reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
no problem w tym ze wlasnie nie wiem czy reczny czy elektryczny, moimi faworytami są avent i medela z jednej strony jak mam mało uzywac to mi szkoda na elektryczny tyle wydawać ale jak mam sie meczyc z recznym to bez sensu
Madziula, no wlasnie, w jakim zakresie masz zamiar uzywac laktatora?
duzo? malo? jak dlugo?
jesli duzo i dlugo, to elektryczny chyba bedzie lepszy..
bedziesz odciagac mleko, aby dawac malutkiej na caly dzien do zlobka?
duzo? malo? jak dlugo?
jesli duzo i dlugo, to elektryczny chyba bedzie lepszy..
bedziesz odciagac mleko, aby dawac malutkiej na caly dzien do zlobka?
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ogolnie w plan jest taki ze mam zamiar na poczatku karmic piersią a potem jak bede miała cały czas pokarm to bede odciągać małej do zlobka.... no ale to sie nigdy nie przewidzi jak długo sie bedzie miało pokarm, czasami po 2 miesiacach juz nie ma..... moze poczekam az urodze, najwyzej na poczatek wypozycze a potem zakupie jak bedzie nadal potrzeba ....
ja sie nie znam na laktatorach ;-)
mam elektryczny, sciagam kilka razy w tygodniu i mi to wystarcza. ten moj ma regulowane "natezenie", wiec mozna ustawic, aby ciagnal mocniej albo slabiej. Ja zawsze zaczynam od slabego, a koncze na najsilniejszym.
Mysle, ze jaki bys nie kupila, to bedzie ok, bo teraz firmy sie przesciguja w dobrej jakosci. Ostatnio widzialam w gazecie jakis nowy, bardzo mi sie wizualnie spodobal, Jak go znajde, to zapodam
nie znalazlam, ale inny mam: Vaculess. tez fajny sie wydaje, masz do niego woreczki i kubeczki do odciagania, caly asortyment
mam elektryczny, sciagam kilka razy w tygodniu i mi to wystarcza. ten moj ma regulowane "natezenie", wiec mozna ustawic, aby ciagnal mocniej albo slabiej. Ja zawsze zaczynam od slabego, a koncze na najsilniejszym.
Mysle, ze jaki bys nie kupila, to bedzie ok, bo teraz firmy sie przesciguja w dobrej jakosci. Ostatnio widzialam w gazecie jakis nowy, bardzo mi sie wizualnie spodobal, Jak go znajde, to zapodam
nie znalazlam, ale inny mam: Vaculess. tez fajny sie wydaje, masz do niego woreczki i kubeczki do odciagania, caly asortyment
Ostatnia edycja:
slychac.. smiac mi sie chcialo dzis w pracy, bo za sciana wiercili, bo to nowy budynek jest, a jak ja wlaczylam swoj laktator, to identyczny odglos byl. Bardzo glosny jest i to jest jedna z jego wad.
Z drugiej strony nie wyobrazam sobie miec recznego. MIalam przy MArysi i moze uzylam go dwa razy, bo tak mi reka spuchla
Z drugiej strony nie wyobrazam sobie miec recznego. MIalam przy MArysi i moze uzylam go dwa razy, bo tak mi reka spuchla
reklama
No wlasnie, powiem Ci ze ciezko w nocy odciagac takim elektrycznym laktatorem, bo mozna wszystkich w kolo pobudzic :-( ja dlatego mam reczny, juz sie przyzwyczailam do niego, rece nie puchna i nawet zrobily mi sie sprawniejsze co wiecej nawet mi pierscionki spadaja to chyba mi sie tluszcz na nich spalil hahah
szkoda, ze nie pomysleli ze ktos moze tymi elektrycznymi w nocy mleko sciagac i one tak bucza..
szkoda, ze nie pomysleli ze ktos moze tymi elektrycznymi w nocy mleko sciagac i one tak bucza..