reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam serdecznie z rana - jeszcze jestem w dwupaku, ale jakoś dziwnie dobrze się czuję, niemal nic mnie nie boli. No ale i mała coś niemrawa dziś więc jak to określil mój mąż może to cisza przed burzą;-)
Mam jakąś dziwną energię i chyba zaraz weznę i odkurzę cały dom...
Na razie zjadlam sniadanko i wstawilam pranie.
Mam jakiś problem z netem - ciągle mi się wyłącza internet w laptopie i nie wiem czy to wina netu czy starego laptopa. Nie chce mi sie sprawdzać komputera męża, ale jak sie nie poprawi to będę musiala to zrobić...

Witam :-)

Witaj Martus ja tez cie pamietam i rozmowe o kukurydzy :-)

Aniu no u nas takie drogie te przedszkole bylo z tym ze dostalam propozycje zeby chodzil do innego i panstwo by pokrywalo czesc kosztow ale bylo za daleko.

Ma ktos sprawdzony przepis na kopytka?

reklama
Do góry