reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
haha, teraz widze, ze z Hague napisalysmy dokladnie to samo :-D

Ania, jestes jeszcze na FB? ja dopiero teraz przyszlam, bo ogladalam mecz Szwecja-Anglia. Co za emocje! :)

The Hague,ja wlasnie taki box do salonu musze zakupic, najlepiej wlasnie z drugiej reki, bo juz sie Lile boje zostawiac na kanapie, a na kocu na dywanie nie chce, bo starsze biegaja i jeszcze mi ja przez przypadek przewalcuja :D

Ostatnia edycja:
Iskierka ja nie mam zadnej diety, obzeram sie ciastkami i lodami, lubie pizze i rozne chinskie specjaly, waga sama leci w dol:confused: moze to na serio z tego karmienia :-)

Sencilla ja na marktplaatsu lubie grzebac, mozna tam znalezc doslownie wszystko za grosze :tak: nie wiem czy pisalam, ale szukalam jakiejs ladnej zabawki dla Tomcia w prenatalu i ceny mnie powalaly za te mowiace miski.. weszlam na marktplaats i znalazlam NIJNTJE mowiace za 6e, jak nowiuskie ze sklepu. W prenatalu cena 25e :confused2: Luuubie marktplaats :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny!!! Co o tym myslicie?? http://dziecisawazne.pl/czy-szczepic-dzieci/ bo ja teraz zaczelam sie zastanawiac nad niektorymi szczepieniami :/ szkoda, ze nie wiedzialam tego wczesniej i Tomek dostal taka duza dawke na raz....

Ostatnia edycja:
Dzien dobry ,ja dzis pierwsza?:szok::-D

Sencilla ja tez ogladalam mecz ale tylko jednym okiem:tak:

Iskierka piekny ten obrazek:tak: ja czasem tez tak czytam jak sie spiesze ,albo pisze glupoty i bledy robie:-D

Ja tez nie lubie sie odchudzac ,raz robilam diete w zyciu (w tamtym roku):tak:i wytrzymalam 2 dni :sorry2::no::szok: Po prostu lubie jesc...

Pranko sie pierze , ide rosól postawic:tak:

Dzień dobry! :)

319860_3723742623915_1834704129_n.jpg

My zaraz zmykamy na kolejne meblowe zakupy. Jeszcze tylko wcisnę jedzonko Jankowi;-) Oj coś ostatnio pogorszyło się z obiadkami, owoce i kaszki tak....a obiadki to już zależy co mama zaserwuje:tak:

Pogoda jest nawet oki. Mam nadzieję, że utrzyma się do jutra...to zrobimy wypad na plażę:-)

Iguana trzymam kciuki za udane zakupy ;)
no wiesz synek im wiekszy tym robi sie wybredny :):) prawda , pogoda jako tako bo o 5 rano było ciemno i lało jak scebra :)

Zgadzam sie, pogoda w miare fajna, my zaraz lecimy do Groszka po zakupy a pozniej na scheveningen pewnie, jak sie zas nie zachmurzy :dry:

reklama
Dzien dobry wam mowie...

Sencilla jestem i zaraz tam bede:-p... my juz po zakupach, kawkach i szarlotka w piekarniku a obiad jeszcze na blacie -:tak: dzis wolowinka z ziemniaczkami i buraki czerwona a do tego kompocik...z czeresniami...;-)

Karola ja tez mam taka sile woli co do diet:-D ale u mnie zawsze waga rusza sie dopiero jak moje dziecie ma ok 1,6mies to moj organizm zaczyna walczyc z moja nadwaga - i kg lece..:cool2:dziwne jak nie wiem ale tak jest.. i chocbym jak chciala schudnac wczesniej to NIE MA SZANS:-):cool:

U nas jeszcze slonko swieci - ale marnie to widze, bo mnie juz migrenowo glowa boli a to oznacza tylko jedno..:dry:deszcz..

Iskierka nic sie nie stalo - czasami czlowiek cos kliknie nieswiadomie....:tak:

Do góry