reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ja nie pamietam w jaki dzien sie urodzilam, musze mamy zapytac, ale jestem len numer 1 :D dobrze ze czesto do nas znajomi przychodza, to przynajmniej jestem zmuszona sprzatac hahahah :-D

reklama
wlasnie wrocilytsmy, jak wybylam z malymi o 12 , to teraz wrocilysmy, piekna pogoda, choc duszno.

zawitalysmy przez przypadek do cudownego sklepiku w bocznej uliczce w kamienicy na starym miescie. wlascicielka taka "klimatyczna", starsza osoba, w zwariowanych ciuszkach, szyje sukienki do swojego sklepu dla ksiezniczek, kazda inna, reszta to cudowne, piekne zabawki z drewna albo materialu, sliczne domki dla lalek, itd. normalnie napatrzec sie na wszystko nie moglam. A dzieci to juz w ogole w siodmym niebie. BAbeczka cudna, pokazywala im wszystko, normalnie bawila sie z nimi. kupilam prezent dla synka mojej szwagierki, takie fajne polokragle stopnie na sznurkach, do cwiczenia rownowagi. CHyba godzine bylysmy w tym sklepie :D
a to wszystko dzieki LIli. nigdy nie zachodze w ta uliczke, ale podczas "obchodu" tak strasznie krzyczala (po raz pierwszy), ze musialam zboczyc w ciche miejsce, aby ja wyciszyc. i prosze, jaka niespodzianka :)

ja sie urodzilam we wtorek, jak zreszta wszyscy w mojej rodzinie, mama, bracia, siostra.ZAzwczyaj tryskam energia :)
moje dzieci sie urodzily w sobote, czwartek i poniedzialek.

Martus co na obiad??

wszystkie babeczki chyba na dworze, bo nikt nic nie odpisuje :D mam nadzieje, ze jak wrocicie to mi pomozecie z tymi papierami :-)

hahaaha ciekawe z jakiego dnia jest Ania ,bo ona to lenia na pewno nie uswiadczyla:tak::-D

u nas juz kropi :tak:
Sasiedzi mi juz znosza roznosci dla malej:baffled::-)dzis jedni przyniesli chodzik:szok: a drudzy juz sie zapowiedzieli ze stelaz do wanienki przyniosa (mam swój ale powiedzieli ze i tak mi go dadza )
Sencilla czasem sie nie wie co ma sie pod nosem:-D

Dziewczyny odnalazlam witamine D dla dzieci, nie olie tylko aqua o smaku pomaranczowym :D sto razy lepsza niz te z davitamona i przynajmniej maja smak, nie tak jak tamte :D no i nie sa o smaku anyzowym :baffled::tak:

reklama
Hague, ja Ci juz keidys pisalam o tej wit. D o smaku pomaranczowym. sa w etosie eigen merk, albo w takim czerwonym opakowaniu z zielonym misiem. Ale pewnie nie doczytalas ;)
jest tez z davitamonu aquasom, ja juz nie kupuje tych na oleju, bo LIla to mi tym plula. przy tych "wodnych" tez sie krzywi, ale przelknie.

Do góry