reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Ja też witam - wybitnie wczesnie dzis jak na moje mozliwości, ale chociaż nie czuję się do konca wyspana to jakoś zasnąć już nie mogłam...
Słonko świeci, ale ziiiiiimnoooo.
Pranie juz mi sie pierze, zaraz włączę zmywarkę. na obiad w planach dziś... chyba kebab bo nie mam pomysla na nic innego.
Za to mam dziwne chęci do pracy i może dziś coś zrobię?
Słonko świeci, ale ziiiiiimnoooo.
Pranie juz mi sie pierze, zaraz włączę zmywarkę. na obiad w planach dziś... chyba kebab bo nie mam pomysla na nic innego.
Za to mam dziwne chęci do pracy i może dziś coś zrobię?
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Witam w dwupaku :-). Ja zaraz zrobię sobie naleśniorki, bo chleba mam 2 kromki a nie chce mi się iść do piekarni. Poza tym mam polski twaróg w lodówce mmm
karola82_82
mama slicznego Michałka
Hej
Aniu juz jest godzina od twojego postu ,a u nas dalej swieci slonko
Iskierko fajnie ze masz wene cos zrobic, ja dopiero sniadanie zjadlam
Hague na pewno bedzie zdane
My wstalismy o 8;30 Dzis dla odmiany Michas mail koszmary w nocy i od 2 spal z nami bo sie bal
Aniu juz jest godzina od twojego postu ,a u nas dalej swieci slonko
Iskierko fajnie ze masz wene cos zrobic, ja dopiero sniadanie zjadlam
Hague na pewno bedzie zdane
My wstalismy o 8;30 Dzis dla odmiany Michas mail koszmary w nocy i od 2 spal z nami bo sie bal
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Nie mam jajek... nie było naleśników . Za to zjadłąm sobie twaróg na słodko z truskawkami i kiwi .
Słońce jakieś się przebija przez chmurki... od razu milej.
Słońce jakieś się przebija przez chmurki... od razu milej.
reklama
anp
mama Alexa
HEjka.
Aniu sprawdzilam,a wiec niby nie bedzie dzis padac....ja zawsze sparadzam na buienradar.nl,nie wiem czy znacie ta strone.
Chyba bedzie dzis mozliwosc pospacerowania skoro nie ma padac..wreszcie.
Robale 3maj sie i czekamy na Ciebie.
A my wczoraj mielismy kolejne szczepienie no i 9,9 to waga Alexa,i 73 wzrostu ma....mamy powoli wprowadzac krowie mleko.Pytalam jakie powiedzieli mi ze halfvol a firmy obojetnie jakiej i czy karton czy butelka to bez znaczenia niby.Ciekawe czy maly bedzie chcial pic,bo przeciez ma inny smak.
Mysle co na obiad i nie mam pomysly,,,a wY???
oj popatrzylam na suwaczek i jutro kolejna rocznica slubu,i co tu zrobic dobrego...
Aniu sprawdzilam,a wiec niby nie bedzie dzis padac....ja zawsze sparadzam na buienradar.nl,nie wiem czy znacie ta strone.
Chyba bedzie dzis mozliwosc pospacerowania skoro nie ma padac..wreszcie.
Robale 3maj sie i czekamy na Ciebie.
A my wczoraj mielismy kolejne szczepienie no i 9,9 to waga Alexa,i 73 wzrostu ma....mamy powoli wprowadzac krowie mleko.Pytalam jakie powiedzieli mi ze halfvol a firmy obojetnie jakiej i czy karton czy butelka to bez znaczenia niby.Ciekawe czy maly bedzie chcial pic,bo przeciez ma inny smak.
Mysle co na obiad i nie mam pomysly,,,a wY???
oj popatrzylam na suwaczek i jutro kolejna rocznica slubu,i co tu zrobic dobrego...