A
aOLA
Gość
Aniahaven chciałam sobie kupić buty birkenstock Nie wiesz gdzie w Bredzie jest sklep z dużym wyborem tych butów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniahaven chciałam sobie kupić buty birkenstock Nie wiesz gdzie w Bredzie jest sklep z dużym wyborem tych butów?
Ayni, wskocz na FB, rzekne Ci slowko, mila sówko
Ayni i reszta dziewczyn - dziekuję za wasze rady. Wszystkie są cenne i idealne... Tyle że nie dla mojej teściowej... Ona nawet na grzeczne slowa potrafi się obrazić, a jak ona się obrazi i nie przyjedzie w ogóle to niestety odbije sie na moim małżeństwie. Sytuacja jest patowa i dochodze do wniosku ze na moje własne życzenie. Chcialam dobrze, ale niestety... Pewne osoby nie potrafią zrozumiec pewnych rzeczy...Iskierka ja tak mysle i mysle, a probowalas jej po prostu powiedziec : dobrze mamo, rozumiem, ze obiecalas komus, ale ja rodze dziecko i 4 osoby jako goscie to nie sa dla mnie i dla rodziny sprzyjajace warunki, tymbardziej dla noworodka, dlatego prosze Cie abys zalatwila swoje obietnice w inny sposob i przyjechala sama z tesciem, badz z dzieciakami np w sierpniu, bo potrzebuje spokoju . Nie zrozum mnie zle, ale nasz komfort jest tutaj priorytetem.
Ja nie mam tu dostępu do pl ksiązek, więc ich nie czytam, niestety...kurcze wy naprawde czytacie ksiązki ja od liceum nie tknełam ani jednej ale musze przyznac ze w liceum przeczytalam wszystkie lektury i mam dosc ksiazek wole gazety
Niunia, to nikogo nie przekonuje, bo już to mówilam. Mąż stwierdził, że nasze dzieci się nimi zajmną, a teściowa powiedziala, że "dziadek ich przypilnuje"...co do odwiedzin to iskierka trzeba delikatnie ale powiedziec co sie mysli, bo do chlopcow takie nudzenie nie bedzie przyjemne i tylko beda ci narzekac.. tym bardziej ze pogoda moze byc taka jak dzis...
u nas oprocz szwagierki z mezem i dwojka chlopcow chce w tym samym czasie przyjechac moja siostra z blizniakami (niecale 2latka) wiec sie zapowiada wesolo, tylko ciekawe czy sasiedzi wytrzymaja