reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

nana19 znam to :) z tym ze my nawet łozka nie mielismy tylko sam materac bo na poprzednim mieszkaniu lozko było :) mielismy tylko mebelki z salonu , kanape i ławe heheh a reszta wszystko do kupienia, kasy tez poszło w brud :) ale juz mniej zostało niz wiecej :) wiecej przeprowadzek nie planuje :) jakbym teraz miala to wszystko przenosić, o Mój Boże ;)

co za skur...... ciągnal psa za samochodem grrrrrr do pudła z nim !!!

reklama
Anna japonia to marzenie moje meza:tak: Fajnie sie macie ,ale nie wiem cz bym byla w stanie zostawic mala:sorry2: Jak chca do pl na wakacje wziasc Michalka to ja nie a co dopiero takiego maluszka:sorry2: Ale kazda kobieta jest inna....

Sencilla ale sie wywczasujecie:szok::tak:
My dopiero albo juz we wrzesniu (ale to sie jeszcze zastanowimy jak urodze) na wesele przyjaciólki a pozniej juz grudzien:tak:

Karola, no wlasnie na tak dlugo jedziemy, bo poki co stalej pracy nie mam, a jako ze moj R ma swoja dzialalnosc, to moze wziac urlop wtedy, kiedy chce. A w tamtym roku w ogole nie bylam na wakacjach z dziecmi, bo urlopu nie dostalam, wiec w tym roku im obiecalam, ze mama bedzie cala ich :)
a co do tego zostawiania dzieci, to wlasnie w tamtym roku pojechaly same z tata i rok wczesniej, i powiedzialam sobie, ze juz nigdy wiecej tego nie zrobie na tak dlugo, hihi
poki sa takie male oczywiscie.

AnnaJ to super wycieczka! Ja bym sie bala ze jakies tsunami nadejdzie albo trzesienie ziemi :szok: no ale mam nadzieje, ze wam sie nic takiego nie przytrafi i ze baaardzo milo spedzicie czas. No i czekamy na fotki :tak:

Na szczęście z obydwoma babciami wiem że będzie miał dobrze a odcięcie pępowinki i jemu i mnie dobrze zrobi...
Za to troche boje się zostawic go w tej opiece dziennej(nie wiem jak to po NL się nazywa) bo jak bedzie płakał to nie wiem czy na ręce wezmą i czy przytulą...

Ta Japonia to szybka decyzja, bo mąż akurat leci służbowo ale tylko na 2 dni!!!(a 11h lotu) więc dosztukował urlopu i lecimy.Jego bilet za darmo 2 noclegi w Tokio a to najdroższe miasto świata...

Karola a dlaczego nie chcesz dać Michałka do PL? do rodziny...pewnie do babci którejś...z tego co patrzę ma prawie 4 lata...nie dajesz go przecież do obcych ludzi...

Ja do babci bym dala a do zlobka tak jak Ty Anna tez bym nie dala:no: nie cieszy mnie wizja mojego placzacego dziecka gdzies w kaciku, nawet bym nie chciala zeby mi jakas obca kobieta synka przytulala, wiec wole jak jest w domu z nami :tak: a bacia to babcia :-)

Lece do pracy kobitki, milego dnia!!

tsunami, hihi.
ja dawalam dzieci do opieki, krzywda im sie nie dziala, no ale wiadomo, ze to zalezy od mamy, co woli i jak dobrze. My tu niestety babci nie mamy i miec nie mozemy na dlugo, wiec pozostaje takie rozwiazanie.

AnnaJ Super korzystajcie !! :) Póki Japonia jeszcze nie pod wodą hehe. :) A też mi się marzy tak jak i Nepal! :) a co do odcięcia pępowiny ja sobie nie wyobrażam Miśki zostawić z Kubą i babciami na 2tyg jakbym chciała jechać na kurs hahahaha :) ale dobrze to któraś napisała to jest indywidualna sprawa i decyzja :)

ja pomału się pakuje.. dwa pudła gotowe.. :) Chyba jednak zdecyduje się na jazdę samochodem w piątek żeby już na weekend być w PL..

reklama
Do góry