reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzień dobry ! :)

ten kto pisał, że się wczoraj NIC NIE STAŁO fajnie, że tak myśli ;P ale staaaaaaaaaaaaaaaało się! Grają beznadziejnie, są beznadziejni, Smuda bez matury niech już odejdzie, a Polska niech się obudzi. Co 4 lata tak samo. Jak dla mnie wogóle nie powinni grać na tych Mistrzostwach bo się nie nadają. Najsłabsza grupa i ostatnie miejse. ŻAL!
Miłego dnia!
polacy-nic-sie-nie-stalo_22433.gif

reklama
7axe7, niestety mysle, tak jak TY :) ale balam sie to napisac, aby nie urazic naszej narodowej dumy;-)
jedna wielka panika na boisku, strzelanie niepotrzebnych nie-goli, stracili swoje sily fiz. i psych. juz wpierwszych 20 min a pozniej to tylko sie snuli po boisku.
Czesi czekali, oszczedzali sily, a na koniec bum.

ech, no trudno, w sumie dobrze, ze byli na tych mistrzostwach :tak:

to zadne urazanie dumy narodowej ale sama prawda :)

co była akcja do bramki to sie okazywało ze sam lewandowski z piłka biegnie, a reszta gdzie?? po dupach sie drapali ...... grrrrrr

hejka - a my juz po wycieczce... wydalismy cale 5euro na rommelmarkt:tak::-D bo sie po 0,10 lub o,20centow a przy okazji zjedlismy lody w Belgii...

a teraz pora na obiadek / wiem ze powinno byc na odwrot ale dzis tak wyszlo:-)/

smacznego wszystkim:tak::tak:

axe super ze ci sie tak udalo... z tym rowerem...

dziewczynki za dwa lata moze pokaza co potrafia jak im te bledy pokaza to poprawia taktyke:-D

Dzisiaj moi rodzice rano pojechali do PL. W sumie fajnie, że przyjechali, bo dopiero zobaczymy się w grudniu. Wszystko byłoby ok, gdyby nie tona dobrych rad mojej mamy, co mnie doprowadzało do białej gorączki. Teraz mogę robić tak, jak sama uważam. Co prawda byli tylko od czwartku, ale cieszę się, że nie dłużej, bo bym się z mamą pożarła :baffled:. W lipcu przylatuje teściowa na tydzień... mam nadzieję, że nie będzie dawać za wiele dobrych rad, bo zwariuję. No... ale Maja ma już wózek przynajmniej, więc będzie można z nią niedługo śmigać na spacerki. Ja póki co za długo chodzić nie mogę, o dźwiganiu nie wspominając, więc spaceruję z nią w tym wózku po mieszkaniu.

quinnybuzztravelsystem.jpg mamy taki, tylko czerwony :-)

Dzisiaj jeszcze mają nas kuzyni odwiedzić... normalnie dzięki córce ludzie nas odwiedzają częściej ;-).

A co do meczu... masakra. Mogli go wygrać z palcem w nosie, bo takie akcje szły, że hej. W całej tej sprawie najbardziej wkurzyły mnie polskie media, które już sto lat przed tym meczem obwołali ich co najmniej mistrzami Euro. Teraz będą na nich psy wieszać, bo się plan nie ziścił.

Z całej imprezy najbardziej podobali mi się kibice irlandzcy, którzy się cieszyli nawet z wielkiej przegranej ich drużyny. Nie ważne, jaki wynik, ważne, że jest impreza :-D.

aOla nie wiedzialam ze ty taki zapalony kibic jestes;-):-)
Astrid bryka fajna:tak: zycze wam cudownych spacerkow z Maja ...

a my sie byczyny - maly spi... pogoda w miare sie utrzymuje:-p...

Załączniki

• P6180006.jpg
    P6180006.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 40
Ja dopiero teraz weszlam bo rano pojechalismy do sklepu. Teraz musze zabrac sie za obiadek bo zaraz wraca moj T z kursu a pozniej mam gosci.

A tak wogole to mam dzisiaj takiego leeenia :-) A co do meczu to ja od poczatku Euro nie nastawialam sie ze Polska wyjdzie z grupy dlatego teraz nic mnie nie zszokowalo hehe
Widze ze sie udzielcie na innych watkach i tu jakos spokojniej sie zrobilo. Niestety nie mam tyle czasu zeby sledzic inne watki i bede sie tylko w tym udzielac.

Astrid ladny ten twoj wozek a w kolorze czerwonym to pewnie jeszcze lepszy.
Aniu a ty to jak modeleczka pozujesz hehe bardzo ladne zdjecie ;-)

Milej niedzieli

reklama
Do góry