reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Madziula, mi nozki puchly, bardzo, w ostatnim miesiacu, ale pierscionki nosilam do konca, musialam sciagnac dopiero przy porodzie, bo cos tam mi do palca podlaczali :) ale po porodzie od razu wlozylam. Ja to mam cienkie paluchy, moze dlatego.

reklama
ja tez mam cienkie paluchy i nosilam... :tak: ale czasami mialam gorsze dni i tez mi puchly:sorry2:a rozmiar butaa powiekszyl mi sie o 1 ale na szczescie wrocilam juz do poprzedniegi hihi...
te kwatuszki mi sie tez bardzo podobaja:-).. i jakigos kasztanka z wedel tam zapakuje i bedzie:tak::cool2:
aOla ja mysle ze 2-3euro per kind is ok... 10euro to troche za duzo jak dla mnie...

u nas zbieraja po 1euro bo im braklo do czegos ale jeszcze nie wiem co mamy kupily:sorry:

u mnie w kuchni szarlotowy zawrot glowy- pachnie cudnie:-D

omg mi tam moze minimalnie palce, bo mam takie dni ze czuje raz ze obrączka jest luźna a na drugi dzien obciera,ale nie na tyle ze musze sciagnac, no zobaczymy, ostatni miesiąc przede mną:)

nana19 dobrze rozumiem ze ta jedna stopa została wieksza???

Nie no MADZIULA obie stopy mi urosly:-D he he.Chociaz powiem ci ze najpierw zaczela mi puchnac prawa stopa a pozniej lewa ,no i czuje ze ta prawa jest ciut wieksza niz lewa tzn jak mam buty to czuje ze prawa stopa ma ciasniej w bucie.Tez myslalm ze mi wroca stopki do poprzednich rozmiarow ale poki co nie :-(

Poprawilam sie w moim poprzednim poscie coby juz nie bylo ze jedna stopa mi tylko urosla :-D

Ostatnia edycja:

Załączniki

• domowa-szarlotka-3.jpg
    domowa-szarlotka-3.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 23
Szkoda ze my piekarnika nie mamy ,mniam...

MADZIULA widze ze macie juz imie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry