reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Hej dziewczynki
a juz myslalam ze ja zaczne 3tysieczna strone, ale bestyje moderatorki mnie ubiegly :-D
moje najmlodsze dopiero teraz zasnelo w wozku, caly dzien byl jakis niespokojny spal po troszke a caly wieczor przespal na brzuchu mojego M. jak go tylko polozyl do wozka to zaraz ryk :dry:

Sencilla to ciekawe jaki duzy Daanek urosnie, bo on juz teraz ma dobrze ponad metr, jutro go musze zmierzyc :tak:
Dziewczyny fajne pokoiki zrobilyscie, ja dzisiaj w Aktionie kupilam fajne naklejki na scianie i zaluje ze wiecej nie kupilam bo tak fajnie sie trzymaja sciany i od razu sie tak wesolo zrobilo w kaciku u malego

Iguana witaj z powrotem :-) twoj Jasio sie na plecach porusza a moj Daanek dlugo jezdzil na brzuchu jak foczka a tempo przy tym mial ze szok :-D

lece sie szybko wyspac bo za chwile mlody bedzie wolac
Dobranoc 4all

Dzien dobry...

Sencilla piekne dziewczeta - trze bylo jeszcze PL-girl tam wstawic:-D
Gosiu maluszki czasami maja taka potrzebe /wieksza:-D/ czuc kogos blisko...zreszta przeciez wiesz..;-). moj Victor tez robi ostatnio rozne zaskakujace rzeczy..np biega biega a nagle zlapie mnie za udo obiema raczkami i ...mozno sie tuli albo buziaki rozdaje i patrzy zeby o nikim nie zapomniec:-)

I jesli chodzi o pogode/ta piekna/ to tyle... :dry: - zmykam na kawke i przed praca zamierzam jeszcze zakupic 4kg ryb:tak: uwielbiam takie swieze!!!

Hello
ja juz tez wyjatkowo na nogach i nawet pranie wstawilam. Moich dwoch panow wyslalam juz do pracy i szkoly a trzeci juz mnie wola ....... i sie zastanawiam czy zanurkowac jeszcze z malym pod koldre .......... hmmmm pogoda za oknem mnie przekonala ide zagrzac nogi :tak:

Dzien dobry :-)

Dziekuje dziewczyny za mile slowa na temat moich pokoi i ciesze sie ze sie podobaja. Moj Kuba to nie chce wychodzic ze swojego pokoju i nawet w nocy juz do mnie nie przychodzi do lozka jak moj T wychodzi do pracy:no:
Sencilla masz racje IKEA rzadzi i Marktplaats.
Iguana twoj Janeczek wydaje sie taki duzy ze az trudno uwiezyc ze nie siedzi, ale moj Kuba to tez tak mial postawil pierwszy krok jak mial 14 miesiecy, ale jeszcze pozniej raczkowal z 2.5 mial prawie 1.5 roku jak zaczal chodzic samodzielnie. Nic na sile.
TheHague Gratulacje dla Tomcia. Filip tez probuje ale narzie mu nie wychodzi za ciezka dupa zeby ja przewrocic :-) a przy tym sie niezle denerwuje jak nie potrafi. Dla mojego Filipa to teraz najwazniesze sa rece z ktore ma w buzi caly czas nawet jak cycusia pije to jeden palec probuje gdzies wcisnac.
Karola co do pieniedzy to nawet nie pisze bo te mieszkanie nas przeroslo. Musimy od nowa zbierac kase, ale wszytsko robilismy tanim kosztem, promocje, kupony, Ikea, Marktplaatts.
Aniu a twoja dzungla tez bardzo fajna, zawsze mi sie marzylo lozko pietrowe. Chcielismy Kubie kupic takie co jest na dole biurko ale on jak wskazowka od zegara wedruje po lozku w nocy i balabym sie zeby nie spadl bo ja to kiedys wlasnie spadlam z takiego lozka. Moze Filipkowi kiedys takie kupimy.

Ja zmykam do kolezanki na kawusie i o 12 po Kube. Wczoraj moj Kuba zostal u babci na noc i zapomnialam mu dac dodatkowe ubrania i sie przerazilam jak wstalam i zobaczylam pogode bo mial na sobie krotkie spodenki i trampki.

Iguana dobrze, że jest cwany i sobie radzi hehehe :) Ja tak właśnie rozkminiam, że moja jak miała 9 miesięcy to już raczkowała ale tak jak i pisała Sencilla all w swoim czasie :) przyjdzie i na niego pora :) Póki co się ciesz, że leży spokojnie hehehe :)
Sencilla widziałam i nawet wczoraj na fb udostępniłam, że takie kibicki to rozumiem!!!!!! :)

a tak po za tym dzień dobry! PIĄTECZEEEEEEEEEEEEK! :)

reklama
Anetko Tomuś tez caly czas paluszki w buzi trzyma, jak lezy w lozeczku to slysze jak czasami smoka wypluwa (robi TFUUU :p i smoczek odlatuje hehhe) i ssie palce, a wklada dwa (wskazujacy i kciuk), a czasami zdarza mu sie ze trzy albo i cztery! Co by nie robil, to paluch w buzi musi byc, nawet jak go biore zeby mu sie odbilo, to tez slysze jak ciagnie palca :-p

Do góry