reklama
Dzien dobry mile panie!wlasnie moje dzieckko urzadza sobie nocno-poranne pogaduszki ze mna.No prosze,mamy nie bylo jeden dzien,a tak mi sie rozbrykala
- to tylko dowod milosci kobieto... i same plusy twojej pracy, jeden dzien w innym otoczeniu i odrazu wyrazny postep w dziedzinie mowienia:-)
milego dnia...4all
dzien dobry Ania!jakie plany na dzis?
witaj...
praca do 13.00 - zakupy- nalesniki na lunch - wstawic pranie 1 pralka bialego :-) i 1 prasowanie wyprasowac ...obiad przygotowac /miesko,fasolka szparagowa,ziemniaczki/ - piekarnik wyczyscic i znowu na 5-cio km marsz -mam nadzieje ze przestanie padac..
A Ty? wolne dzisiaj?:-);-) i gdzie sie podzialy twoje suwaczki?
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka
kurcze wy naprawde czytacie ksiązki ja od liceum nie tknełam ani jednej ale musze przyznac ze w liceum przeczytalam wszystkie lektury i mam dosc ksiazek wole gazety heheh
u mnie juz pralka chodzi ostatnia tura prania po powrocie a potem zabieram sie za pranie rzeczy dla małej
pogoda nie nastraja
kurcze wy naprawde czytacie ksiązki ja od liceum nie tknełam ani jednej ale musze przyznac ze w liceum przeczytalam wszystkie lektury i mam dosc ksiazek wole gazety heheh
u mnie juz pralka chodzi ostatnia tura prania po powrocie a potem zabieram sie za pranie rzeczy dla małej
pogoda nie nastraja
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja lubiłam czytać, dopóki mi koncentracja odmówiła posłuszeństwa . Ostatnie miesiące ciąży, to jakaś masakra. Teraz skupiam się na tym, kiedy moja Miss Leni ruszy swój wypinający wiecznie tyłeczek.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Astrid hehe nie znacie dnia ani godziny.....
a na poważnie to własciwie lada dzień, lada chwila
dziewczyny szukam fotelika na marktplaats, czy musze patrzec na jakies szczególne funkcje ? widze ze sa rozne jakies opcje, zalezy mi zeby mozna było go wpinać do wozka , czy wszystkie sie da??
czy taki jest dobry i do auta i do wozka?
http://kind-baby.marktplaats.nl/aut...8H%2BnSnCBKMcpixU8ybrQVsRNxr7W5hh5UX9%2BHT7K6
a na poważnie to własciwie lada dzień, lada chwila
dziewczyny szukam fotelika na marktplaats, czy musze patrzec na jakies szczególne funkcje ? widze ze sa rozne jakies opcje, zalezy mi zeby mozna było go wpinać do wozka , czy wszystkie sie da??
czy taki jest dobry i do auta i do wozka?
http://kind-baby.marktplaats.nl/aut...8H%2BnSnCBKMcpixU8ybrQVsRNxr7W5hh5UX9%2BHT7K6
Ostatnia edycja:
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Aniu jak ja tak siedze o go... robie to az mi wstyd
Sencilla no kiedys mala ci musiala opowiedziec o pierwszym dniu w zlobku
Astrid juz lada dzien..
Madzia nie kazdy fotelik pasuje do wozka ,a jaki masz wozek
jam mam taki
Marktplaats.nl > Mutsy baby-autostoeltje safe2go / slider / evo - Kinderen en Baby's - Autostoeltjes en Veiligheidszitjes
mysle ze maxi cosi pasuje do wiekszosci wozkow ale pewna nie jestem
Aniu jak ja tak siedze o go... robie to az mi wstyd
Sencilla no kiedys mala ci musiala opowiedziec o pierwszym dniu w zlobku
Astrid juz lada dzien..
Madzia nie kazdy fotelik pasuje do wozka ,a jaki masz wozek
jam mam taki
Marktplaats.nl > Mutsy baby-autostoeltje safe2go / slider / evo - Kinderen en Baby's - Autostoeltjes en Veiligheidszitjes
mysle ze maxi cosi pasuje do wiekszosci wozkow ale pewna nie jestem
reklama
A
aOLA
Gość
hejka
ale leje i zimno To lato juz było??????????te pare upalnych dni i już..........
madziula ja miałam i mam maxi cosi (teraz ten największy) jak dla mnie super Tyle do wózka musisz miec łączniki
ale leje i zimno To lato juz było??????????te pare upalnych dni i już..........
madziula ja miałam i mam maxi cosi (teraz ten największy) jak dla mnie super Tyle do wózka musisz miec łączniki