reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Aniu dokladnie tak! Takie chwile sa najcudowniejsze na swiecie, za kazdym razem mocno sie wzruszam:tak: i nagrywam wszystkie nowe osiagniecia Tomusia, planuje tak do roczku czasu i pozniej zrobimy z tego film, ktory nagramy na plytke i bedzie pamiatka :-):tak:
A ostatnio jak tak bardzo plakal bo go brzuszek bolal, to mi sie uslyszalo ze powiedzial w placzku MAMA :-D oczywiscie to niemozliwe, bo takie maluchy jeszcze nie umieja, ale nawet moj sie wtedy na mnie spojrzal i powiedzial ze tez uslyszal MAMA haha, oczywiscie to zbieg okolicznosci :-D

reklama
Witam z rana :)

dzisiaj miałam pobudke po 8 rano bo dzwoniła pani z eneco..... bez komentarza... wysłałam wczoraj meila to dzisiaj odpisali to musiała jeszcze dzwonić i budzic człowieka ....hehheh

pogoda bardzo ładna od rana wbrew temu co zapowiadaja.... no ale w Holandii to w ciagu 5 min sie zmienia wiec nie wiadomo co jeszcze przyniesie dzień ;)

czy oglądały panie wczoraj boskiego ROnalda w akcji?? Portugalia wygrała z Czechami ;) Czechy jadą do domu a ni do półfinału ;)

ide jeść śniadanko ;)

Dzien dobry

Madziu o tak dzien sie zapowiada piekny,u nas burz nie bylo( chyba ze przespalam ale to zadko sie zdarza )a tak straszyli:-D
Ja Ronaldo nie lubie :no: bylam wczoraj za naszymi sasiadami..:tak:

sniadanie zjedzone ,czas jakies pranko wlaczyc..

Witam:-)
Pogoda poki co super, Tomek jak zwykle od 7 nie dal pospac i dopiero teraz zasnal, a mi sie juz odechcialo :-D teraz musze czekac az sie obudzi i pozniej bede zwijac sie pomalu do pracy...

W sobote na kijkduin super impreza na plazy.. Moze poloze Tomusia i tatusia spac i wyrusze ze znajomymi, w koncu i mamusi sie cos nalezy po ponad rocznej przerwie :tak::-D

Ja Ronaldo nie lubie
no.gif

Fanką Ronaldo nie jestem, ani jego gry (bo nie znam i nie interesuję się piłką), ani urody...bo nie lubię typu latino-macho, ale zapunktował u mnie jak utarł nosa Oranje:-p ;-) hihihih

Z rana lało, ale teraz słoneczko już się pojawiło i niedługo wyjdziemy się przewietrzyć, niech tylko dokarmię Jania i w drogę.

A tak na marginesie, super ten temat z ciekawymi miejscami w Holandii. Szczególnie zainteresowało mnie oceanarium w Scheveningen oraz park Elfów. Wybierzemy się z rodzinką obowiązkowo.

TheHague, w Kijkduin byłam w ostatnią niedzielę. Bardzo fajne miejsce:tak:

DSC_0056.jpgDSC_0059.jpgDSC_0077.jpgDSC_0095.jpg

Ostatnia edycja:
Igunia ponieważ mamy do Eftelingu 60km obowiązkowo jesteśmy tam 2x w roku i szczerze dla mnie lepszy od disneylandu(tego świata dla najmłodszych) Jak macie daleko można przenocowac w hotelu wewnątrz parku

a do nas przyjechał Kermis idziemy dziś zobaczyć :-)

reklama
Witajcie! Juz po testach na przyszly tydzien jedziemy porozmawiac o wynikach .Ciekawe co wymysla.Wczorajsza noc byla koszmarna Tymek plakal nam do 5.30 no chyba z powodu zebow.no wiec tacy padnieci pojechalismy do szpitala.Co z ta pogoda kiedy bedzie lato?
AYNI udanego wypoczynku jeszcze we dwoje:-)
AXE ale ci zazdroszcze tego wyjazdu do polski:-)

IGUANA dzieki za pomysl z tym kubeczkiem zakupilam taki Tymkowi i jak narazie pije z niego.Chociaz wczoraj szukalismy kubeczka caly dzien i nigdzie go nie bylo_Obszukalam nawet szawki z ubraniami bo Tymek lubi wszedzie upychac zabawki no i znalazlam kubeczek w koszu na smieci :szok:.Musimy uwazac by nie wpadl mu w rece telefon czy jakas inna wazna rzecz bo nie znajdziemy pozniej.

Ostatnia edycja:
Do góry