reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Sencilla ja bym 30 e góra dala:tak:
Hague extra box i jaka cena:szok::tak:

A co to za tajemnice?;-)

Mój maz tez pojechal do znajomych na mecz a my zostalismy:tak: bo dzis przecholowalam ze sprzataniem:cool::sorry2: i juz mi sie nie chcialo noigdzie jechac.. A Michas tez o 19 zmeczony padl wiec mam czas dla siebie huuuura:tak::tak:
Tez kibicuje i odbstawiam 3;2 dla naszych

POLSKA GOLA!

Aja tez dzis nabylam lózeczko z marktplaatsu za 15e ,jak bedzie przerwa zrobie fote i wstawie:tak:

hej dziewczynki

kopia kopia i cos nie umieja trafic :baffled: moze w drugiej polowie sie cos ruszy........

macie jakies pomysly na jutro ??? bo ja sie zastanawiam gdzie by wyruszyc z tymi moimi gagatkami.
Aha i nie zapomnijcie ze jutro dzien ojca - holenderski

Gosiu pamietamy - prezenty leza w szafie hihi...:tak: dzieci rowniez w szkole cos pokombinowaly wiec bedzie mega neispodzianka...

Karola wieczorem samotny tez fajny... moj Erni padl o 17 i spi ale on cos sie zle czuje od wczoraj:zawstydzona/y: - jakis stan podgoraczkowy ma czy cos...
Ja bym postawila na 3;1 dla PL:-D:-D:-D /marzenie/

My jutro jak bedzie pogoda to rekreacyjnie na rowerki - mamy pare pomyslow a jak bedzie lalo i sie nam bedzie nudzilo to pojade do Ikea:tak:na lody hihi...

aOla uwazaj na siebie kochana... i nie placz.. ;)

zmykam

Chyba mnie troche ponioslo z tym wynikiem:-D:-D

Gosiu ja jeszcze plana nie man na jutro:no::sorry2: Tatus juz dostal od Michalka ze szkoly laurke :tak:bedzie pyszne sniadanko a potem sie zobaczy..:tak:

A to moja dzisiejsza zdobycz ,mielismy odmalowac stare ale mój maz stwierdzil ze za pozadna farbe trzeba dac 20 e wiec zagladnelam na markt..

Załączniki

• DSCF1866.jpg
    DSCF1866.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry