reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
wydaje mi się że domowy receptę na mleko wypisuje i w aptece już masz po zniżce wtedy
A
aOLA
Gość
dokładnie z samego centrum;-)aOla dopiero teraz zauwazylam, ze Ty z Czestochowy jestes. Dokladnie Czestochowa, czy okolice?
nana19
Tak tak wiem ze te testy z krwi to nie sa miarodajne u takich malych dzieci.No oni nie chca tych testow robic bo wtedy mleko jest na recepte i ubezpieczenie zwraca wiec im sie to nie oplaca.W pl lekarka odrazu mi dala na recepte.Ja jak chcialam raz mleko od domowego to mi powiedzieli ze to w szpitalu zrobic moga ze trzeba testy zrobic itd.
A
aOLA
Gość
TheHauge a dlaczego pytałaś?
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
to jest chory system, najpierw dają mozliwosc mleka na recepte za ktore płaci ubezpieczalnia a potem robią wszystko byle tego unikać .... i badań nie dają...
no to żesmy sie nacieszyly pogodą....bleh
no to żesmy sie nacieszyly pogodą....bleh
karola82_82
mama slicznego Michałka
No tu juz zdazylo popadac i teraz slonce wyszlo ,prawie udalo mi sie Michaska zaprowadzic i jak tylko weszlam do domu to lunelo
Anetka litwinii rumuni to taki klótliwy naród Jak pracowalam we wloszech to tylko z nimi byly problemy
A mnie cos podbrzusze dziwnie poboluje
Anetka litwinii rumuni to taki klótliwy naród Jak pracowalam we wloszech to tylko z nimi byly problemy
A mnie cos podbrzusze dziwnie poboluje
reklama
nana19
MADZIULA to jest system oszczednosci stosowany wszedzie w holandii.Po co robic testy przeciez po pierwsze to kosztuje ,mleko pozniej ma sie za darmo a tak jest szansa ze dziecko wyosnie z alergii ,ja sama mleko musze kupowac a kosztuje 23 e za paczke ,gospodarka tylko korzysta.Tak jest wszedzie wmawiaja kobitka filozofie ze ciaza to nie choroba po co tyle badan ,po co szpital a to tylko o oszczednosci chodzi a filozofie zawsze mozna dorobic.Zobacz ile oni oszczedzaja na tych badaniach .Z drugiej strony w pl robi sie mase badan ale nie ma takiego wyposazenia w szpitalach,straszne kolejki no same wiecie jak jest w pl.Zeby tak byl jakis zloty srodek.