reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

wlasnie kladziemy dzieci spac i ogarniamy po urodzinkach.. bylo super, naprawde! wszyscy sie swietnie bawili, razem z dziecmi. BYl tort w kszatlcie pociagu, mialam forme z wagonikami, pozniej ozdobilysmy z dziewczynkami marcepanem. jak slicznie dzieci rozne figurki porobily. Tosia przeszczesliwa, miala proporczyki, dostala farby, malowanki i duze auto :)

pyszne jedzonko tez bylo oczywiscie, grzanki z kozim serem i zielonymi szparagami, salatka ze swiezej bazylii i pomidorkow z wlasnej hodowli balkonowej, a pozniej cukinia panierowana w mace z ciecierzycy i jajku i smazona, mniam.

mamy piekny zachod slonca, zaraz zdjecia powysylam.

reklama
Sencilla wszystkiego najlepszego dla Tosienki !! Pieknie wam wyszla ta impreza i tort , fajnie ze dzieciaki tez sie mogly zaangazowac w jego robienie. :)

siemaneczko, pewnie spicie juz :D

my wrocilysmy przed 23 do domu.... spoznilysmy sie na pociag w tamta strone :-D ale za pol godziny mialysmy nastepny. w drodze powrotnej spoznilysmy sie o 2 godziny na pociag, bo planowalam wyjechac o 18 a wyjechalysmy o 20:-D:-p , gdyz bylo tak milo :tak:na przesiadke zdarzylysmy, okazalo sie ze tylko z peronu na druga strone peronu, pociag przyjechal odrazu jak wysiadlysmy, to nie musialysmy wbiegac do niego heheh :) Ogolnie bylo echt leuk, Tomek dostal prezenty na dzien dziecka, nawet od Holendrow, mimo ze oni takiego swieta nie maja tutaj :), a ja nazarlam sie jak prosiaczek hehe, bylo pysznie :) . nastepnym razem juz jade na caly weekend, zahaczymy o zoo i inne atrakcje :) ogolnie podoba mi sie tam, miliard razy lepiej niz w hadze czy w ogole w calej zuid holland :cool::happy: na mieszkanie ze spoldzielni czeka sie miesiac - dwa:-) no i podoba mi sie ze w limburg przewaznie jest temperatura o 4 stopnie celsjusza wyzsza niz w zuid holland :laugh2:

Dzień dobry! I po pięknej pogodzie.. :) jak byłam młodą siksą / czasy liceum/ uwielbiałam deszcz a przede wszystkim spacery w deszczu. Teraz jednak mając Miśkę deszczowi mówię NIE! :) Ale oby popadało dzień góra dwa co by roślinki nam nie uschły i niech pogoda się poprawi choć troszkę, bo to 9 stopni na termometrze troszkę mnie przeraża heh.

Sencilla super, że impreza się udała. Twoje gwiazdy oczywiście prze kochane :) Fajnie, że córy wcinają takie pyszne zdrowe rzeczy od najmłodszych lat. Mój chrześniak nawet by pewnie nie spróbował ;/ zobaczymy za to jak moja gwiazda będzie jadła warzywa :) Bo póki co lubi warzywa ale tylko w zupie! :)
Hague fajnie, że wypad udany :) ah ale masz fajnie, że masz tu rodzinkę! :) zawsze jest do kogo wyskoczyć! :)

miłej niedzieli dla Was! :)

Dzien dobry....

Sencilla jeszcze raz STO LAT dla Tosienki:tak:
Fajny ten tort - i dania takie wyszukane...;-)
Hague ile pozytywnej energii w ciebie wniosl ten wyjazd;-):tak:...przyda ci sie na dzisiaj bo pogode za oknem mamy :crazy: - my w planach mielismy EFTELING ale patrzac przez okno nawet tylka ruszyc sie nam niechce...

Axe ja czasem spaceruje z dziecmi po deszczu z parasolkami i kaloszami - to fajna zabawa:tak: boisz sie ze Misia chora bedzie czy ze jak?:sorry2:

Ania nie nie ja staram się ją brać na pole w każdą pogodę i nie przegrzewać w ten sposób ani razu mi jeszcze nie chorowała / katar miała jedynie 3 razy/ :) szczerze wyrosła mi z kurtki i nowej nie zakupiłam i jedynie mamy polara :) Muszę coś wykupić w tym tygodniu heheh...

Bry przepraszam że was nie podczytuję ale mam ciężki okres teraz, wczoraj w nocy dostałam silnego bólu podbrzusza, to nie jest @ ból, dziś rano zobaczyłam małe ilości śluzu brązowego a raczej jakieś niteczki brązowe:-(, nie kumam po niedzieli jedziemy do położnej bo coś jest nie tak.

axe no fajnie, fajnie :) moja siostra mieszkala w Den Haag, tu gdzie ja, rzut beretem do siebie mialysmy, a teraz sie przeprowadzila do zuid limburg.. no ale dobrze ze Holandia taka mala, to w 2,5 godzinki jestem u niej :-D
aniu dziekuje:tak: bylo super i pogoda tez piekna, sloneczko swiecilo mocno :) a teraz oczywiscie deszcz, bo w nl dlugo ladna pogoda sie nie mozna nacieszyc...:baffled:
Robale nie martw sie na zapas, czasami w ciazy dostaje sie tez plamienia. Poki nie pojdziesz do poloznej to nie trac wiary, pewnie wszystko jest goed!!!!!!

Robale moja bratowa przez 3 miesiące miała normalnie okres i bóle brzucha i w 4 miesiącu dopiero się dowiedziała, że jest w ciąży! Jedźcie jutro do położnej! I dawaj znać co z Wami! :*

reklama
Bry

Sencilla najlepsze zyczonka dla córeczki!Extra tort i imprezka pewnie tez:tak:
Robale duzo dziewczyn ma plamienia :tak:Nic sie na zapas nie martw..
Aniu szkoda ,ze wam pogoda dzis nie dopisala:sorry2:
Hague fajnie ,ze odwiedziny u siostry udane:tak:

Do góry