reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Sencilla ogladalam go na poczatku jak zaczelam przygode ze sciaganiem.. :-D poszukam go, jak znajde do wkleje linka:tak:
Aniu no leci czas, leci... a jeszcze niedawno taka malutka kuleczka z niego byla.. :blink:

reklama
The Hague a masz jakies zdjecia po porodzie malego ? Bo jak ja pamiecia siegam, to nie bylo mnie jeszcze na forum chyba jak rodzilas... :p a teraz to faktycznie duzy chlopak

Ayni wrzuce jutro bo teraz siedze na lapie mojego M. a tu za duzo fot nie ma on.. a ja mam caly komp w zdjeciach to jutro cos podrzuce poporodowego :D

Ja też witam - wybitnie wczesnie dzis jak na moje mozliwości, ale chociaż nie czuję się do konca wyspana to jakoś zasnąć już nie mogłam...
Słonko świeci, ale ziiiiiimnoooo.
Pranie juz mi sie pierze, zaraz włączę zmywarkę. na obiad w planach dziś... chyba kebab bo nie mam pomysla na nic innego.
Za to mam dziwne chęci do pracy i może dziś coś zrobię?

Hej

Aniu juz jest godzina od twojego postu ,a u nas dalej swieci slonko:tak::tak:
Iskierko fajnie ze masz wene cos zrobic, ja dopiero sniadanie zjadlam:sorry2:
Hague na pewno bedzie zdane:tak:

My wstalismy o 8;30 Dzis dla odmiany Michas mail koszmary w nocy i od 2 spal z nami bo sie bal:cool::baffled:

reklama
HEjka.
Aniu sprawdzilam,a wiec niby nie bedzie dzis padac....ja zawsze sparadzam na buienradar.nl,nie wiem czy znacie ta strone.
Chyba bedzie dzis mozliwosc pospacerowania skoro nie ma padac..wreszcie.

Robale 3maj sie i czekamy na Ciebie.

A my wczoraj mielismy kolejne szczepienie no i 9,9 to waga Alexa,i 73 wzrostu ma....mamy powoli wprowadzac krowie mleko.Pytalam jakie powiedzieli mi ze halfvol a firmy obojetnie jakiej i czy karton czy butelka to bez znaczenia niby.Ciekawe czy maly bedzie chcial pic,bo przeciez ma inny smak.
Mysle co na obiad i nie mam pomysly,,,a wY???
oj popatrzylam na suwaczek i jutro kolejna rocznica slubu,i co tu zrobic dobrego...

Do góry