reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ja naszczescie juz w domu z dziecmi. Mam w planach urzadzic sobie drzemke przed praca zeby mi te oko odpoczelo.

Moj Kuba jutro na urodziny idzie do kolegi i moj tata tez jutro robi urodziny nie wiem jak pogodzic 2 imprezy. Zapowiada sie ciezki dzien.

Iskierka wiem ze cie to nie pocieszy ale moj latop po przeprowadzce wogole nie wlacza sie. Kuba nam dal swoj jak narazie wiec nie placze.

A tak poza tym to mam dzis "gowniany" dzien. Filip juz 3 kupy zrobil jak nigdy...

Astrid a jak tam Majeczka? Jak sie sprawdzasz w roli mamusi? hormony dalej szaleja??

reklama
nana19 ;(

anetka jeśli sie w ogole nie włacza to prawdopodobnie bedzie to bardzo kosztowne jak u nas, nie opłaca sie naprawiać:(

czy któraś z was wystawiała coś kiedyś do sprzedaży na marktplaats???

ja własnie wystawiłam, z tym ze jedna opcja mi umkneła, normalnie jest aktywny przycisk e-mail deze adverteerder , a na mojej aukcji tego nie ma, wiec musialam podać nr telefonu :( a nie wiem jak tez uruchomic tą opcje email, patrzyłam w ustawieniach i nie znalazłam nic:)

anetka musisz wejsc w mijn advertenties, i tak zakładasz aukcje :)

O My GOD! Doczytać Was nie idzie.

Ja już prawie, że spakowana - nie licząc ciuchów ręczników i kosmetyków... Zobaczymy jak się z czasem wyrobimy... Poszłam dziś do Actiona i zapłaciłam tymi monetami... .Babka powiedziała, że żaden problem płacić takimi tylko musi je przeliczyć :) Całkiem sprawnie jej to poszło....

Uhhh mam nadzieję, że będziemy z Miśką spać w samochodzie.
Iguana jak Twój Mały ostatnio podczas jazdy samochodem?

Miłego dnia ! :)

Już mi się hormony trochę uspokoiły. Nie beczę z byle powodu :-D. Maja ładnie je i sobie rośnie. Jak się obudzi, to dostanie witaminki. Daje czasem popalić z płaczem, ale radzę sobie. Dużo ją tulę i uczę, że jak jest zła to dostaje smoka i się uspokaja. Dostaliśmy rachunek z Geboortehotelu... wyszło jakieś 70€ :-D, a ja się bałam, że jakąś mega kwotę nam wysmarują hahaha.

Czesc dziewczyny!
Wreszcie chwila wolnego cztery ciasta zrobione gotowe do odebrania, moja Amelka miala dzisiaj kolezanki rodzice juz je odebrali , posprzatane pije kawe i sie relaksuje. Jutro ostatnie zajecia w polskiej szkole za tydzien festyn na zakonczenie roku i jedziemy do Polski. My lowimy rybki w Moszczance w pl czesc na miejcsu nam przyzadzaja a czesc zabieramy do domu. Jeszcze musze mojemu Przemkowi narobic pierogow golabkow i takich tam zeby mial co jesc przez miesiac jak nas nie bedzie, bo noj maz to tylko puszki umie otwierac i tyle z jego taletow kulinarnych. Ja jak jedziemy do pl nie potrafie sie zrelaksowac ciagle wciskam " hamulec" a o spaniu nie ma mowy, wydaje mi sie ze jak zamkne oczy to zaraz cos sie stanie.
A dziewczyny w czasie jazdy sa boskie bawia sie jedza spia i w sumie mamy 3 postoje po 10 min. na siusiu i tyle.

7axe7, podczas podróży Janek głownie spał, choć czasem marudził, to wtedy stawaliśmy...dawałam cyca, troche gimnastyki, zmiana pieluszki i dalej w drogę, a on od razu znowu zasypiał. Teraz lecimy i to pierwszy raz z Jankiem, ciekawe jak to zniesie.

AnnJ, to witaj w moim świecie:-p Ja uwielbiam sprzątać, myć podłogę, ścierać kurz, prać (prasować już mniej;-)). Znajomi mówią, że to chyba jakieś moje zboczenie;-)

reklama
aOla a pytam bo mam kolezanke z Czestochowy a ja sama mam rodzinke 15km od Cze-wy, dlatego pytam, bo myslalam, ze moze tez gdzies w okolicach mieszkasz :)

Do góry