reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Anetka fajny komplet z ubezpieczalni:tak: jeszcze nie slyszalam o takim prezencie :sorry2:
Ja mam tez tylko kacik dla malutkiej ,a pozniej jak podrosnie to pojdzie do Michalka pokoiku:tak:No chyba ,ze znajdziemy wieksze mieszkanko..

Ale mam zgage:baffled:

Hague pieknie to napisalas:tak:

reklama
Karola ja jakbym miala wieksza swoja sypialnie to tez bym Tomkowi tylko poki co kacik u nas zrobila, bo jak narazie to ja musze spac w jego pokoju, bo sie nocami na smoczek budzi :-D

eh szkoda ze sie im nie udalo :-( ale zostalo nam jeszcze jutro oranje..... ale chociaz Sencilla moze swietowac :-D

Karola ale super lozeczko, jak nowka :szok:

Anetka to ty chociaz cos pozytecznego dostalas :tak: a ja z mojej dostalam taki prezent co ani d... ani kupy sie nie trzyma :no: z takiego cienkiego pluszowego materialu zolty "klomp" z napisem stad holland. Do dzisiaj nie wiem do czego to mialo sluzyc :confused:

No ja z ubezpieczalni dostalam kraampaket ktory podobno mi nie przyslugiwal i o ktory sie nie upominalam, misia pluszowego i czapeczke przyslali a teraz te zabezpieczenia.

My mamy pokoik oddzielny dla kazdego, ale poki co lozeczko mamy w swojej sypialni bo u nas to roznie bywa 2 noce spi w lozeczku pozniej 5 z nami a balabym sie go polozyc samego w odzielnym pokoju. Naszczescie teraz na nowym mamy duza sypialnie i wszytsko sie bez problemu miesci i nie musze sie cisnac.
Ja juz z laptopem w lozku czekam na mojego T, ktory musi jeszcze z psem wyjsc.
Zmykam spac bo juz mi sie oczy same zamykaja.

O matko Gosia to sie nie postarali :no: co to ma byc w ogole?:confused::shocked2:

A to - jak zwykle - moj Tomcio i jego najlepszy przyjaciel Nijntje (ten z marktplaatsu:tak:)
IMAG0594.jpg

Witam niedzielnie

A co wszyscy jeszcze spia ,czy podly nastrój od wczoraj....

The Hague faktycznie fryzure ma nie zla Tomcio:tak: Slodziak i taki juz duzy:tak::szok:

Gosia ja nic przy Misku nie dostalam po porodzie:sorry2::happy2:
pogoda do d... ,wieje i co chwile sloneczko sie chowa

Tatus jeszcze spi,a my mu sniadanko szykujemy:tak:

milego dzionka

reklama
Dzien dobry...

My juz po sniadanku - prezenty tacie jeszcze w lozku wreczali hihi:-D.. kawka juz tez byla, babcia porwala smyki na spacer a moj M gotuje rosol...wieje Karola u nas tez...ale i tak pojedziemy na te wycieczke hihi...:-) poza tym znowu jakis rommelmarkt u nas jest wiec napewno zagladne ;-)
Hague slodki twoj synek...:tak:

Sencilla pewnie zaszalala wczoraj wiec jeszcze spi...:rofl2:

Do góry