reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Olinka a w jakiej miejscowości bedziecie ??

pierwsze co to ubezpieczenie, wybór huisartsa i połoznej... jeśli nigdy nie miałaś jakis komplikacji ciążowych ani nic takiego to myśle ze dokumenty są niepotrzebne.... ja osttanio wiozłam z pl wyniki z usg i niestety jest rozbieznosc w sprzecie ze ani jedna strona nie rozumiała ani druga , ale połozna poprostu zanotowala to co jej powiedziałam z tej wizyty w pl ;)

Będziemy mieszkać w Heerhugowaard :) Komplikacji żadnych do tej pory nie miałam i mam nadzieje, że do porodu tak już zostanie. Na razie wszystko mnie przeraża :szok::-)

Iskierka, najszczersze gratulacje!
ale super, nowe forumiatko, kruszynka :)

Alexja, witaj na forum :)

Olinkaa, fajnie, ze znalezliscie mieszkanko! i gdzie bedziecie? pamietam, ze szukaliscie czegos w mojej okolicy?

Niestety w Hoorn nie udało nam się nic znaleźć mieszkanie mamy w Heerhugowaard ale i tak będziemy szukać czegoś innego w między czasie.

ISKIERKA GRATULUJE :tak:

Mnie obojetnie o której godzinie:tak:ulica Pluvierstraat np 340:tak:z tej ulicy w kazde prawo jest blizej morza:-Dcala dzielnica na parking free:tak:
Niunia Ty tez sie pisalas na spotkanie ,czy aktualne?

Gosiu szkoda.. Ja czuje sie dobrze,chodz czasem cos doskwiera jak top w 9 miesiacu:-D
Alexsa na p[ewno bedzie o czym gadac:tak:

Ayni dzieki ,juz zapytalam polozna i mi powiedziala ,ze bez problemu jak tylko powiem ta papke dostane:tak:

U nas po wizycie dobrze ,mala juz jest w gortowa:szok::tak: Podobno wczesniej urodze i mala bedzie wazyla 2800 -3 kg:tak: no zobaczymy....
Mam od tyg czasem jakis skurcz ale to takie lekkie:sorry: Chodz z Michalkiem przyszlo nagle ,nawet nie zauwazylam ze mi brzuch opadl:-D

iskierka- ogromne gratulacje :tak:

witam nowe mamy i te ktore "wrocily" ;-)

u mnie zakrecone dni mialam.. zaliczylismy kilka sklepow, wyprzedaze pelna para:-)
co do spotkania to wszystko zalezy czy mi maz do pracy samochodu nie bedzie musial zabrac :zawstydzona/y: ale mam nadzieje ze mi sie uda dotrzec:tak:

reklama
Czesc dziewczyny

Jestem tutaj nowa, mam na imie Aleksandra, jestem w 30 tygodniu ciazy, mieszkam w Den Haag. Czy sa tu jakies mamy lub ciezarowki z Den Haag lub okolic?

Witaj, ja też jestem z Den Haag, a dokładnie z pobliża bo z Rijswijk:tak::-D 30 tydzień, to już tuż tuż:-)

Ja nadal tymczasowo w Polsce. Upały niemiłosierne:cool2: Uwielbiam słońce i gorąc, ale dzisiaj już miałam dość...uff:no: Janek prawie cały czas tylko w pieluszce. Po co ja brałam mu tyle ciuszków:sorry: hehe

Do góry