reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Hej !!!
Jak mija wszystkim dzionek bo mi bardzo leniwie:-)

sweety zycze powodzenia. Fakt czas leczy rany, mi tez w zeszlym roku polecialo i nie potrafilam sie pogodzic z obojetnoscia lekarzy typu slaby zarodek i polecial. Po tym zablokowalam sie, ale po roku stwierdzilismy z mezem ze sie staramy i poszlo za PIERWSZYM razem.:-D A czas leci i leci i 2 dzidzia tuz tuz

Dzien doberek
Sweety gratuluje podjecia decyzji:tak:
Ewelina na kiedy masz termin?

Aniu u Sencilli jak dobzre pamietam jest mama z siostrzenicami...

Ja dzis mialam okropna noc ,w plecach mnie bolalo :baffled:poszlam spac o 12 a o 1 juz lazilam po domu i tak do 4:baffled: A rano Michas wstal o 7 i po spaniu:eek:
Iguana ja lubie upaly ale jak jest troche wiatru:tak:A teraz z takim brzuchem to jestem prze szczesliwa ,ze tu taka pogoda:tak:

Karola termin mam na 26 lipiec lub 27, ale w pn ide do gina i on spr czy mala sie odwrocila, jesli nie to mam cc, wiec nie wiem moze wczesniej urodze???:tak:

Musze torbe w koncu spakowac do szpitala, bo cos bardzo zwlekam:eek:

Widze ze niektore nie moga spac w nocy, ja tez sie do tego przypisuje. Sen od 4 od 8, nigdy mi sie to nie zdarza.:no:

o to my mamy terminy 3,4 dni po tobie:tak:Ale bedzie zatrzesienie dzieci:-D

cc chyba sie wczsniej robi ,nie czeka do terminu:sorry:a wolisz cesarke cz naturalny poród? moze baby sie odwrócilo...

Madzia bylas juz u poloznej?
Sweety jak to ci sie zapalil:szok:

Ja czekam, aż mój komputer się zapali :szok:. Coś mi wpadło do środka i zahacza o wentylatorek. Niestety, nie da się tego rozkręcić a laptop jest na tyle stary, że mi się już nawet nie chce szukać w sieci, jak to zrobić. Póki działa, to git. Na szczęście mąż też ma laptopa, no i mamy jeszcze stacjonarny, bo M. go kupił ho ho z 3 lata temu. Jak mi się mój laptop spali, umrze, czy zdematerializuje, to sobie zażyczę Szajsunga Galaksy jakiegoś tam:cool:.
Pogoda jest super, jak się zbierzemy z Mają, to pójdziemy do parku.

Karolcia82 byłam u poloznej, powiedziala ze od przyszłego tyg moge juz w kazdej chwili oczekiwać porodu :) ihaaa
oj czuje po kościach ze 38 tydz sie sprawdzi, bardzo bym chciała ;)

Astrid ciekawe jakie to uczucie , czekać az sie laptop spali heheh nam jeden juz sie sjarał, jak drugi pojdzie z dymem to nic tylko do sklepu .... ehhh tfu tfu

ewelina moja juz od 32 tyg jest odwrocona , chyba bardzo jej sie spieszy, wierci sie non stop , dzien i noc:) trzymam kciuki zeby sie odwróciła zeby obyło się bez cc :)

Karolcia82 byłam u poloznej, powiedziala ze od przyszłego tyg moge juz w kazdej chwili oczekiwać porodu :) ihaaa
oj czuje po kościach ze 38 tydz sie sprawdzi, bardzo bym chciała ;)

Astrid ciekawe jakie to uczucie , czekać az sie laptop spali heheh nam jeden juz sie sjarał, jak drugi pojdzie z dymem to nic tylko do sklepu .... ehhh tfu tfu

ewelina moja juz od 32 tyg jest odwrocona , chyba bardzo jej sie spieszy, wierci sie non stop , dzien i noc:) trzymam kciuki zeby sie odwróciła zeby obyło się bez cc :)

Ekscytujące :-D. Pomijam fakt, że ten laptop mi już wiele razy spadł, nie trzyma baterii, bo bateria już jakiś czas temu uznała, że sobie zakończy swoją działalność, no i chodzi tak, jakby chciał a nie mógł. Franca działa dalej... pewnie padnie, w najmniej odpowiednim momencie. A... no i nie da się na nim przez Skype'a gadać, bo strasznie głośno chodzi wiatraczek i zakłóca odbiór rozmówcom :cool:. Nie kupujcie HP ani nie pozwólcie, żeby ktoś Wam kupił. Ja tego dostałam z okazji licencjatu, żeby mieć na czym pisać i potem mieć na magisterkę.

no wlasnie jak to hahaha
komputer wczoraj wrocil z naprawy (twardy dysk i caly windows poszedl)
rano siedze pije kawke (przy laptopie) i zaczelo strzelac (jakby w kablach i lekki swad)szukam gdzie co i jak ewidentnie cos w komputerze wylaczylam zasilanie i odlaczylam z pradu i wszystko ustalo napewno jakies spiecie (moze zle poskladali jak dysk wymieniali) a najlepsze jest to ze komputer byl wylaczony i cos sie zaczelo dziac dobrze ze w domu bylam akurat. dzwonilam do mojego po pracy ma dzwonic do naszego znajomego (informatyka winnego za szkody hahaha) i zobaczymy co sie stalo.

reklama
Do góry