reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Sencilla tyle co Tosia miala w 4 miesiacu to Tomek mial w 3 :-D mial 6935 i 65cm... a teraz to juz 7820 :szok: nic mu nie dosypuje, poki co bronie sie przed modyfikowanym rekami i nogami, ale niestety mleka leci coraz mniej, to za niedlugo bede musiala wprowadzic na raz dziennie minimum..:crazy:
Aniu jak ksiazeczka do Ciebie podleci to daj znac, ciekawa jestem, czy to tylko moj taki duzy na tym etapie hehehe :))

reklama
Witam

Sencilla ja rowniez gratuluje :tak:

Hague moj syn jak miak 3miers i pare dni wazyl 5860 i 60 cm:szok::tak:

my juz dzis zaliczylismy lekarza i teraz Michas w szkole a ja sniadanko wcinam:tak:

Witam serdecznie
Dziś wyspana i w miarę wypoczęta. Właśnie kończę sniadanko a potem znikam do C1000 po olej, bo mi wczoraj w koncu frytkownice dowieźli;-)
Moje dzieciaki juz sie ciesza na frytusie :-)
Sencilla gratuluje MODA:tak:

Hejka!!!
A ja troszke zla od wczoraj...chociaz wczoraj mielismy 3rocznice slubu i dostalam kwiaty i winko od mezulka.Ale zla przez prace bo ,,,dowiedzialam sie ze od polowy lipca jedna z naszej trojki idzie na operacje i chorobowe(2 miesiace)-oczywiscie nie jestem, na nia zla,oby byla zdrowa.Ale druga z naszej trojki wyjezdza na 3 tygodnie urlopu i wniosek jaki-zostaje sama z 80 biurami.Uznalam ze moze sama kogos znajde na te pare tygodni,ale okazalo sie ze kazdy pracy szuka a jak mu chcesz pomoc to nie bo musi do pl na wakacje jechac wiec jestem nadal w trakcie poszukiwania.Oczywiscie kierownik powiedzial ze fajnie jak bym kogos znalazla bo oni nie maja nikogo bo maja w tym okresie duzo pracy i duzo urlopow.:wściekła/y::wściekła/y:

Sencilla gratki....no i spoznione zyczenia dla coreczki z okazji 4 urodzin--100 latek.Chodzi juz do szkoly??
urodzinowe003.gif

Nie wiem czy Wam pisalam ze bylismy tez w cb i Alex ma 9,9 i 73 wzrostu,,,chyba pisalam a majac 4 miesiace wzayl..7860 i 63 wzrostu,i nie wiem czy pamietacie ze pytalam wtedy o wage Waszych dzieci bo mi mowili ze za dzuo wazy...ale jakos sie unormowalo wiec nie ma sie czym martwic The Hague wazne ze zdrowy......zaraz zacznie biegac i bedzie tak jak z Aleksem(wtedy tez jeszcze byl na piersi).
Ja chyba biore sie dzis za porzadki,kupilam ostatnio nowe foranki do salonu i chyba je zawiesze...a na obiad pulpety w sosie pomidorowym :-)

reklama
Anp,mam nadzieje ze wkrotce kogos znajdziesz do pomocy! Moja Tosia jeszcze nie chodzi do szkoly,dopiero od wrzesnia. Iskierka,teraz zaczniecie frytkowe szalenstwo :)

;)

Do góry