reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Aniu ty to wygladasz jakbys byla w spa a nie ledwo po porodzie:-D:-D Viktor mail niezly fryz:-D:tak:Ja tez spr pogode na tej str:tak::tak:

Sencilla gratuluje pierwszego dnia zaliczonego:tak: Dzielne masz coreczki..
Ayni maz moze miec racje ,bo ludzie czasem po prostu nie mysla:no:

7axe7 ja podobienstwa do ciebie nie widze, niestety:sorry2:
Hague widzialm te fotki na fb:tak:przystojniaczek

W ciąży faktycznie IQ spada na łeb, na szyję... wstyd mi :zawstydzona/y:

Ach, nawet mi nie mow, bo ja sie czuje, ze sie cofam w rozwoju :D a poza tym to mam tez to zdjecie na FB :D mysle, ze to chyba z jakiegos przewodnika dla Oranje, to cud, ze dojechali w ogole do Krakowa
:-D
widzialam ich dzis we wiadomosciach hart van holland i pokazali, jak ich autobus byl eskortowany przez policje do hotelu, pod hotelem fani i jeszcze znalezli jakiegos polaka co mowil po niemiecku i stal z albumem z wycinkami prasowymi i mowi, ze zbiera podpisy hol graczy od 20 lat LOL :cool2:

mielismy gadac z rodzinka M na skypie, ale sie ostatecznie nie pojawili i jak narazie dramat ucichl .

Madzia no tak szybko to nie , dobrze w takim razie, ze mozecie rozlozyc na raty i splacic powoli. tylko zamieszanie z tym :/ ehh. ..

Aniahaven ale Twoj maly to wlochacz :)

Ach, nawet mi nie mow, bo ja sie czuje, ze sie cofam w rozwoju :D a poza tym to mam tez to zdjecie na FB :D mysle, ze to chyba z jakiegos przewodnika dla Oranje, to cud, ze dojechali w ogole do Krakowa
:-D
widzialam ich dzis we wiadomosciach hart van holland i pokazali, jak ich autobus byl eskortowany przez policje do hotelu, pod hotelem fani i jeszcze znalezli jakiegos polaka co mowil po niemiecku i stal z albumem z wycinkami prasowymi i mowi, ze zbiera podpisy hol graczy od 20 lat LOL :cool2:

mielismy gadac z rodzinka M na skypie, ale sie ostatecznie nie pojawili i jak narazie dramat ucichl .

Madzia no tak szybko to nie , dobrze w takim razie, ze mozecie rozlozyc na raty i splacic powoli. tylko zamieszanie z tym :/ ehh. ..

Aniahaven ale Twoj maly to wlochacz :)
Mi mąż mówił, że Holendrzy byli w szoku jak się dowiedzieli, że Kraków nie jest miastem gospodarzem. Ale... to cud, że dojechali do tego właściwego Krakowa, a nie gdzieś na Białorusi, czy w innej Estonii :-D.

Ayni, to i tak masz lepiej ode mnie, bo mój "dramat" trwa...
Szanowny małżonek własnie rozmawiał z mamuśką na skype... Szkoda gadać:no:
Nie mam juz sily ani prosić ani rządać - mówię PAS....
Ale przysięgam Wam tu uroczyście, że jak szanowna mamuska przyjedzie po 20 lipca z dziećmi (o ile ci dostaną poszporty) to ja w tym domu - swoim własnym domu - nie ruszę palcem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oczywiście prosiłam, by przyjechala już sama, a teśc dojedzie później, na spokojnie już z tymi nieszczęsnymi dziećmi - ona sama nie przyjedzie, bla, bla, bla.
Mam ochote wyć ze złości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Iskierka a oni to na chrzciny przyjezdzaja czy tak ci pomóc ? Moi tescie sobie dzis auto nowe kupili i tez powiedzieli ze takim do hoplondii nawet juz moga jechac:szok::baffled::sorry2:
Ja ide pod prysznic i czytac..

karola dziekuje :)
ayni to dobrze ze dramat ucichl, mam nadzieje, ze nie wroci z podwojona sila... :dry:
Iskierka wspolczuje... :-( Szkoda, ze nie potrafia zrozumiec, ze ciasnota i ze bedziesz wyczerpana po porodzie.. :cool::no:
aniu sliczny Victorek!!!! a Ty wcale a wcale nie wygladasz jakbys byla po porodzie :tak: chyba szybko poszlo, co?? :cool2:

moja mama jedzie w czwartek do Polski... :((( ehhh.. juz nie bede miala nikogo do pomocy przy moim rozrabiace.. dobrze ze w polowie sierpnia mamy wakacje i tym razem to my jedziemy do PL :blink:

hejka

Ayni moj Victor ma 18 miesiecy a juz 3 razy wlosy mu obcinalismy maszynka:szok::-) ostatni raz w kwietniu a szczecine ma same zobaczcie fotka na dole...
Iskierka masakra jakas...:zawstydzona/y:
Karola co czytasz?:sorry2:

A w lozeczku z malym leze:-) i.. buszuje po necie... moj M taki zapracowany ze zapowiedzial sie z tel dopiero po 22.00:dry:wiec czekam...

Haque ja mialam prowakacje i faktycznie szybko o 9.00 wody a 11.08 maly juz byl... ;D

Załączniki

• P5300177.jpg
    P5300177.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 26
jejciu, ale on ma geste wloski :) mam nadzieje, ze Tomek tez tak bedzie mial, bo ja nie lubie lysych dzieci heheh :D
tzn nie podobaja mi sie, o. bo dzieci ogolnie to wszystkie lubie :tak:

reklama
Iskierka tylko sie nie denerwuj ;)

karola82 hehe dobre, no tesciowe muszą bryke wyprobować :)

ja to czasem marze zeby walnąć sie do wanny ;) której nie mam ;(

Do góry