reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

wiesz, ja tez czasem w nocy odciagam i jeszcze nikogo nie obudzilam.. moze troche przesadzilam z ta wiertarka.. to po prostu buczy, musialabym w tym samym pokoju co spiacy odciagac, no ale przeciez nikomu nad uchem nie dyndam odciaganym cycem :-D

reklama
no ja na poczatku na spiaco prawie w lozku sciagalam :-D obok mam tylko sypialnie Tomka, to bym musiala isc na dol zeby nie obudzic go:-D dobrze ze juz nie musze sciagac w nocy, w koncu moge sie wyspac od 2 miesiecy normalnie :-) a u Ciebie Sencilla jak tam, Liljana daje popalic w nocy czy tez ladnie spi?

Lilus przesypia cale noce z przerwa :) na karmienie, ale naje sie i dalej idzie pokimac :) ona w ogole jest aniolkiem, pierwszy raz mam takie grzeczne dziecko i nie moge sie tym nacieszyc po prostu :tak::-)

No to fajnie ze mozemy sobie pospac, nie kazdy ma takie szczescie :D mi Tomek od 2 miesiecy sie ani razu w nocy na karmienie nie budzi, czasami tylko na smoka, to daje mu i idziemy dalej spac i nie musze sie bawic w podgrzewanie mleka :D gdyby jeszcze nie ten smoczek to bylo by super :-D bo moglabym spac w swoim lozku :rofl2:

Ja tam karmię piersią, ale dostałam od mamy ręczny laktator, jakby co;-). W ogóle, jak wcześniej się nie położę spać, to w nocy mam tak, że karmię małą, ona je, a ja śpię. Budzę się, jak ona przestaje jeść :-D. W geboortehotelu miałam laktator taki na prąd i nie był za bardzo głośny. W ogóle takie rzeczy kojarzą mi się z mleczarnią :rofl2:

Czesc :-)

Ja mam laktator elektryczny z Aventa i jest bardzo cichy tez moge sama "nauczyc" go jak ma odciagac mleko z tym ze wole uzywac go w wersji recznej. Przy Kubie mialam najtanszy laktator z apteki na pompke i tez byl OK.

Ja ide sie szykowac bo moj Kuba na 13.30 na urodziny idzie a pozniej moj tata robi urodziny.

jamiałam laktator ręczny z Aventu iu mnie sie sprawdził przy Piotrku przy Ali był problem Ale to nie wina laktatora tylko mojego pokarmu Z Piotrkiem miałam go tyle że butelke sciągałam w 2naciśnięcia-dosłownie I tak mogłam co 2h A przy Ali cały dzien-jedna butelka Nie kupowałam bym od razu elektrycznego bo różnie bywa i może wcale sięnie przydać

reklama
Do góry