reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
W koncu juz otwarte... :angry:
Bo chcialam sie z wami podzielic NJUSEM :-D:sorry2::tak:

Tomek wazy 7820 :szok: dzisiaj bylismy na szczepieniu :D Niezly mi kwiatuszek wyrosl co? :happy: jak na 4 miesiace.... zaznaczam, ze caly czas jest na piersi :tak:

Ja tam mialam otwarte ;p A juz myslalam, ze Pani moderator zapobiegawczo zamknela dzis watek :-D

The Hague - ladny klocek , bedzie z niego drugi Pudzian albo i lepiej! A cyc to chyba jak dzwon!

Wymeczylam meza, polozylam go spac aby chytrze przejac wladze nad komputerem, ale widze, ze dzis kiepsko z wena u wszystkich. Co to robimy wieczorem ?

Ayni, zrobilam to samo, haha, wszyscy juz spia..
nie no co TY, ANIA BY NAM TEGO NIE ZROBILA!!! :-D:rofl2:

The Hague zainspirowalas mnie, zerknelam w ksiazeczke Tosi, bo ona tez byla bardzo duza, w wieku 4 miesiecy wazyla 6900 g i mierzyla 66 cm. Ale Twoj Tomcio to po prostu przebija wszystkie rekordy! Przyznaj sie, co mu dosypujesz do butli? ;)

Ja mam za daleko do ksiazeczki ale jutro ci tez napisze ile moj E,K,V mieli w tym wieku :tak: no co wy dziewczyny ... ja?:rofl2: ale tak na marginesie dobrze wiedziec jak was na chwile wyciszyc hihi...:-D

Hejka :-)
A mnie niespodziewanie odwiedzila w poniedzialek moja przyjaciolka i dzisiaj pojechala :tak: nagadac sie nie moglysmy i nocki juz calkiem zarwane :-D z tego wszystkiego na smierc zapomnialam ze Thijsje mial dzisiaj wizyte u lekarza w szpitalu, cale szczescie ze kolezanak spojzala na lodowke i sie mnie pyta czy nie mam dzisiaj jakiej wizyty umowionej ja na nia oczy wywalilam, do lodowki lapie z kartke a tam za pol godziny afsprak :szok::szok: dzieciaki w auto wrzucilam i wio do szpitala zdazylam na ostatnia minute. Z mlodym wszystko w porzadku wazy 5300, 57 cm, bioderka tez dobrze ale na wszelki wypadek mam przyjsc na echo z powodu ze lezal w brzuchu w poprzek i za nozki go wyciagali

Sencilla gratki, fajnie ze ci sie podoba. Jak Lilianka zareagowala ze mamy nie bylo caly dzien???

mialam jescze cos pisac i zapomnialam......:dry:
spokojnej nocki laseczki

reklama
Do góry