reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

witam.. i padam..

milego wieczorku dla wszystkich!

PS. The Hague, tak, odciaganie idzie super, rozkrecilo sie ;) LIla ani jeszcze razu nie miala modyfikowanego, a jest u opiekunki od 8 do 18.
buzka!

reklama
Sencilla to super!!!!!! A co ile godzin odciagasz w pracy? mi sie zdarzy w dzien czasami co 5-6 godzin, w nocy tez nie sciagam, bo Tomus spi, no i mleko leci, ale coraz mniej..

witam..

ledwo zyje juz dzisiaj, chlopaki mi dali popalic :crazy: Daan caly dzien marudny a Thijs prawie wcale nie spal i najlepiej tylko na rekach by siedzial :dry: dobrze ze moj M. przyszedl wczesniej i pomogl mi ich wykapac. Jeszcze musialaby poprasowac a tak mi sie nie chce :no: kiedy w koncu wymysla suszarki ktore prasuja i ukladaja pranie :-)

Axe szczesliwej podrozy podrozy jutro :tak: i baw sie dobrze

ja tez sie melduje i..znikam - bo sie zbieram jutro do Sencilli a ciagle w proszku:dry:..

Axe milego wypoczynku w PL - wracaj do nas szybko:tak:... pojedziemy na ryby hihi...:-D

moze do potem,pa...

reklama
Do góry