reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Sencilla sliczne fotki:-)
Widze ze kupilas ten boxkleed w Kruidvacie o którym mowilas. Ja tez bylam go oglądac, ale w tym samym koszu i za tę samą cenę znalazlam inny, grubszy. Z jednej strony szary a z drugiej biały. I ma na jednym rogu aplikację ze slonikiem:-)

reklama
witam dziewczęta po długiej nieobecności:)) większość mnie pewnie nie pamięta!! chcialam się pochwalić że test wyszedł pozytywnie po pół rocznym staraniu i już we wtorek idziemy do położnej:)) czy możecie mi powiedzieć jak pierwsza wizyta będzie wyglądać????:-)

MARTUS serdeczne gratulacje! To zalezy w ktorym tyg jestes >ja bylam w 9 tyg jak pierwszy raz poszlam do poloznej i juz sluchalysmy serduszka.Pozatym zwazyla mnie ,zmierzyla cisnienie.Dostalam tez skierowanie na wyniki oraz zrobila ze mna szczegolowy wywiad ,zadawala mi rozne pytania np gdzie chce rodzic ,czy w rodzinie byly jakies choroby itd.Kolejne wizyty wygladaly podobnie.

Fajne te twoje dziewczynki SENCILLA a LILA to taka duza jakby z 5 m miala i tak swiadomie patrzy.uwielbiam takie rysunki dzieciece jzu nie moge sie doczekac kiedy Tymek zacznie rysowac:-)

Ostatnia edycja:
Hej Martuś :)

no ja faktycznie Cię nie pamiętam, ale gratulacje i ciesze sie razem w Tobą:)

W moim przypadku nic specjalnego się nie działo na pierwszej wizycie:) byłam w 8 tc u połoznej, i tylko załozyła mi karte , przeprowadziła wywiad rodzinny na temat chorób itd. oraz dostałam juz skierowanie na usg które miałam dopiero w 12 tc:) i skierowanie na badanie krwi :)

Ostatnia edycja:
Martus gratulacje :tak:

nana moj Tomus bedzie mial 5 miesiecy, a jak ktos nas spotyka albo przychodzi do nas, to mowia ze minimum na 8 miesiecy wyglada :szok::-D co ja poradze ze on taki dlluuuuuugi jest :happy2: po tacie :blink:

Martus gratuluje! U mnie tak samo przebiegla pierwsza wizyta jak u Madzuli:tak:

Sencilla mina Lili mowi sama za siebie:-D a jak sobie slodko spia siostrzyczki..:tak:

My dzis wyladowalismy u kolezanki na kawce:tak:Przed tym wysprzatalam gruntownie kuchnie:tak:

Martus witaj i GRATULUJEMY!!! :-):-):-) I nie znikaj - zostan z nami...:tak:
A ja wam przedstawiam moje Een superleuke en ook nog eens gezonde traktatie..na jutro do szkoly bo Karicia ma urodziny w wakacje ...wiec jutro swietuje hihi...

Fajne koniki - zrebaczki / Karina mo lekkiego fiola na punkcie koni/:-D

Załączniki

• DSCF1463.jpg
    DSCF1463.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF1461.jpg
    DSCF1461.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry