wiesz, ja tez czasem w nocy odciagam i jeszcze nikogo nie obudzilam.. moze troche przesadzilam z ta wiertarka.. to po prostu buczy, musialabym w tym samym pokoju co spiacy odciagac, no ale przeciez nikomu nad uchem nie dyndam odciaganym cycem
reklama
no ja na poczatku na spiaco prawie w lozku sciagalam obok mam tylko sypialnie Tomka, to bym musiala isc na dol zeby nie obudzic go dobrze ze juz nie musze sciagac w nocy, w koncu moge sie wyspac od 2 miesiecy normalnie :-) a u Ciebie Sencilla jak tam, Liljana daje popalic w nocy czy tez ladnie spi?
No to fajnie ze mozemy sobie pospac, nie kazdy ma takie szczescie mi Tomek od 2 miesiecy sie ani razu w nocy na karmienie nie budzi, czasami tylko na smoka, to daje mu i idziemy dalej spac i nie musze sie bawic w podgrzewanie mleka gdyby jeszcze nie ten smoczek to bylo by super bo moglabym spac w swoim lozku
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja tam karmię piersią, ale dostałam od mamy ręczny laktator, jakby co;-). W ogóle, jak wcześniej się nie położę spać, to w nocy mam tak, że karmię małą, ona je, a ja śpię. Budzę się, jak ona przestaje jeść . W geboortehotelu miałam laktator taki na prąd i nie był za bardzo głośny. W ogóle takie rzeczy kojarzą mi się z mleczarnią
anetka880
Fanka BB :)
Czesc :-)
Ja mam laktator elektryczny z Aventa i jest bardzo cichy tez moge sama "nauczyc" go jak ma odciagac mleko z tym ze wole uzywac go w wersji recznej. Przy Kubie mialam najtanszy laktator z apteki na pompke i tez byl OK.
Ja ide sie szykowac bo moj Kuba na 13.30 na urodziny idzie a pozniej moj tata robi urodziny.
Ja mam laktator elektryczny z Aventa i jest bardzo cichy tez moge sama "nauczyc" go jak ma odciagac mleko z tym ze wole uzywac go w wersji recznej. Przy Kubie mialam najtanszy laktator z apteki na pompke i tez byl OK.
Ja ide sie szykowac bo moj Kuba na 13.30 na urodziny idzie a pozniej moj tata robi urodziny.
A
aOLA
Gość
jamiałam laktator ręczny z Aventu iu mnie sie sprawdził przy Piotrku przy Ali był problem Ale to nie wina laktatora tylko mojego pokarmu Z Piotrkiem miałam go tyle że butelke sciągałam w 2naciśnięcia-dosłownie I tak mogłam co 2h A przy Ali cały dzien-jedna butelka Nie kupowałam bym od razu elektrycznego bo różnie bywa i może wcale sięnie przydać
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dziewczyny , dzięki za wasze wypowiedzi jeśli bede musiała jednak zaopatrzyć sie w laktator to zdecyduję sie na ręczny