reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Jutro zaczynamy z zakladaniem nowych watkow. Te, co zaproponowala Madziula, sa godne przedytkutowania. Sama proponuje watek: przedszkola, zlobki, opieka dla dzieci.

moje haslo:
zakladamy wątki, aby nikt nie miał wątów :D

Kazdy moze zalozyc temat. Ale chcemy, aby zanim zalozy sie nowy temat, popytac na forum (wszystkich
blank.gif
) czy jest potrzeba takiego tematu i czy sie ogol zgadza. po prostu.

i jak ktos zaklada to niech go doglada
a nie,ze pozniej zyje swoim zyciem
posty nie w temacie beda kasowane

Ostatnia edycja:
reklama
Amen....
I niech kazdy sie trzyma tematu, pogaduchy na ogolnym a konkretne info na poszczegolnych watkach :tak:
no i a propos ciezarowek, wy po kilku miesiacach tez urodzicie i bedziecie miec dzieciowe problemy i co wtedy znowu watek " ciezarowki po porodzie" :confused: wydaje mi sie ze na jednym ogolnym watku tez damy rade wszystkie poplotkowac jak dotychczas, w koncu wszystkie przez to przechodzilysmy juz mamy w planach :-)

jakos leci ;-) zarywamy jeszcze nocki ale maly jednym spojrzeniem wynagradza wszystko :-) a Daanus dalej zadowolony z brata i jako ze jest starszy musi go czasami pouczac i mu mowi "stoute Thijs, dat mag niet ":-D

:)
slodkie te dzieciaki :)

Wlasnie mi budzik oznajmil, ze wstaje do pracy za 4 godz i 40 min. Ide spac, dobranoc! I nie klocic mi sie jutro ;-)

HEj kobietki!
Ale sie tu dzialo....przez moment zastanwaialam sie czy aby wszystkie tu na forum jestesmy dorosle....sorki za to ale takie bylo moje odczucie.

Sencilla moim zdaniem macie racje a zreszta macie ja wiec czemu ktos ma pisac ze sie adorujecie,jesli komus nie pasuje to niech po prostu nie pisze.:-)
A tak wogole to jak Lilianka poza domem sie czuje???Jak ja dajesz na te pare godzin.

TheHaegu ja w Noord brabant mieszkam.

Ide sie szykowac bo mam znow wizyte u dentysty,,,dalej nie mam nikogo do pracy....:baffled:i nie wiem czy znajde.
milego dnia kobietki,nie piszcie za duzo bo potem mam duzo do czytania.

Witam
U nas tez szaro buro i ponuro:no: ja chce slonce!

Sencilla .Ania ja tez podzielam wasze zdanie:tak:
Jak sam tytul mówi POROD W holandii ,wiec dlaczego tam piszecie o du.. marynie?? Jestem tez na sierpien 2012 i bylam na pazdziernik 2008 i nikt tam nie zaklada sobie watkow od tak sobie tylko pietrwsze pyta WSZYSTKICH o zdanie :tak: Jesli zaczyna sie temat nie na odpowienim watku .to dziewczyny same sie przenosza na poprawny i nik ich karac nie musi:sorry2:
Ja tez keidys tu bylam nowa i dziewczyny byly juz zzyte ale jak sie chce to sie da...:tak: Ja tez sobie moglam zalozyc nowy watek bo dziewczn bylo duzo...

Oczywiscie takie watki jak o wozku ,medycenie , karmieniach ,szkolach itp sa potrzebne zeby nie wertowac :happy:

co do klótni to taklich spjec jak przez ostatnie 2 czy 3 mies jeszcze nie bylo:no: I jesli dobrze pamietam to na porod w holandii sie zaczelo...

hejka
zupełnie nie wiem co tu się dzieje Straszny niesmak Byłam na BB kiedyś na forum grudniowe mamy2005 i też tam tak się zrobiło do tego stopnia że uciekłysmy z niego i załozyłyśmy nowe forum I jestesmy na nim do tej pory Nawet miałyśmy spotkanie w srodku polski 2dniowe (bosko było prawie 20dzieci-2latków z rodzicami)
szczerze to nie interesuje mnie wątek o porodach itp Ja nie rodziłam tutaj nie planuje kolejnego dziecka i mam ochotę pogadać o pierdołach

ja raczej stoje z boku ale z moich obserwacji zawsze w kłótni najbardziej agresywne są te same osoby........
dziewczyny za mało macie roboty w domu zeby tak się dochodzić na forum......z sąsiadami w domu też tak robicie..........
piaskownicą mi tu zalatuje...........
za stara jestem na to:confused:

no i znowu pada

reklama
witam i ja:) odnalazłam post madziuli w którym proponuje tematy nowych wątków (i jeszcze ktoś pod nią coś dopisał ale nie wiem kto więc nie będę zgadywać) i chciałam tylko się odezwać ze jestem za, a dodatkowo można utworzyć jeden początkowy, w którym każdy, kto chce, ma na to ochotę czy po prostu aby się troszkę 'zadomowić' zamieści krótką notatkę o sobie typu "jestem Zosia, mama 2 dzieciaczków. mieszkam w nl od roku w prowincji..." i bez żadnych powitań itp tylko żeby zawsze osoby które zaglądają tu po raz pierwszy mogły się do tego odwołać i chociaż w minimalnym stopniu zobaczyć jaka jest grupa forumowiczek i troszkę je przez to poznać.

Do góry