reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien dobry wszystkim:tak:
Gosiu jak zawsze cudne zdjecia!
Ewelina mysle ze sporo na ten temat powinna powiedziec ci tez polozna...popytaj:tak:
Alexja witaj - widze ze Haga dominuje;-) - jesli masz ochote organizujemy w sobote spotkanko mam na plazy wlasnie w Hadze wpadniesz?:tak:
Iskierka daj czadu - jak to ktos powiedzial i informuj...:cool2:

ja pije kawke i zmykam...

reklama
Witam
Gosiu ale dwano cie nie widzialalam:szok::tak:Oczywiscie przez neta:-D Slodziutki synek ,ale starszego to juz niet:sorry:

Alexja witaj ja tez jestem z Hagi:tak:
Iskierko jwiem ze nie czytasz teraz:sorry::-DJa musze zadzwonic do kraamzirg jak mi sie zaczna bóle ,pozniej jak pojde i jak wyjde ze szpitala jak dobrze pamietam..:tak:
Ewelina ja nie pomoge :no:

Aniu plaza duindorp scheveningen - Szukaj w Google
Njalepiej podam wam ulice na ktora jest blisko plazy:tak:Parking free:tak:zaraz jeszcze wstawie fotki placu zabaw:tak:

Kto sie jeszcze pisze na spotkanko?

Aaa jak sie nazywa po hol lub angielsku to pompka z morfinka co Sencilla miala przy porodzie?

Witaj alexja w naszym forumowym gronie :-)

Ja musze zabierac sie za sprzatanie bo na moich bialych panelach mam pelno czerwonych kropek. Mam majtki dla mojego psa, ale wydaje mi sie ze to nie za fajne bo korzystalam z nich (straszny smrod w takie upaly) pies to nie czlowiek. Przezyjemy jakos:-D

Zapomnialam sie pochwalic ze juz mam wszystko zalatwione ze szkola od Kuby. Dzisiaj poinformowalam stara szkole o zmianie i maja dzwonic i wymienic sie informacjami na temat postepow Kuby. Plakac mi sie chcialo jak rozmawialam z dyrektorka tak mi szkoda Kuby

Dzień dobry...

Witam nową forumowiczkę ;)

alez tu od rana emocje panują, ja wstałam i pierwsze co na komórke czy jest sms od Iskierki a teraz szybko na forum hehehehe mam nadzieje ze do obiadu czegoś sie dowiemy :)

oj tak i kolejny tydzień przed nami , mój juz 36 sie zaczyna .....coraz bliżej....

nic trzeba zjeść śniadanko ;)

Nie mam zdjec plazy na tym laptopie:no: Ale plac zabaw jest:tak:

Oczywiscie jeszcze chcecie mozemy sie potkac na scheveningen:tak: Przyjezdzacie z daleka i moze macie ochote ogladnac glówna plaze? itp:sorry::sorry: ja dotre tu i tu:-D
Madziu a ty piszesz sie na spotkanko?

Załączniki

• DSCF1883.jpg
    DSCF1883.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCF1881.jpg
    DSCF1881.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF1880.jpg
    DSCF1880.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF1879.jpg
    DSCF1879.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF1888.jpg
    DSCF1888.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Fajny plac! Taki jak za czasow Flinstonow hehehe :-D

To o ktorej sie spotykamy i kto bedzie?? Mi by pasowalo kolo poludnia, a wam?

Witam się i ja :-)
Pisałam wcześniej, że mój mąż poszukuje dla nas jakiegoś mieszkania w NL no i udało się:-D nie jest to szczyt marzeń i na razie sami nie będziemy mieszkać ale ważne, że już razem i oby było już tylko z górki!

Chciałam się was zapytać odnośnie tego czy potrzebuje z PL jakiś dokumentów od swojego ginekologa by pokazać w NL lekarzowi?
I za co powinnam się zabrać zaraz po przyjeździe bo ciągle mam obawy, że coś zapomnę załatwić :/.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę :-D

Olinka a w jakiej miejscowości bedziecie ??

pierwsze co to ubezpieczenie, wybór huisartsa i połoznej... jeśli nigdy nie miałaś jakis komplikacji ciążowych ani nic takiego to myśle ze dokumenty są niepotrzebne.... ja osttanio wiozłam z pl wyniki z usg i niestety jest rozbieznosc w sprzecie ze ani jedna strona nie rozumiała ani druga , ale połozna poprostu zanotowala to co jej powiedziałam z tej wizyty w pl ;)

reklama
Dziekuje wam za przywitanie!!:-)

aniahaven a kiedy jest to spotkanie? nie wiem czy przyjde, jestem tutaj nowa i nie wiem czy bede miala o czym z wami rozmawiac :) ale fajnie by bylo, bo mi sie nudzi..

TheHague hej dzieki za odpowiedz, to fajnie, ze az 3 mamy sa z den haag:-)

Widze, ze piszecie tutaj prawie o wszystkim:) mam nadzieje, ze sie jakos zaaklimatyzuje u was.

Do góry