reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Sencilla sliczne fotki:-)
Widze ze kupilas ten boxkleed w Kruidvacie o którym mowilas. Ja tez bylam go oglądac, ale w tym samym koszu i za tę samą cenę znalazlam inny, grubszy. Z jednej strony szary a z drugiej biały. I ma na jednym rogu aplikację ze slonikiem:-)

reklama
witam dziewczęta po długiej nieobecności:)) większość mnie pewnie nie pamięta!! chcialam się pochwalić że test wyszedł pozytywnie po pół rocznym staraniu i już we wtorek idziemy do położnej:)) czy możecie mi powiedzieć jak pierwsza wizyta będzie wyglądać????:-)

MARTUS serdeczne gratulacje! To zalezy w ktorym tyg jestes >ja bylam w 9 tyg jak pierwszy raz poszlam do poloznej i juz sluchalysmy serduszka.Pozatym zwazyla mnie ,zmierzyla cisnienie.Dostalam tez skierowanie na wyniki oraz zrobila ze mna szczegolowy wywiad ,zadawala mi rozne pytania np gdzie chce rodzic ,czy w rodzinie byly jakies choroby itd.Kolejne wizyty wygladaly podobnie.

Fajne te twoje dziewczynki SENCILLA a LILA to taka duza jakby z 5 m miala i tak swiadomie patrzy.uwielbiam takie rysunki dzieciece jzu nie moge sie doczekac kiedy Tymek zacznie rysowac:-)

Ostatnia edycja:
Hej Martuś :)

no ja faktycznie Cię nie pamiętam, ale gratulacje i ciesze sie razem w Tobą:)

W moim przypadku nic specjalnego się nie działo na pierwszej wizycie:) byłam w 8 tc u połoznej, i tylko załozyła mi karte , przeprowadziła wywiad rodzinny na temat chorób itd. oraz dostałam juz skierowanie na usg które miałam dopiero w 12 tc:) i skierowanie na badanie krwi :)

Ostatnia edycja:
Martus gratulacje :tak:

nana moj Tomus bedzie mial 5 miesiecy, a jak ktos nas spotyka albo przychodzi do nas, to mowia ze minimum na 8 miesiecy wyglada :szok::-D co ja poradze ze on taki dlluuuuuugi jest :happy2: po tacie :blink:

Martus gratuluje! U mnie tak samo przebiegla pierwsza wizyta jak u Madzuli:tak:

Sencilla mina Lili mowi sama za siebie:-D a jak sobie slodko spia siostrzyczki..:tak:

My dzis wyladowalismy u kolezanki na kawce:tak:Przed tym wysprzatalam gruntownie kuchnie:tak:

Martus witaj i GRATULUJEMY!!! :-):-):-) I nie znikaj - zostan z nami...:tak:
A ja wam przedstawiam moje Een superleuke en ook nog eens gezonde traktatie..na jutro do szkoly bo Karicia ma urodziny w wakacje ...wiec jutro swietuje hihi...

Fajne koniki - zrebaczki / Karina mo lekkiego fiola na punkcie koni/:-D

Załączniki

• DSCF1463.jpg
    DSCF1463.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF1461.jpg
    DSCF1461.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry