Madziula, mi nozki puchly, bardzo, w ostatnim miesiacu, ale pierscionki nosilam do konca, musialam sciagnac dopiero przy porodzie, bo cos tam mi do palca podlaczali ale po porodzie od razu wlozylam. Ja to mam cienkie paluchy, moze dlatego.
reklama
ja tez mam cienkie paluchy i nosilam... ale czasami mialam gorsze dni i tez mi puchlya rozmiar butaa powiekszyl mi sie o 1 ale na szczescie wrocilam juz do poprzedniegi hihi...
te kwatuszki mi sie tez bardzo podobaja:-).. i jakigos kasztanka z wedel tam zapakuje i bedzie
aOla ja mysle ze 2-3euro per kind is ok... 10euro to troche za duzo jak dla mnie...
u nas zbieraja po 1euro bo im braklo do czegos ale jeszcze nie wiem co mamy kupily
u mnie w kuchni szarlotowy zawrot glowy- pachnie cudnie
te kwatuszki mi sie tez bardzo podobaja:-).. i jakigos kasztanka z wedel tam zapakuje i bedzie
aOla ja mysle ze 2-3euro per kind is ok... 10euro to troche za duzo jak dla mnie...
u nas zbieraja po 1euro bo im braklo do czegos ale jeszcze nie wiem co mamy kupily
u mnie w kuchni szarlotowy zawrot glowy- pachnie cudnie
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
omg mi tam moze minimalnie palce, bo mam takie dni ze czuje raz ze obrączka jest luźna a na drugi dzien obciera,ale nie na tyle ze musze sciagnac, no zobaczymy, ostatni miesiąc przede mną
nana19 dobrze rozumiem ze ta jedna stopa została wieksza???
ja mialam dwa buty takie same
nana19
Fanka BB :)
Nie no MADZIULA obie stopy mi urosly he he.Chociaz powiem ci ze najpierw zaczela mi puchnac prawa stopa a pozniej lewa ,no i czuje ze ta prawa jest ciut wieksza niz lewa tzn jak mam buty to czuje ze prawa stopa ma ciasniej w bucie.Tez myslalm ze mi wroca stopki do poprzednich rozmiarow ale poki co nie :-(
Poprawilam sie w moim poprzednim poscie coby juz nie bylo ze jedna stopa mi tylko urosla
Poprawilam sie w moim poprzednim poscie coby juz nie bylo ze jedna stopa mi tylko urosla
Ostatnia edycja:
Ania,zarzuc szarlota do Noord-Holland!
mowisz i masz...
SMACZNEGO....
Załączniki
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
nana19 hehehe
ja mam piekarnik tylko nie pieke
ja mam piekarnik tylko nie pieke
reklama