo moi uwielbiaja plaze:-) /wlasnie wrocilismy z jeziorka/ a tam widze super plac jest do zabaw...;-)

jutro mam spotkanie z ksiedzem w rott.. ale skomplikowal mi sprawe, bo go nie ma wtedy co chrzestni beda miec wolne :no: nie wiem co zrobic :confused2:

reklama
Karola jakbys mogla nam ta ulice podac ;-):tak:jak najblizej plazy z tym parkingiem za free bedziemy wdzieczne... bo nie wiem co do nawigacji wbic..:laugh2:
Hague wspolczuje...

i jeszcze mam pytanko ktos kiedys pisal ze bral tv na raty ..jaki to sklep byl co nie wymagali zadnych zaswiadczen?:-) :eek: gdzies mi dzwoni ale nie wiem w ktorym kosciele..:confused2:

aaaaa

i oto jestesmy na 3100 stronie

Do góry