reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Iskierka jak sie dzis czujesz?
Dziękuję, lepiej. Wczoraj to był chyba fałszywy alarm, bo w nocy mala sie rozszalala w brzuszku i kopie z przerwami do teraz.
Ale mąż dał mi dziś wolne od wszelakich obowiązków domowych, więc siedzę, czytam fora/blogi, haftuję i nawet się nie nudzę:-)
Alew spojenie mnie boli tak, ze nie moge nóg złączyć:baffled:

reklama
Dzien dobry... ja wlasnie tez wstalam, rosolek M zrobil wiec zjadlam i ..glowa mi peka znowu:dry:...ale to przez te szalona pogoda:-D leje-wieje zwiariowac mozna;-)...

Sencilla jak tam nasz slodki cukiereczek?;-)Erni juz w samochodzie za nia tesknil...:szok:

Gosiu ale sie usmialam z tego lapanego obiadu - super:tak::-)
Karola lepiej juz? faceci tak czasami maja:dry::sorry2:, moj dzis jest do rany przyloz - chyba sie stesknil bo on wrocil w piatek wieczor z delegacji a ja z rana wyjechalam do Sencilli..:-D wiec sie minelismy w drzwiach...

Madziula udanych zakupow....

oh... ide kawke zrobic...

Ania, moje tez caly dzien wspominaja Wasza wizyte.. Antosia za Ernim teskni.., mowi: Ja go tak lubiałam! :)
Ja tez dzis migrena nie z tej ziemi, ale to pogoda oczywiscie...

U mnie to dzisiaj cała rodzinka, w sensie mąż i Maja śpią w najlepsze. Tylko ja po porannym dospaniu jakoś nie mogę zasnąć. Kawę wypiłam i mi jakoś lepiej. Ta pogoda mnie dobija, bo bym poszła na spacer, ale niiieee :crazy:

Ale sie fajnie przejasnilo, niebo niebieskie, ciekawe jak dlugo? ;-)

Ania i Sencilla a wy sie pierwszy raz widzialyscie, czy juz pierwsze spotkanie macie dawno za soba?

A u nas blekit nieba sie pokazal wiec moj porwal sie z dzieciakami:tak: na rower do lasu i .... wlasnie skonsumowalismy pierwsza jajecznice z kurkami:-D:tak:...pycha!!!

Sencilla bylo bardzo milo... dziekujemy!!!:tak:

reklama
Witam sie i ja :-)

My tez caly dzien w domu rano tylko odebralam Kube od babci bo zasnal wczoraj na urodzinach i nie chcielismy go budzic a pobawilismy sie do prawie 1 w nocy. Filip tez jakis senny dzisiaj mial 2 drzemki po 1.5h a teraz juz spi a ja siedze i sie nudze bo dzieci spia moj T tez spi przed nocka a ja sama....

Do góry