reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

madziula tak to odsetki.
axe do mojego taty podobny ogolnie, usta i rzesy ma taty, oczka moje, nos po mojej siostrze :-D narazie jeszcze taka mieszanka z niego :-)

reklama
Ayni chodzi o to ze ja byłam na urlopie i po powrocie byl list ze do 7 czerwca musze zapłacic a jak nie to odsetki dostane ale dzwonilam do belastingu i pani powiedziała ze mam z internetu sciagnac formularz z prosba o rozlozenie na raty i odesłać wiec jutro musze odesłac wiec na 7 czerwca dojdzie, i tak mysle zeby jeszcze nie zdazyli mi nic naliczyc, ale ona cos mowila ze jak otrzymaja formularz z data szybsza to nie naliczą :)

Taka ciekawostka geograficzna :-)
582250_10150924586439754_2012207705_n.jpg

Astrid heheeheh tak patrzę na to i sobie myślę, co to jest, co to ma być!? Żal! :)

Ja byłam lepsza. Moje zaćmienie ciążowe najpierw sprawdzało, czy aby kolory narodowe są dobre. Potem uznałam, że to jednak nie Polska a...Litwa i się śmiałam do męża, ze Poznań ma blisko do morza :baffled:. A potem eeej to Białoruś i padłam. Tak, tak... jestem magistrem geografii, założę sobie torbę na głowę i oficjalnie spalę dyplom. Hahaahahaha.

ja na pierwszy rzut oka myslalam, ze to jest odwrocony kawalek polski (walbrzych i okolice) tak jakby nasz dolny slask byl obrocony na wschod... na drugi rzut oka mowie cos nie halo, i skaplam sie ze to bialorus buhahaha :shocked2::-D

reklama
Ania podziwiam :) 3 dzieci zapracowana jeszcze pierogi w ciągu dnia ulepi :) heh kosmos dla mnie..
Ania z racji tego, że troszkę tu mieszkasz a jesteś najbliżej mnie nie wiesz czy są tu takie miejsca gdzie można pozostawić pudła ze swoimi rzeczami ala Boxy, czy garaże? Bo nie uśmiecha mi się zawozić stąd rzeczy do PL... ;/

Axe o garazach nie wiem bo my sie zawsze miescimy z gratami...:-Dale popytam ok... a co do pierogow to machnelam je w pol godzinki bo moi tak marudzili od piatku o nie...;-)uwielbiam lepic...

Snecilla dzielne dziewczyny jestescie... a jak w pracy bylo?:confused: pisz..........

Ja wam tez wstawie foty mojego najmlodszego; w pierwszej minucie zycia, 4dni i miesiac...:-)
kolejnosc od tylu ;))

Załączniki

• 7877033ecc.jpg
    7877033ecc.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 7d11e6d562.jpg
    7d11e6d562.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 10e8eb3451.jpg
    10e8eb3451.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 46
Do góry