reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Mikolai.jpgwpadlam tylko sie pochwalic ze moj synus wlasnie dzis zakonczyl 5 km spacery co wieczór...
ufff byla goraczka 41 st w nocy , musial w piatek zostac w domu ale w sobote i dzis juz bardzo chciał isc, ale ogolnie Mikolaj jest zadowolony my tez , jestesmy dumnie z naszego chlopca !!

spokojnego wieczoru !!

ja dzisiaj nie wyrabiam, nie dosc, ze kolano mnie tak strasznie boli, to jeszcze Tomek szaleje, boli go brzuszek, placze i wygina sie na wszystkie mozliwe strony... dalam mu ostatnio mleko modyfikowane, bo nie mialam juz swojego i katastrofa jakas.. :-(pozatym wypluwa i krztusi sie tym mlekiem, bo ma inny smak niz moje mleko.. masakra... :-(

ja na twoim miescu bym pozamykala a nawet pokasowala tematy typu "czy sa mamy z...." Bylas dobrym modreratorem przez 6 lat to dlaczego teraz by sie cos mialo zmienic:wściekła/y: Jak komus tu nie pasuje to niech nie pisze i nie czyta:cool2:
O wiem mysle ze pierwsze powinno sie napisac do moderatora ,a ten wyraza lub nie zgode na nowy watek..

Od tego tu jestescie:tak::tak: To nie samowolka..
Osobiście nie widze ZADNEJ samowolki w zakładaniu nowych, nie dublujących sie tematów.
Osobiście przejżalam wczoraj podforum "MAMY W HOLANDII" i nie zauważyłam w nim ani tematu o wózkach, ani tematu czy wątku dla kobiet cięzartnch.
'Nie uważam też, żebym zdublowala temat. Pokazalam jedynie, że zamiast porad w wątku "POROD W HOLANDII" są lużne rozmowy na miliony tematów nie związanych z głównym tematem, czyli zrobil się offtopic.
ANIAHAVEN - regulamin fajna sprawa, tyle tylko, że zwykły użytkownik tez na swoje prawa a nie tylko zakazy i nakazy.
Podobnie jak Karola i kilku uzytkowników z innych wątków uwazam, że powinno sie zamknąć "martwe" wątki.
Jednak pytanie moderatora o to czy można otworzyć nowy temat to moim zdaniem lekka przesada, a nawet nadużywanie władzy moderatora na forum....

Uważam AnioaHaven, że niesprawiedliwie posądzasz mnie o jakies niecne zamiary, czy wychylanie sie przed szereg....

Iskierko, zaraz sie wypowiem szerzej.chcr tylko sie dowiedziec,co masz na mysli i dlaczego uwazasz,ze zrobilam zle,reagujac na Wasze klotnie JEDYNIE upomnieniem?mialam dac Wam wszystkim bloka,tak?

Iskierko, zaraz sie wypowiem szerzej.chcr tylko sie dowiedziec,co masz na mysli i dlaczego uwazasz,ze zrobilam zle,reagujac na Wasze klotnie JEDYNIE upomnieniem?mialam dac Wam wszystkim bloka,tak?
A w sumie dlaczego nie dac 24h bana tym, którzy sie kłócą i wyzywają??? Już był z tym problem na "Holandii" i też pisalismy że moderator powinien zareagować.
My wszystkie rozumiemy, że macie swoje rodzinne obowiązki, ale moderowanie wątków to też obowiązek.
Poza tym w wątku "Poród w Holandii" od dłuższego czasu robił sie offtopic. Po co więc ciągnąć dyskusje, pyskówki w wątku, który miał slużyć poradom okołoporodowym?
Nie lepiej zalożyć nowy wątek? Tym bardziej, że w "Porodzie" w 90% udzielają się właśnie kobiety w ciązy...
Stworzyłam nowy wątek a tu zaraz ze sie wychylam przed szereg...
No sorki, ale jak to ma tak wygladać, że użytkownik nie może zakładac nowego wątku i to w dodatku nie powielającego zadnego innego to sorki - ale to nie JA przekraczam swoje uprawnienia, ale właśnie MODERATORZY...

Iskierka wsumie dobrze gadasz. Byłam na Poród w Holandii i było tam gadanie o Du** Marynie a nie o Porodzie w Holandii hehe :)

Moje dziecko wkońcu usnęło juuupi! :) czas na jakiś film!

a w sumie dlaczego nie dac 24h bana tym, którzy sie kłócą i wyzywają??? Już był z tym problem na "holandii" i też pisalismy że moderator powinien zareagować.
My wszystkie rozumiemy, że macie swoje rodzinne obowiązki, ale moderowanie wątków to też obowiązek.
Poza tym w wątku "poród w holandii" od dłuższego czasu robił sie offtopic. Po co więc ciągnąć dyskusje, pyskówki w wątku, który miał slużyć poradom okołoporodowym?
Nie lepiej zalożyć nowy wątek? Tym bardziej, że w "porodzie" w 90% udzielają się właśnie kobiety w ciązy...
No sorki, ale jak to ma tak wygladać, że użytkownik nie może zakładac nowego wątku i to w dodatku nie powielającego zadnego innego to sorki - ale to nie ja przekraczam swoje uprawnienia, ale właśnie moderatorzy...

i jak sie powiesili na modertorzach tak wisza od rana...

reklama
A w sumie dlaczego nie dac 24h bana tym, którzy sie kłócą i wyzywają??? Już był z tym problem na "Holandii" i też pisalismy że moderator powinien zareagować.
Poza tym w wątku "Poród w Holandii" od dłuższego czasu robił sie offtopic. Po co więc ciągnąć dyskusje, pyskówki w wątku, który miał slużyć poradom okołoporodowym?
Nie lepiej zalożyć nowy wątek? Tym bardziej, że w "Porodzie" w 90% udzielają się właśnie kobiety w ciązy...
No sorki, ale jak to ma tak wygladać, że użytkownik nie może zakładac nowego wątku i to w dodatku nie powielającego zadnego innego to sorki - ale to nie JA przekraczam swoje uprawnienia, ale właśnie MODERATORZY...

w takim razie po co dublowany temat, skoro jest jeden ogolny na ktorym wszyscy pisza o wszystkim??
przepraszam, bo jakas pani nie ma ochoty dolaczyc do osob ktore sa tutaj od lat... :confused::baffled:

wg mnie kazdy rejestrujac sie na forum zgadza sie z regulaminem przyjetym przez dane forum.

a aniahaven tyle czasu byla dobrym moderatorem i nie sadze ze jest jej obowiazkiem co chiwle sprawdzac czy nie ma klotni badz sporow na fourm. moderator ma swoje zycie prywatne..

ps. ja mam dopiero 1488stronke bo u stawieniach mam po 20postow na stronie :-)

Do góry