reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien dobry mile panie!wlasnie moje dzieckko urzadza sobie nocno-poranne pogaduszki ze mna.No prosze,mamy nie bylo jeden dzien,a tak mi sie rozbrykala :)

reklama
Dzien dobry mile panie!wlasnie moje dzieckko urzadza sobie nocno-poranne pogaduszki ze mna.No prosze,mamy nie bylo jeden dzien,a tak mi sie rozbrykala :)

:szok::szok::szok::szok::-D - to tylko dowod milosci kobieto...:tak: i same plusy twojej pracy, jeden dzien w innym otoczeniu i odrazu wyrazny postep w dziedzinie mowienia:-)

milego dnia...4all

dzien dobry Ania!jakie plany na dzis?

witaj...
praca do 13.00 - zakupy- nalesniki na lunch - wstawic pranie 1 pralka bialego :-) i 1 prasowanie wyprasowac ...obiad przygotowac /miesko,fasolka szparagowa,ziemniaczki:tak:/ - piekarnik wyczyscic i znowu na 5-cio km marsz -mam nadzieje ze przestanie padac..:tak:

A Ty? wolne dzisiaj?:-);-) i gdzie sie podzialy twoje suwaczki?:confused:

Nie wiem...dziwne.moze jak Tosia wczoraj skonczyla 4 latka to suwaczki znikly?haha. A Ty znoow w biegu...my to sie nigdy nie zatrzymamy!;)

hejka ;)

kurcze wy naprawde czytacie ksiązki :) ja od liceum nie tknełam ani jednej ale musze przyznac ze w liceum przeczytalam wszystkie lektury i mam dosc ksiazek :) wole gazety ;) heheh

u mnie juz pralka chodzi :) ostatnia tura prania po powrocie a potem zabieram sie za pranie rzeczy dla małej :)
pogoda nie nastraja :(

Ja lubiłam czytać, dopóki mi koncentracja odmówiła posłuszeństwa :crazy:. Ostatnie miesiące ciąży, to jakaś masakra. Teraz skupiam się na tym, kiedy moja Miss Leni ruszy swój wypinający wiecznie tyłeczek.

Astrid hehe nie znacie dnia ani godziny.....

a na poważnie to własciwie lada dzień, lada chwila ;)

dziewczyny szukam fotelika na marktplaats, czy musze patrzec na jakies szczególne funkcje ? widze ze sa rozne jakies opcje, zalezy mi zeby mozna było go wpinać do wozka , czy wszystkie sie da??

czy taki jest dobry i do auta i do wozka?

http://kind-baby.marktplaats.nl/aut...8H%2BnSnCBKMcpixU8ybrQVsRNxr7W5hh5UX9%2BHT7K6

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
ale leje i zimno To lato juz było??????????te pare upalnych dni i już..........:confused:

madziula ja miałam i mam maxi cosi (teraz ten największy) jak dla mnie super Tyle do wózka musisz miec łączniki

Do góry