reklama
KUR............................................
aOla skad te nerwy???
karola82_82
mama slicznego Michałka
buuuuuuuuuuuuuuu:-(
Ło matko.. Prawie Tomka obudzilam Polacy pieknie grali!!!!!! Poziom w polskiej pilce podniosl sie o wiele, gramy lepiej niz w poprzednich latach! NIC SIE NIE STALO! Dziekujemy za wielkie emocje, bez wzgledu na to, ze nie ma nas juz w grze, ciesze sie, ze jestem Polka i mialam szanse obejrzec jak graja nasze polskie orly!! )) Za 2 lata Mistrzostwa Świata.. kto wie, kto wie...
A tym, ktorym sie nie podobalo i watpili w Polske, polecam na nastepnych mistrzostwach ogladanie telenowel, bo to im wyjdzie o wiele lepiej niz kibicowanie, no coz, niektorzy sie do tego nie nadaja.
DZIEKUJEMY reprezentacjo Polski!!!!
A tym, ktorym sie nie podobalo i watpili w Polske, polecam na nastepnych mistrzostwach ogladanie telenowel, bo to im wyjdzie o wiele lepiej niz kibicowanie, no coz, niektorzy sie do tego nie nadaja.
DZIEKUJEMY reprezentacjo Polski!!!!
Iguana_
Fanka BB :)
No i dupa!!! Wracamy do domu, daleko nie mamy.
A to nie wiedziałam, że jutro holenderski Dzień Ojca. U nas w szafie prezent też czeka, ale my będziemy obchodzić według polskiego czasu;-)
A to nie wiedziałam, że jutro holenderski Dzień Ojca. U nas w szafie prezent też czeka, ale my będziemy obchodzić według polskiego czasu;-)
A
aOLA
Gość
uwielbiam takie meczeaOla skad te nerwy???
a w dodatku mam dostać @ więc moje odczucia są zwiększone.........oczywiście sie poryczałam aż mąż cicho siedział (on nie kibic)
anetka880
No my tez kibicowalismy nawet Filip z paluchem w buzi patrzal na caly mecz, Kuba zasnal w pierwszej polowie :-)
Sencilla mam pytanko bo pisalas ze lecisz do PL a kiedy twoje coreczki zaczynaja wakcje?
AnnaJ zazdroszcze ci tej wyprawy, fajnie sie ma Twoj maz ze ma takie delegacje. Pochwal sie gdzie pracuje.
Pisalyscie o zostawianiu dzieci moj Kuba ma 5 lat i jeszcze nigdy nie zostawilam go samego nie liczac nocki u mojej mamy, bo teraz jak sie przeprowadzilismy to spi czasami 2 razy w tygodniu bo moja mama ma szkole pod domem a ja musze autem 7 km dojezdzac, ale w PL jak jestesmy to juz nie ma tak fajnie bo tam dzieci wszedzie z nami i nie mozna wyskoczyc nigdzie.
Karola lozeczko bardzo mi sie podoba. sama mam biale mebelki dla Filipka.
Nie zgadniecie co dzisiaj mi przyslali z ubezpieczalni. Kto zgadnie?
Sencilla mam pytanko bo pisalas ze lecisz do PL a kiedy twoje coreczki zaczynaja wakcje?
AnnaJ zazdroszcze ci tej wyprawy, fajnie sie ma Twoj maz ze ma takie delegacje. Pochwal sie gdzie pracuje.
Pisalyscie o zostawianiu dzieci moj Kuba ma 5 lat i jeszcze nigdy nie zostawilam go samego nie liczac nocki u mojej mamy, bo teraz jak sie przeprowadzilismy to spi czasami 2 razy w tygodniu bo moja mama ma szkole pod domem a ja musze autem 7 km dojezdzac, ale w PL jak jestesmy to juz nie ma tak fajnie bo tam dzieci wszedzie z nami i nie mozna wyskoczyc nigdzie.
Karola lozeczko bardzo mi sie podoba. sama mam biale mebelki dla Filipka.
Nie zgadniecie co dzisiaj mi przyslali z ubezpieczalni. Kto zgadnie?
anetka880
No TheHague chyba jednak napisze bo ja sama sie zdziwilam. Dostalam pudelko w ktorym byly zabazpieczenia na onka, drzwi, kontakty i na ostre kanty np na stoly wszytsko z mysla o bezpieczenstwie dzieci.
reklama