reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Hej !!!
Jak mija wszystkim dzionek bo mi bardzo leniwie:-)

sweety zycze powodzenia. Fakt czas leczy rany, mi tez w zeszlym roku polecialo i nie potrafilam sie pogodzic z obojetnoscia lekarzy typu slaby zarodek i polecial. Po tym zablokowalam sie, ale po roku stwierdzilismy z mezem ze sie staramy i poszlo za PIERWSZYM razem.:-D A czas leci i leci i 2 dzidzia tuz tuz

Dzien doberek
Sweety gratuluje podjecia decyzji:tak:
Ewelina na kiedy masz termin?

Aniu u Sencilli jak dobzre pamietam jest mama z siostrzenicami...

Ja dzis mialam okropna noc ,w plecach mnie bolalo :baffled:poszlam spac o 12 a o 1 juz lazilam po domu i tak do 4:baffled: A rano Michas wstal o 7 i po spaniu:eek:
Iguana ja lubie upaly ale jak jest troche wiatru:tak:A teraz z takim brzuchem to jestem prze szczesliwa ,ze tu taka pogoda:tak:

Karola termin mam na 26 lipiec lub 27, ale w pn ide do gina i on spr czy mala sie odwrocila, jesli nie to mam cc, wiec nie wiem moze wczesniej urodze???:tak:

Musze torbe w koncu spakowac do szpitala, bo cos bardzo zwlekam:eek:

Widze ze niektore nie moga spac w nocy, ja tez sie do tego przypisuje. Sen od 4 od 8, nigdy mi sie to nie zdarza.:no:

o to my mamy terminy 3,4 dni po tobie:tak:Ale bedzie zatrzesienie dzieci:-D

cc chyba sie wczsniej robi ,nie czeka do terminu:sorry:a wolisz cesarke cz naturalny poród? moze baby sie odwrócilo...

Madzia bylas juz u poloznej?
Sweety jak to ci sie zapalil:szok:

Ja czekam, aż mój komputer się zapali :szok:. Coś mi wpadło do środka i zahacza o wentylatorek. Niestety, nie da się tego rozkręcić a laptop jest na tyle stary, że mi się już nawet nie chce szukać w sieci, jak to zrobić. Póki działa, to git. Na szczęście mąż też ma laptopa, no i mamy jeszcze stacjonarny, bo M. go kupił ho ho z 3 lata temu. Jak mi się mój laptop spali, umrze, czy zdematerializuje, to sobie zażyczę Szajsunga Galaksy jakiegoś tam:cool:.
Pogoda jest super, jak się zbierzemy z Mają, to pójdziemy do parku.

Karolcia82 byłam u poloznej, powiedziala ze od przyszłego tyg moge juz w kazdej chwili oczekiwać porodu :) ihaaa
oj czuje po kościach ze 38 tydz sie sprawdzi, bardzo bym chciała ;)

Astrid ciekawe jakie to uczucie , czekać az sie laptop spali heheh nam jeden juz sie sjarał, jak drugi pojdzie z dymem to nic tylko do sklepu .... ehhh tfu tfu

ewelina moja juz od 32 tyg jest odwrocona , chyba bardzo jej sie spieszy, wierci sie non stop , dzien i noc:) trzymam kciuki zeby sie odwróciła zeby obyło się bez cc :)

Karolcia82 byłam u poloznej, powiedziala ze od przyszłego tyg moge juz w kazdej chwili oczekiwać porodu :) ihaaa
oj czuje po kościach ze 38 tydz sie sprawdzi, bardzo bym chciała ;)

Astrid ciekawe jakie to uczucie , czekać az sie laptop spali heheh nam jeden juz sie sjarał, jak drugi pojdzie z dymem to nic tylko do sklepu .... ehhh tfu tfu

ewelina moja juz od 32 tyg jest odwrocona , chyba bardzo jej sie spieszy, wierci sie non stop , dzien i noc:) trzymam kciuki zeby sie odwróciła zeby obyło się bez cc :)

Ekscytujące :-D. Pomijam fakt, że ten laptop mi już wiele razy spadł, nie trzyma baterii, bo bateria już jakiś czas temu uznała, że sobie zakończy swoją działalność, no i chodzi tak, jakby chciał a nie mógł. Franca działa dalej... pewnie padnie, w najmniej odpowiednim momencie. A... no i nie da się na nim przez Skype'a gadać, bo strasznie głośno chodzi wiatraczek i zakłóca odbiór rozmówcom :cool:. Nie kupujcie HP ani nie pozwólcie, żeby ktoś Wam kupił. Ja tego dostałam z okazji licencjatu, żeby mieć na czym pisać i potem mieć na magisterkę.

no wlasnie jak to hahaha
komputer wczoraj wrocil z naprawy (twardy dysk i caly windows poszedl)
rano siedze pije kawke (przy laptopie) i zaczelo strzelac (jakby w kablach i lekki swad)szukam gdzie co i jak ewidentnie cos w komputerze wylaczylam zasilanie i odlaczylam z pradu i wszystko ustalo napewno jakies spiecie (moze zle poskladali jak dysk wymieniali) a najlepsze jest to ze komputer byl wylaczony i cos sie zaczelo dziac dobrze ze w domu bylam akurat. dzwonilam do mojego po pracy ma dzwonic do naszego znajomego (informatyka winnego za szkody hahaha) i zobaczymy co sie stalo.

reklama
Do góry