reklama
hejka
ja dzisiaj caly dzien i wieczor bede sama z moimi gagatkami, moj M. musial rano jechac do Amsterdamu po specjalne mieso, a tam jest jedyna w calej holandii rzeznia gdzie moze je dostac a ja chyba wezme sie za ogarniecie chalupy bo sie cosik zapuscilam
Iskierka juz pewnie w akcji
Karola wstawie pozniej starszego ;-) a ty jak sie czujesz?? przygotowana juz jestes psychicznie na swoj wielki dzien ??? wlasnie widze po suwaczkach ze teraz dopiero bedzie wysyp naszych forumiatek :-)
a ja na spotkanie niestety nie przyjade bo moj M. nie ma wolnego a z dwoma to nie ma sensu bo bede musiala tylko z nimi siedziec
Alexja, Olinka witajcie na forum
Anetka moglabys mi dac namiar na ten nocleg w Zakopanem????
ja dzisiaj caly dzien i wieczor bede sama z moimi gagatkami, moj M. musial rano jechac do Amsterdamu po specjalne mieso, a tam jest jedyna w calej holandii rzeznia gdzie moze je dostac a ja chyba wezme sie za ogarniecie chalupy bo sie cosik zapuscilam
Iskierka juz pewnie w akcji
Karola wstawie pozniej starszego ;-) a ty jak sie czujesz?? przygotowana juz jestes psychicznie na swoj wielki dzien ??? wlasnie widze po suwaczkach ze teraz dopiero bedzie wysyp naszych forumiatek :-)
a ja na spotkanie niestety nie przyjade bo moj M. nie ma wolnego a z dwoma to nie ma sensu bo bede musiala tylko z nimi siedziec
Alexja, Olinka witajcie na forum
Anetka moglabys mi dac namiar na ten nocleg w Zakopanem????
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
wlasnie mam sms Iskierka urodzila o 13.30
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Może poszukaj jeszcze w innych parafiach?jutro mam spotkanie z ksiedzem w rott.. ale skomplikowal mi sprawe, bo go nie ma wtedy co chrzestni beda miec wolne nie wiem co zrobic
reklama
Karola jakbys mogla nam ta ulice podac ;-)jak najblizej plazy z tym parkingiem za free bedziemy wdzieczne... bo nie wiem co do nawigacji wbic..
Hague wspolczuje...
i jeszcze mam pytanko ktos kiedys pisal ze bral tv na raty ..jaki to sklep byl co nie wymagali zadnych zaswiadczen?:-) gdzies mi dzwoni ale nie wiem w ktorym kosciele..
aaaaa
i oto jestesmy na 3100 stronie
Hague wspolczuje...
i jeszcze mam pytanko ktos kiedys pisal ze bral tv na raty ..jaki to sklep byl co nie wymagali zadnych zaswiadczen?:-) gdzies mi dzwoni ale nie wiem w ktorym kosciele..
aaaaa
i oto jestesmy na 3100 stronie