reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien dobry mile panie!wlasnie moje dzieckko urzadza sobie nocno-poranne pogaduszki ze mna.No prosze,mamy nie bylo jeden dzien,a tak mi sie rozbrykala :)

reklama
Dzien dobry mile panie!wlasnie moje dzieckko urzadza sobie nocno-poranne pogaduszki ze mna.No prosze,mamy nie bylo jeden dzien,a tak mi sie rozbrykala :)

:szok::szok::szok::szok::-D - to tylko dowod milosci kobieto...:tak: i same plusy twojej pracy, jeden dzien w innym otoczeniu i odrazu wyrazny postep w dziedzinie mowienia:-)

milego dnia...4all

dzien dobry Ania!jakie plany na dzis?

witaj...
praca do 13.00 - zakupy- nalesniki na lunch - wstawic pranie 1 pralka bialego :-) i 1 prasowanie wyprasowac ...obiad przygotowac /miesko,fasolka szparagowa,ziemniaczki:tak:/ - piekarnik wyczyscic i znowu na 5-cio km marsz -mam nadzieje ze przestanie padac..:tak:

A Ty? wolne dzisiaj?:-);-) i gdzie sie podzialy twoje suwaczki?:confused:

Nie wiem...dziwne.moze jak Tosia wczoraj skonczyla 4 latka to suwaczki znikly?haha. A Ty znoow w biegu...my to sie nigdy nie zatrzymamy!;)

hejka ;)

kurcze wy naprawde czytacie ksiązki :) ja od liceum nie tknełam ani jednej ale musze przyznac ze w liceum przeczytalam wszystkie lektury i mam dosc ksiazek :) wole gazety ;) heheh

u mnie juz pralka chodzi :) ostatnia tura prania po powrocie a potem zabieram sie za pranie rzeczy dla małej :)
pogoda nie nastraja :(

Ja lubiłam czytać, dopóki mi koncentracja odmówiła posłuszeństwa :crazy:. Ostatnie miesiące ciąży, to jakaś masakra. Teraz skupiam się na tym, kiedy moja Miss Leni ruszy swój wypinający wiecznie tyłeczek.

Astrid hehe nie znacie dnia ani godziny.....

a na poważnie to własciwie lada dzień, lada chwila ;)

dziewczyny szukam fotelika na marktplaats, czy musze patrzec na jakies szczególne funkcje ? widze ze sa rozne jakies opcje, zalezy mi zeby mozna było go wpinać do wozka , czy wszystkie sie da??

czy taki jest dobry i do auta i do wozka?

http://kind-baby.marktplaats.nl/aut...8H%2BnSnCBKMcpixU8ybrQVsRNxr7W5hh5UX9%2BHT7K6

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
ale leje i zimno To lato juz było??????????te pare upalnych dni i już..........:confused:

madziula ja miałam i mam maxi cosi (teraz ten największy) jak dla mnie super Tyle do wózka musisz miec łączniki

Do góry