reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Anetka fajny komplet z ubezpieczalni:tak: jeszcze nie slyszalam o takim prezencie :sorry2:
Ja mam tez tylko kacik dla malutkiej ,a pozniej jak podrosnie to pojdzie do Michalka pokoiku:tak:No chyba ,ze znajdziemy wieksze mieszkanko..

Ale mam zgage:baffled:

Hague pieknie to napisalas:tak:

reklama
Karola ja jakbym miala wieksza swoja sypialnie to tez bym Tomkowi tylko poki co kacik u nas zrobila, bo jak narazie to ja musze spac w jego pokoju, bo sie nocami na smoczek budzi :-D

eh szkoda ze sie im nie udalo :-( ale zostalo nam jeszcze jutro oranje..... ale chociaz Sencilla moze swietowac :-D

Karola ale super lozeczko, jak nowka :szok:

Anetka to ty chociaz cos pozytecznego dostalas :tak: a ja z mojej dostalam taki prezent co ani d... ani kupy sie nie trzyma :no: z takiego cienkiego pluszowego materialu zolty "klomp" z napisem stad holland. Do dzisiaj nie wiem do czego to mialo sluzyc :confused:

No ja z ubezpieczalni dostalam kraampaket ktory podobno mi nie przyslugiwal i o ktory sie nie upominalam, misia pluszowego i czapeczke przyslali a teraz te zabezpieczenia.

My mamy pokoik oddzielny dla kazdego, ale poki co lozeczko mamy w swojej sypialni bo u nas to roznie bywa 2 noce spi w lozeczku pozniej 5 z nami a balabym sie go polozyc samego w odzielnym pokoju. Naszczescie teraz na nowym mamy duza sypialnie i wszytsko sie bez problemu miesci i nie musze sie cisnac.
Ja juz z laptopem w lozku czekam na mojego T, ktory musi jeszcze z psem wyjsc.
Zmykam spac bo juz mi sie oczy same zamykaja.

O matko Gosia to sie nie postarali :no: co to ma byc w ogole?:confused::shocked2:

A to - jak zwykle - moj Tomcio i jego najlepszy przyjaciel Nijntje (ten z marktplaatsu:tak:)
IMAG0594.jpg

Witam niedzielnie

A co wszyscy jeszcze spia ,czy podly nastrój od wczoraj....

The Hague faktycznie fryzure ma nie zla Tomcio:tak: Slodziak i taki juz duzy:tak::szok:

Gosia ja nic przy Misku nie dostalam po porodzie:sorry2::happy2:
pogoda do d... ,wieje i co chwile sloneczko sie chowa

Tatus jeszcze spi,a my mu sniadanko szykujemy:tak:

milego dzionka

reklama
Dzien dobry...

My juz po sniadanku - prezenty tacie jeszcze w lozku wreczali hihi:-D.. kawka juz tez byla, babcia porwala smyki na spacer a moj M gotuje rosol...wieje Karola u nas tez...ale i tak pojedziemy na te wycieczke hihi...:-) poza tym znowu jakis rommelmarkt u nas jest wiec napewno zagladne ;-)
Hague slodki twoj synek...:tak:

Sencilla pewnie zaszalala wczoraj wiec jeszcze spi...:rofl2:

Do góry