reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ayni nie wiem czy sie wyrobie z kupnem wozka do porodu i nie bede miała wyjscia jak kupic osobno fotelik stad moje pytanie :)

Sencilla jak dla mnie bomba pomysł z tym podwątkiem zakupowym ;)
No tak, przeciez pisalas wczesniej, widzisz, taki ze mnie czubeczek :D lekkie uposledzenie ciazowe nie ustaje a wrecz sie poglebia :D no ale jak Ci dziewczyny napisaly pod mutsy wchodzi maxi cosi, ja mam fotelik innej firmy,ale generalnie wszystkie te male nosidelka wygladaja tak samo i wchodza w mucke ;p

Jesli chodzi o watek zakupowy to zachecam was wszystkie do wklejania ogloszej w istniejacym watku, ja akurat jestem w ciazy i kolejcjonuje pewne rzeczy, a naleze do tych, ktore nie lubia kupowach "nowych smieci" jesli sa jeszcze takie, ktore mozna uzywac i sa w porzasiu :)

Nana witaj wsrod zywych ! Fajnie, ze juz jestes !!!

reklama
ja to bym w ogole nas przeniosła, na oddzielny serwer, na forum stworzone od podstaw, na nowo, na świeżo, z nową atmosferą, zostawiając kłótnie i inne sprzeczki gdzieś w tyle. Może przydałoby się odświeżenie? I jakiś nowy narybek? W jednym miejscu inf socjalne, ciazowe, fotki, dzial zakupowy, ploteczki... wszystko w odpowiednich dzialach... co Wy na to?

Iguana pisala mi smsa dzien przed dniem dziecka, ze juz sa na miejscu i sie pomalu rozpakowywuja. jak juz bedzie ogarnieta ze wszystkim, to da mi znac, i polecimy na jakis spacer po parku :-)

ja to bym w ogole nas przeniosła, na oddzielny serwer, na forum stworzone od podstaw, na nowo, na świeżo, z nową atmosferą, zostawiając kłótnie i inne sprzeczki gdzieś w tyle. Może przydałoby się odświeżenie? I jakiś nowy narybek? W jednym miejscu inf socjalne, ciazowe, fotki, dzial zakupowy, ploteczki... wszystko w odpowiednich dzialach... co Wy na to?

Hej Carinio... ja uwazam ze to dobry pomysl ale kochana ja sama nic nie moge - musze zpytac administratora co z tym zrobic...:tak: a co wy kobiety myslicie o nowym forum troche bardziej posegregowanym...?:confused:

Sencilla jak mnie pamiec nie myli ten watek kupno- psrzedaz na BB zakladala Agasta nie?;-) a co wogole u niej?

My zaraz zmykamy na avondvierdaagse:tak: - jeszcze nie pada, mam nadzieje ze nie lunie...:baffled:

reklama
Do góry