reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ja naszczescie juz w domu z dziecmi. Mam w planach urzadzic sobie drzemke przed praca zeby mi te oko odpoczelo.

Moj Kuba jutro na urodziny idzie do kolegi i moj tata tez jutro robi urodziny nie wiem jak pogodzic 2 imprezy. Zapowiada sie ciezki dzien.

Iskierka wiem ze cie to nie pocieszy ale moj latop po przeprowadzce wogole nie wlacza sie. Kuba nam dal swoj jak narazie wiec nie placze.

A tak poza tym to mam dzis "gowniany" dzien. Filip juz 3 kupy zrobil jak nigdy...

Astrid a jak tam Majeczka? Jak sie sprawdzasz w roli mamusi? hormony dalej szaleja??

reklama
nana19 ;(

anetka jeśli sie w ogole nie włacza to prawdopodobnie bedzie to bardzo kosztowne jak u nas, nie opłaca sie naprawiać:(

czy któraś z was wystawiała coś kiedyś do sprzedaży na marktplaats???

ja własnie wystawiłam, z tym ze jedna opcja mi umkneła, normalnie jest aktywny przycisk e-mail deze adverteerder , a na mojej aukcji tego nie ma, wiec musialam podać nr telefonu :( a nie wiem jak tez uruchomic tą opcje email, patrzyłam w ustawieniach i nie znalazłam nic:)

anetka musisz wejsc w mijn advertenties, i tak zakładasz aukcje :)

O My GOD! Doczytać Was nie idzie.

Ja już prawie, że spakowana - nie licząc ciuchów ręczników i kosmetyków... Zobaczymy jak się z czasem wyrobimy... Poszłam dziś do Actiona i zapłaciłam tymi monetami... .Babka powiedziała, że żaden problem płacić takimi tylko musi je przeliczyć :) Całkiem sprawnie jej to poszło....

Uhhh mam nadzieję, że będziemy z Miśką spać w samochodzie.
Iguana jak Twój Mały ostatnio podczas jazdy samochodem?

Miłego dnia ! :)

Już mi się hormony trochę uspokoiły. Nie beczę z byle powodu :-D. Maja ładnie je i sobie rośnie. Jak się obudzi, to dostanie witaminki. Daje czasem popalić z płaczem, ale radzę sobie. Dużo ją tulę i uczę, że jak jest zła to dostaje smoka i się uspokaja. Dostaliśmy rachunek z Geboortehotelu... wyszło jakieś 70€ :-D, a ja się bałam, że jakąś mega kwotę nam wysmarują hahaha.

Czesc dziewczyny!
Wreszcie chwila wolnego cztery ciasta zrobione gotowe do odebrania, moja Amelka miala dzisiaj kolezanki rodzice juz je odebrali , posprzatane pije kawe i sie relaksuje. Jutro ostatnie zajecia w polskiej szkole za tydzien festyn na zakonczenie roku i jedziemy do Polski. My lowimy rybki w Moszczance w pl czesc na miejcsu nam przyzadzaja a czesc zabieramy do domu. Jeszcze musze mojemu Przemkowi narobic pierogow golabkow i takich tam zeby mial co jesc przez miesiac jak nas nie bedzie, bo noj maz to tylko puszki umie otwierac i tyle z jego taletow kulinarnych. Ja jak jedziemy do pl nie potrafie sie zrelaksowac ciagle wciskam " hamulec" a o spaniu nie ma mowy, wydaje mi sie ze jak zamkne oczy to zaraz cos sie stanie.
A dziewczyny w czasie jazdy sa boskie bawia sie jedza spia i w sumie mamy 3 postoje po 10 min. na siusiu i tyle.

7axe7, podczas podróży Janek głownie spał, choć czasem marudził, to wtedy stawaliśmy...dawałam cyca, troche gimnastyki, zmiana pieluszki i dalej w drogę, a on od razu znowu zasypiał. Teraz lecimy i to pierwszy raz z Jankiem, ciekawe jak to zniesie.

AnnJ, to witaj w moim świecie:-p Ja uwielbiam sprzątać, myć podłogę, ścierać kurz, prać (prasować już mniej;-)). Znajomi mówią, że to chyba jakieś moje zboczenie;-)

reklama
aOla a pytam bo mam kolezanke z Czestochowy a ja sama mam rodzinke 15km od Cze-wy, dlatego pytam, bo myslalam, ze moze tez gdzies w okolicach mieszkasz :)

Do góry