reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
A ja mam pół kilko truskawek i ćwiartkę arbuza - wszystko tylko dla mnie:-D
Zastanawiam się czy pranie wywiesić na dwór.... Niby ciepło, ale s łonka nie widać...:no:

u nas pełnia lata :-) 26stopni i słonko ciesze się puki mogę bo po południu maja być burze

zupka i spagetti zrobione czas dla mamy No i muszę się w końcu zabrać za pakowanie...........

u mnie pranie wisi - slonko swieci:-) - dziecie na kanapie a ja czekam na mojego nauczyciele bo dzis lekcje mam z hol... a potem do pracy:tak:
milego dnia kobietki do wieczorka:-p

Iskierka, ja cos czuje, ze urodzisz w niedziele ;) (ach, te moje przeczucia):-D
Nie ma sprawy, niech będzie niedziela. Choc podobno ludzie urodzeni w niedzielę to straszne lenie:-D
U mnie już tez jedno pranie sie suszy a drugie sie pierze i obiadek podszykowany. Dziś dzien spacerów po domu - gora, dol, gora, dol - to podobno pomaga :-D:-D:-D

U nas tez slonka nie ma

Iskierka moja siostra sie urodzila w niedziele i to w dodatku 11 listopada :-D:tak:Jest obrotna i lenia u niej nie widac :-D Chyba ,ze wyjdzie pozniej ( 22 lata ):-D

Bylismy po szkole na placu zabaw i Michas sobie nabil mega guza na czole:szok::tak:to jego drugi guz w zyciu:szok::tak:

Powiedzilabym ze dzieci w piatek urodzone to lenie hehe (ja jestem z piatku). Ostatnio to nie mam weny na nic a juz zwlaszcza na sprztanie brrr.

U nas slonko swiecilo bylo ladnie a teraz juz zachmurzone niebo.

Lece robic kopytka

Hehehehe, no z tą niedzielą to chyba prawda, bo moja mama urodziła się w niedzielę i nie pracuje zawodowo od... ponad 41 lat:-D:-D:-D
Za to mieszkanie zawsze ma na błysk i obiad na czas:-)

reklama
OJ, to Maja z czwartku, to chyba leniem nie będzie :rofl2:. Ja jestem z poniedziałku i to 2 miesiące przed terminem... no cóż jestem narwana i wszystko najlepiej, żebym miała zrobione na już. Jedynie co, to mnie ciąża lekko rozleniwiła. Teraz jakoś mi się to normuje, ale i tak czuję, że wszystko odbieram z większym dystansem, niż wcześniej.

Do góry