reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

moderatorki pozdrawiaja , ale impreza, dzieci szaleja, matki sie zajadaja ciastem z truskawkami, zaraz jedziemy na rybke do portu.
milego popoludnia!:tak::-)

reklama
...ale u Was fajnie, Panie Moderatorki:-)

My dzisiaj świętujemy Dzień Ojca, Janek rano zlożył życzonka i wręczył słodki prezent:-D

A tak generalnie się lenimy, troche dalej montujemy rzeczy w domu. Wpadli na chwilę goście, aby poznać kota i świnkę morską, bo będą się nimi zajmować na czas naszego wypadu do Krakowa:tak:

A co do laktatora, to polecam elektryczny Medeli. Chodzi bardzo cichutko, cudownie i szybko. Ma 2 fazy (tak jak pije dziecko) i można się nim wspomagać gdy są obolałe brodawki. Czasami jak musiałam gdzieś wyjść to odciągałam pokarm i zostawiałam mężowi, aby nakarmił Janka. Teraz też go używam, bo rozrabiam kaszki na swoim mleku. Nie wyobrażam sobie tego wszystkiego robić ręcznym.

W ramach relaksu polecam lekturę... ja się nieźle uśmiałam:-)

http://www.rodziceradza.pl/Wychowanie/Ruiny-i-zgliszcza,art,296454.html

I zapomniałam, ale miałam już wcześniej wkleić link. Polecam serię kosmetyków Nature BabyCare (dostępne w Etosie, aptece, Eko-Plazie i sklepach ekologicznych). Mają też bardzo dobre chusteczki do pupy, ale to wychodzi dość drogo, bo jedna mała paczka kosztuje tyle co 3 paczki tych firmy Pampres lub Huggies. ...ale w kosmetyki warto więcej zainwestować.

http://www.naty.com/en/baby-care/toiletries/
http://www.naty.com/en/baby-care/wipes/

Ostatnia edycja:
Witam się i w tym wątku. Laptop chwilowo uruchomiony, ale na zasadzie "włączyć i broń Boże nie dotykać":-D
Musze kupic nową ładowarkę.
W ogóle to dziś fatalnie się czuje, tak, jakbym miala za chwilę urodzić. Ale jeszcze mi ani wody nie odchodzą, ani skurcze parte nie biorą. Ledwo ledwo dziś jakies plameczki krwi zauważylam...
Iskierka i jak ten box?
No powiem ze jestem mile zaskoczona - jak na wychowanie w nim dwojki dzieci to jest wybitnie zadbany...
Kupilismy go i jutro mąż poskręca to wam pokażę:-)

no prosze moderatorki imprezuja i cicho sie zrobilo :szok::szok::-D

u nas leniwy dzien troszke na dworze, troszke w domu a obiad dzisiaj byl lapany czyli co kto zlapal to jadl ;-) jutro moj M. tez mam wolne wiec na pewno dalszy ciag lenistwa bedzie :tak:

Witam

Ale dzis pogoda:wściekła/y:Wczoraj bylismy na urodzinach u kolezanki ,wracalismy do domu przez scheveningen i sie zatrzymalismy zeby polazic o 23:-DTym razem przed Kurhuis stoi figura z pisaku poswiecona Euro 2012:tak::tak: Musimy sie wybrac jak bedzie ladnie i fotki porobic:tak: Ogólnie moj mial wczoraj muchy w nosie i sie ciagle klócilismy :angry:A dzis z nim nie gadam :no:

Aniu ,Sencilla spotkanko na pewno udane ,super:tak:
Hauge moze wam jeszcze dopisze pogoda na ta imprezke:sorry2:
Iskierka jak sie dzis czujesz?

mi sie chce jechac do ikei ale nie ma za bardzo po co..

na razie siedzimy w domu bo pada:baffled:

O matko, dzien dobry :D ja dopiero wstalam :szok::-D
Tatus juz o 7 zabral z pokoju Tomka, a mama spala w najlepsze :-)
No to dzisiaj pogoda taka jak myslalam,szaro buro i deszczowo, mialam isc na parkpop i jak nie przestanie to trzeba bedzie cos innego wymyslec, zeby sie nie nudzic.
Wczoraj wysprzatalam pol domu na blysk, dzisiaj druga tura, czyli cala gora do sprzatania.

Sencilla, Ania jak tam po spotkaniu?? A gdzie kawalek ciasta oraz rybki z portu dla forumowiczek? ;-):-D

reklama
no właśnie , straszna ta pogoda..... my wczoraj wysprzątaliśmy całe mieszkano więc mam z głowy ;)

karola ja własnie mam po co do ikei jechać , nie długo własnie sie wybieramy :):) dawno tam nie byłam :)

Do góry