reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Aniu ty to wygladasz jakbys byla w spa a nie ledwo po porodzie:-D:-D Viktor mail niezly fryz:-D:tak:Ja tez spr pogode na tej str:tak::tak:

Sencilla gratuluje pierwszego dnia zaliczonego:tak: Dzielne masz coreczki..
Ayni maz moze miec racje ,bo ludzie czasem po prostu nie mysla:no:

7axe7 ja podobienstwa do ciebie nie widze, niestety:sorry2:
Hague widzialm te fotki na fb:tak:przystojniaczek

W ciąży faktycznie IQ spada na łeb, na szyję... wstyd mi :zawstydzona/y:

Ach, nawet mi nie mow, bo ja sie czuje, ze sie cofam w rozwoju :D a poza tym to mam tez to zdjecie na FB :D mysle, ze to chyba z jakiegos przewodnika dla Oranje, to cud, ze dojechali w ogole do Krakowa
:-D
widzialam ich dzis we wiadomosciach hart van holland i pokazali, jak ich autobus byl eskortowany przez policje do hotelu, pod hotelem fani i jeszcze znalezli jakiegos polaka co mowil po niemiecku i stal z albumem z wycinkami prasowymi i mowi, ze zbiera podpisy hol graczy od 20 lat LOL :cool2:

mielismy gadac z rodzinka M na skypie, ale sie ostatecznie nie pojawili i jak narazie dramat ucichl .

Madzia no tak szybko to nie , dobrze w takim razie, ze mozecie rozlozyc na raty i splacic powoli. tylko zamieszanie z tym :/ ehh. ..

Aniahaven ale Twoj maly to wlochacz :)

Ach, nawet mi nie mow, bo ja sie czuje, ze sie cofam w rozwoju :D a poza tym to mam tez to zdjecie na FB :D mysle, ze to chyba z jakiegos przewodnika dla Oranje, to cud, ze dojechali w ogole do Krakowa
:-D
widzialam ich dzis we wiadomosciach hart van holland i pokazali, jak ich autobus byl eskortowany przez policje do hotelu, pod hotelem fani i jeszcze znalezli jakiegos polaka co mowil po niemiecku i stal z albumem z wycinkami prasowymi i mowi, ze zbiera podpisy hol graczy od 20 lat LOL :cool2:

mielismy gadac z rodzinka M na skypie, ale sie ostatecznie nie pojawili i jak narazie dramat ucichl .

Madzia no tak szybko to nie , dobrze w takim razie, ze mozecie rozlozyc na raty i splacic powoli. tylko zamieszanie z tym :/ ehh. ..

Aniahaven ale Twoj maly to wlochacz :)
Mi mąż mówił, że Holendrzy byli w szoku jak się dowiedzieli, że Kraków nie jest miastem gospodarzem. Ale... to cud, że dojechali do tego właściwego Krakowa, a nie gdzieś na Białorusi, czy w innej Estonii :-D.

Ayni, to i tak masz lepiej ode mnie, bo mój "dramat" trwa...
Szanowny małżonek własnie rozmawiał z mamuśką na skype... Szkoda gadać:no:
Nie mam juz sily ani prosić ani rządać - mówię PAS....
Ale przysięgam Wam tu uroczyście, że jak szanowna mamuska przyjedzie po 20 lipca z dziećmi (o ile ci dostaną poszporty) to ja w tym domu - swoim własnym domu - nie ruszę palcem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oczywiście prosiłam, by przyjechala już sama, a teśc dojedzie później, na spokojnie już z tymi nieszczęsnymi dziećmi - ona sama nie przyjedzie, bla, bla, bla.
Mam ochote wyć ze złości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Iskierka a oni to na chrzciny przyjezdzaja czy tak ci pomóc ? Moi tescie sobie dzis auto nowe kupili i tez powiedzieli ze takim do hoplondii nawet juz moga jechac:szok::baffled::sorry2:
Ja ide pod prysznic i czytac..

karola dziekuje :)
ayni to dobrze ze dramat ucichl, mam nadzieje, ze nie wroci z podwojona sila... :dry:
Iskierka wspolczuje... :-( Szkoda, ze nie potrafia zrozumiec, ze ciasnota i ze bedziesz wyczerpana po porodzie.. :cool::no:
aniu sliczny Victorek!!!! a Ty wcale a wcale nie wygladasz jakbys byla po porodzie :tak: chyba szybko poszlo, co?? :cool2:

moja mama jedzie w czwartek do Polski... :((( ehhh.. juz nie bede miala nikogo do pomocy przy moim rozrabiace.. dobrze ze w polowie sierpnia mamy wakacje i tym razem to my jedziemy do PL :blink:

hejka

Ayni moj Victor ma 18 miesiecy a juz 3 razy wlosy mu obcinalismy maszynka:szok::-) ostatni raz w kwietniu a szczecine ma same zobaczcie fotka na dole...
Iskierka masakra jakas...:zawstydzona/y:
Karola co czytasz?:sorry2:

A w lozeczku z malym leze:-) i.. buszuje po necie... moj M taki zapracowany ze zapowiedzial sie z tel dopiero po 22.00:dry:wiec czekam...

Haque ja mialam prowakacje i faktycznie szybko o 9.00 wody a 11.08 maly juz byl... ;D

Załączniki

• P5300177.jpg
    P5300177.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 34
jejciu, ale on ma geste wloski :) mam nadzieje, ze Tomek tez tak bedzie mial, bo ja nie lubie lysych dzieci heheh :D
tzn nie podobaja mi sie, o. bo dzieci ogolnie to wszystkie lubie :tak:

reklama
Iskierka tylko sie nie denerwuj ;)

karola82 hehe dobre, no tesciowe muszą bryke wyprobować :)

ja to czasem marze zeby walnąć sie do wanny ;) której nie mam ;(

Do góry