reklama
Iguana_
Fanka BB :)
AnnJ007, te kaszki sa super, czytałam o nich. Martwi mnie jedynie to, że nie zawierają dodatku żelaza i wapnia. Jak będę w Polsce to sobie zakupię kilka. Polecam jeszcze kaszki Biobim, dostępne tutaj w sieci sklepów Eko-Plaza, też są ekologiczne i bez dodatku cukru.
Biobim makes healthy baby food; organic baby milk, baby cereals, baby fruit snacks and baby meals
Biobim organic baby cereals. Natural wholemeal porridge for bottle and breakfast - healthy babies and toddlers
A co do tej wycieczki, to super. Bardzo fajny wyjazd Wam się szykuje No i tak na marginesie....brakuje mi Ciebie kobito!!!!
Biobim makes healthy baby food; organic baby milk, baby cereals, baby fruit snacks and baby meals
Biobim organic baby cereals. Natural wholemeal porridge for bottle and breakfast - healthy babies and toddlers
A co do tej wycieczki, to super. Bardzo fajny wyjazd Wam się szykuje No i tak na marginesie....brakuje mi Ciebie kobito!!!!
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
omg dotarłam do domu ledwo zipie
w końcu odebrałam taszke z kruidvatu hehehehe
a co do wątkow to ja też chetnie mogłabym jakiś prowadzić tylko sie jeszcze namyśle jaki, zebym pojecia na temat miała
a co do wątkow to ja też chetnie mogłabym jakiś prowadzić tylko sie jeszcze namyśle jaki, zebym pojecia na temat miała
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Niunia ja pewnie wrócę jakoś końcem października bo jesteśmy bez mieszkania. Mój Kuba jak wróci do NL to na kampy i będzie czegoś szukał
Madziula85
Sencilla, słodziutka
Iguana_
omg dotarłam do domu ledwo zipie
A dla dziewczyny brata coś znalazłaś?;-)
Madziula85
Iguana hehehe
miałam dośc łazenia , zadzwoniłam do niej i zapytałam co mam jej kupić hihihi wiec kupiłam i do dom
miałam dośc łazenia , zadzwoniłam do niej i zapytałam co mam jej kupić hihihi wiec kupiłam i do dom
Iskierka71
Sencilla, mnie nie chodzi o kasowanie całego wątku, a raczej o jego "archiwizację". Przecież można coś takiego zrobić, no ale jak chcecie...Nikomu z nowych uzytkowniczek nie kazemy sie przedzierac przez tyle postow, wiec zdecydowalysmy, ze ich nie kasujemy. To jest czesc naszej "historii"
Właśnie dlatego pisalam o nowych wątkach - by nie posac po sto razy tego samego w wątku głównym. Widzę, że wreszcie się rozumiemy.Ja chce zalozyc watek opiekunkowo-przedszkolowy, bo wiele razy musialam to samo pisac na forum, jak ktos pytal. Ale nie mam czasu go teraz rozwijac, ani wstawiac informacji, wiec go nie zaloze. Zajme sie tym, jak bede mogla tez cos w nim od razu umiescic.
Słodkie maleństwo.a tu moja Lila sie do Was usmiecha
Swoją drogą na fakie fotki to też by się przydał osobny wątek - coś jak "Galeria naszych dzieci", "Galeria brzuszków"...
I wszystko byłoby w jednym miejscu....
Ja wiem, że potrafię być upierdliwa, ale czasem warto rozważyć moje propozycje. Często okazuja się strzałem w dziesiątkę....
reklama