reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien dobry wszystkim:tak:
Gosiu jak zawsze cudne zdjecia!
Ewelina mysle ze sporo na ten temat powinna powiedziec ci tez polozna...popytaj:tak:
Alexja witaj - widze ze Haga dominuje;-) - jesli masz ochote organizujemy w sobote spotkanko mam na plazy wlasnie w Hadze wpadniesz?:tak:
Iskierka daj czadu - jak to ktos powiedzial i informuj...:cool2:

ja pije kawke i zmykam...

reklama
Witam
Gosiu ale dwano cie nie widzialalam:szok::tak:Oczywiscie przez neta:-D Slodziutki synek ,ale starszego to juz niet:sorry:

Alexja witaj ja tez jestem z Hagi:tak:
Iskierko jwiem ze nie czytasz teraz:sorry::-DJa musze zadzwonic do kraamzirg jak mi sie zaczna bóle ,pozniej jak pojde i jak wyjde ze szpitala jak dobrze pamietam..:tak:
Ewelina ja nie pomoge :no:

Aniu plaza duindorp scheveningen - Szukaj w Google
Njalepiej podam wam ulice na ktora jest blisko plazy:tak:Parking free:tak:zaraz jeszcze wstawie fotki placu zabaw:tak:

Kto sie jeszcze pisze na spotkanko?

Aaa jak sie nazywa po hol lub angielsku to pompka z morfinka co Sencilla miala przy porodzie?

Witaj alexja w naszym forumowym gronie :-)

Ja musze zabierac sie za sprzatanie bo na moich bialych panelach mam pelno czerwonych kropek. Mam majtki dla mojego psa, ale wydaje mi sie ze to nie za fajne bo korzystalam z nich (straszny smrod w takie upaly) pies to nie czlowiek. Przezyjemy jakos:-D

Zapomnialam sie pochwalic ze juz mam wszystko zalatwione ze szkola od Kuby. Dzisiaj poinformowalam stara szkole o zmianie i maja dzwonic i wymienic sie informacjami na temat postepow Kuby. Plakac mi sie chcialo jak rozmawialam z dyrektorka tak mi szkoda Kuby

Dzień dobry...

Witam nową forumowiczkę ;)

alez tu od rana emocje panują, ja wstałam i pierwsze co na komórke czy jest sms od Iskierki a teraz szybko na forum hehehehe mam nadzieje ze do obiadu czegoś sie dowiemy :)

oj tak i kolejny tydzień przed nami , mój juz 36 sie zaczyna .....coraz bliżej....

nic trzeba zjeść śniadanko ;)

Nie mam zdjec plazy na tym laptopie:no: Ale plac zabaw jest:tak:

Oczywiscie jeszcze chcecie mozemy sie potkac na scheveningen:tak: Przyjezdzacie z daleka i moze macie ochote ogladnac glówna plaze? itp:sorry::sorry: ja dotre tu i tu:-D
Madziu a ty piszesz sie na spotkanko?

Załączniki

• DSCF1883.jpg
    DSCF1883.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCF1881.jpg
    DSCF1881.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCF1880.jpg
    DSCF1880.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCF1879.jpg
    DSCF1879.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCF1888.jpg
    DSCF1888.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Fajny plac! Taki jak za czasow Flinstonow hehehe :-D

To o ktorej sie spotykamy i kto bedzie?? Mi by pasowalo kolo poludnia, a wam?

Witam się i ja :-)
Pisałam wcześniej, że mój mąż poszukuje dla nas jakiegoś mieszkania w NL no i udało się:-D nie jest to szczyt marzeń i na razie sami nie będziemy mieszkać ale ważne, że już razem i oby było już tylko z górki!

Chciałam się was zapytać odnośnie tego czy potrzebuje z PL jakiś dokumentów od swojego ginekologa by pokazać w NL lekarzowi?
I za co powinnam się zabrać zaraz po przyjeździe bo ciągle mam obawy, że coś zapomnę załatwić :/.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę :-D

Olinka a w jakiej miejscowości bedziecie ??

pierwsze co to ubezpieczenie, wybór huisartsa i połoznej... jeśli nigdy nie miałaś jakis komplikacji ciążowych ani nic takiego to myśle ze dokumenty są niepotrzebne.... ja osttanio wiozłam z pl wyniki z usg i niestety jest rozbieznosc w sprzecie ze ani jedna strona nie rozumiała ani druga , ale połozna poprostu zanotowala to co jej powiedziałam z tej wizyty w pl ;)

reklama
Dziekuje wam za przywitanie!!:-)

aniahaven a kiedy jest to spotkanie? nie wiem czy przyjde, jestem tutaj nowa i nie wiem czy bede miala o czym z wami rozmawiac :) ale fajnie by bylo, bo mi sie nudzi..

TheHague hej dzieki za odpowiedz, to fajnie, ze az 3 mamy sa z den haag:-)

Widze, ze piszecie tutaj prawie o wszystkim:) mam nadzieje, ze sie jakos zaaklimatyzuje u was.

Do góry