reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ayni nie wiem czy sie wyrobie z kupnem wozka do porodu i nie bede miała wyjscia jak kupic osobno fotelik stad moje pytanie :)

Sencilla jak dla mnie bomba pomysł z tym podwątkiem zakupowym ;)
No tak, przeciez pisalas wczesniej, widzisz, taki ze mnie czubeczek :D lekkie uposledzenie ciazowe nie ustaje a wrecz sie poglebia :D no ale jak Ci dziewczyny napisaly pod mutsy wchodzi maxi cosi, ja mam fotelik innej firmy,ale generalnie wszystkie te male nosidelka wygladaja tak samo i wchodza w mucke ;p

Jesli chodzi o watek zakupowy to zachecam was wszystkie do wklejania ogloszej w istniejacym watku, ja akurat jestem w ciazy i kolejcjonuje pewne rzeczy, a naleze do tych, ktore nie lubia kupowach "nowych smieci" jesli sa jeszcze takie, ktore mozna uzywac i sa w porzasiu :)

Nana witaj wsrod zywych ! Fajnie, ze juz jestes !!!

reklama
ja to bym w ogole nas przeniosła, na oddzielny serwer, na forum stworzone od podstaw, na nowo, na świeżo, z nową atmosferą, zostawiając kłótnie i inne sprzeczki gdzieś w tyle. Może przydałoby się odświeżenie? I jakiś nowy narybek? W jednym miejscu inf socjalne, ciazowe, fotki, dzial zakupowy, ploteczki... wszystko w odpowiednich dzialach... co Wy na to?

Iguana pisala mi smsa dzien przed dniem dziecka, ze juz sa na miejscu i sie pomalu rozpakowywuja. jak juz bedzie ogarnieta ze wszystkim, to da mi znac, i polecimy na jakis spacer po parku :-)

ja to bym w ogole nas przeniosła, na oddzielny serwer, na forum stworzone od podstaw, na nowo, na świeżo, z nową atmosferą, zostawiając kłótnie i inne sprzeczki gdzieś w tyle. Może przydałoby się odświeżenie? I jakiś nowy narybek? W jednym miejscu inf socjalne, ciazowe, fotki, dzial zakupowy, ploteczki... wszystko w odpowiednich dzialach... co Wy na to?

Hej Carinio... ja uwazam ze to dobry pomysl ale kochana ja sama nic nie moge - musze zpytac administratora co z tym zrobic...:tak: a co wy kobiety myslicie o nowym forum troche bardziej posegregowanym...?:confused:

Sencilla jak mnie pamiec nie myli ten watek kupno- psrzedaz na BB zakladala Agasta nie?;-) a co wogole u niej?

My zaraz zmykamy na avondvierdaagse:tak: - jeszcze nie pada, mam nadzieje ze nie lunie...:baffled:

reklama
Do góry