reklama
Olinka a w jakiej miejscowości bedziecie ??
pierwsze co to ubezpieczenie, wybór huisartsa i połoznej... jeśli nigdy nie miałaś jakis komplikacji ciążowych ani nic takiego to myśle ze dokumenty są niepotrzebne.... ja osttanio wiozłam z pl wyniki z usg i niestety jest rozbieznosc w sprzecie ze ani jedna strona nie rozumiała ani druga , ale połozna poprostu zanotowala to co jej powiedziałam z tej wizyty w pl
Będziemy mieszkać w Heerhugowaard Komplikacji żadnych do tej pory nie miałam i mam nadzieje, że do porodu tak już zostanie. Na razie wszystko mnie przeraża :-)
Iskierka, najszczersze gratulacje!
ale super, nowe forumiatko, kruszynka
Alexja, witaj na forum
Olinkaa, fajnie, ze znalezliscie mieszkanko! i gdzie bedziecie? pamietam, ze szukaliscie czegos w mojej okolicy?
Niestety w Hoorn nie udało nam się nic znaleźć mieszkanie mamy w Heerhugowaard ale i tak będziemy szukać czegoś innego w między czasie.
karola82_82
mama slicznego Michałka
ISKIERKA GRATULUJE
Mnie obojetnie o której godzinieulica Pluvierstraat np 340z tej ulicy w kazde prawo jest blizej morzacala dzielnica na parking free
Niunia Ty tez sie pisalas na spotkanie ,czy aktualne?
Gosiu szkoda.. Ja czuje sie dobrze,chodz czasem cos doskwiera jak top w 9 miesiacu
Alexsa na p[ewno bedzie o czym gadac
Ayni dzieki ,juz zapytalam polozna i mi powiedziala ,ze bez problemu jak tylko powiem ta papke dostane
U nas po wizycie dobrze ,mala juz jest w gortowa Podobno wczesniej urodze i mala bedzie wazyla 2800 -3 kg no zobaczymy....
Mam od tyg czasem jakis skurcz ale to takie lekkie Chodz z Michalkiem przyszlo nagle ,nawet nie zauwazylam ze mi brzuch opadl
Mnie obojetnie o której godzinieulica Pluvierstraat np 340z tej ulicy w kazde prawo jest blizej morzacala dzielnica na parking free
Niunia Ty tez sie pisalas na spotkanie ,czy aktualne?
Gosiu szkoda.. Ja czuje sie dobrze,chodz czasem cos doskwiera jak top w 9 miesiacu
Alexsa na p[ewno bedzie o czym gadac
Ayni dzieki ,juz zapytalam polozna i mi powiedziala ,ze bez problemu jak tylko powiem ta papke dostane
U nas po wizycie dobrze ,mala juz jest w gortowa Podobno wczesniej urodze i mala bedzie wazyla 2800 -3 kg no zobaczymy....
Mam od tyg czasem jakis skurcz ale to takie lekkie Chodz z Michalkiem przyszlo nagle ,nawet nie zauwazylam ze mi brzuch opadl
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
karola82 a skad ona wie ze szybciej urodzisz?? ja mam jutro wizyte , ciekawe co mi powie
karola82_82
mama slicznego Michałka
Madzia bo Michal wyszedl w 28 tyg+3 chyba po tym
niunia_2008
mama Wiktorii :)
iskierka- ogromne gratulacje
witam nowe mamy i te ktore "wrocily" ;-)
u mnie zakrecone dni mialam.. zaliczylismy kilka sklepow, wyprzedaze pelna para:-)
co do spotkania to wszystko zalezy czy mi maz do pracy samochodu nie bedzie musial zabrac ale mam nadzieje ze mi sie uda dotrzec
witam nowe mamy i te ktore "wrocily" ;-)
u mnie zakrecone dni mialam.. zaliczylismy kilka sklepow, wyprzedaze pelna para:-)
co do spotkania to wszystko zalezy czy mi maz do pracy samochodu nie bedzie musial zabrac ale mam nadzieje ze mi sie uda dotrzec
reklama
Iguana_
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Jestem tutaj nowa, mam na imie Aleksandra, jestem w 30 tygodniu ciazy, mieszkam w Den Haag. Czy sa tu jakies mamy lub ciezarowki z Den Haag lub okolic?
Witaj, ja też jestem z Den Haag, a dokładnie z pobliża bo z Rijswijk 30 tydzień, to już tuż tuż:-)
Ja nadal tymczasowo w Polsce. Upały niemiłosierne Uwielbiam słońce i gorąc, ale dzisiaj już miałam dość...uff Janek prawie cały czas tylko w pieluszce. Po co ja brałam mu tyle ciuszków hehe