reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
A ja mam pół kilko truskawek i ćwiartkę arbuza - wszystko tylko dla mnie:-D
Zastanawiam się czy pranie wywiesić na dwór.... Niby ciepło, ale s łonka nie widać...:no:

u nas pełnia lata :-) 26stopni i słonko ciesze się puki mogę bo po południu maja być burze

zupka i spagetti zrobione czas dla mamy No i muszę się w końcu zabrać za pakowanie...........

u mnie pranie wisi - slonko swieci:-) - dziecie na kanapie a ja czekam na mojego nauczyciele bo dzis lekcje mam z hol... a potem do pracy:tak:
milego dnia kobietki do wieczorka:-p

Iskierka, ja cos czuje, ze urodzisz w niedziele ;) (ach, te moje przeczucia):-D
Nie ma sprawy, niech będzie niedziela. Choc podobno ludzie urodzeni w niedzielę to straszne lenie:-D
U mnie już tez jedno pranie sie suszy a drugie sie pierze i obiadek podszykowany. Dziś dzien spacerów po domu - gora, dol, gora, dol - to podobno pomaga :-D:-D:-D

U nas tez slonka nie ma

Iskierka moja siostra sie urodzila w niedziele i to w dodatku 11 listopada :-D:tak:Jest obrotna i lenia u niej nie widac :-D Chyba ,ze wyjdzie pozniej ( 22 lata ):-D

Bylismy po szkole na placu zabaw i Michas sobie nabil mega guza na czole:szok::tak:to jego drugi guz w zyciu:szok::tak:

Powiedzilabym ze dzieci w piatek urodzone to lenie hehe (ja jestem z piatku). Ostatnio to nie mam weny na nic a juz zwlaszcza na sprztanie brrr.

U nas slonko swiecilo bylo ladnie a teraz juz zachmurzone niebo.

Lece robic kopytka

Hehehehe, no z tą niedzielą to chyba prawda, bo moja mama urodziła się w niedzielę i nie pracuje zawodowo od... ponad 41 lat:-D:-D:-D
Za to mieszkanie zawsze ma na błysk i obiad na czas:-)

reklama
OJ, to Maja z czwartku, to chyba leniem nie będzie :rofl2:. Ja jestem z poniedziałku i to 2 miesiące przed terminem... no cóż jestem narwana i wszystko najlepiej, żebym miała zrobione na już. Jedynie co, to mnie ciąża lekko rozleniwiła. Teraz jakoś mi się to normuje, ale i tak czuję, że wszystko odbieram z większym dystansem, niż wcześniej.

Do góry