reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

wlasnie kladziemy dzieci spac i ogarniamy po urodzinkach.. bylo super, naprawde! wszyscy sie swietnie bawili, razem z dziecmi. BYl tort w kszatlcie pociagu, mialam forme z wagonikami, pozniej ozdobilysmy z dziewczynkami marcepanem. jak slicznie dzieci rozne figurki porobily. Tosia przeszczesliwa, miala proporczyki, dostala farby, malowanki i duze auto :)

pyszne jedzonko tez bylo oczywiscie, grzanki z kozim serem i zielonymi szparagami, salatka ze swiezej bazylii i pomidorkow z wlasnej hodowli balkonowej, a pozniej cukinia panierowana w mace z ciecierzycy i jajku i smazona, mniam.

mamy piekny zachod slonca, zaraz zdjecia powysylam.

reklama
Sencilla wszystkiego najlepszego dla Tosienki !! Pieknie wam wyszla ta impreza i tort , fajnie ze dzieciaki tez sie mogly zaangazowac w jego robienie. :)

siemaneczko, pewnie spicie juz :D

my wrocilysmy przed 23 do domu.... spoznilysmy sie na pociag w tamta strone :-D ale za pol godziny mialysmy nastepny. w drodze powrotnej spoznilysmy sie o 2 godziny na pociag, bo planowalam wyjechac o 18 a wyjechalysmy o 20:-D:-p , gdyz bylo tak milo :tak:na przesiadke zdarzylysmy, okazalo sie ze tylko z peronu na druga strone peronu, pociag przyjechal odrazu jak wysiadlysmy, to nie musialysmy wbiegac do niego heheh :) Ogolnie bylo echt leuk, Tomek dostal prezenty na dzien dziecka, nawet od Holendrow, mimo ze oni takiego swieta nie maja tutaj :), a ja nazarlam sie jak prosiaczek hehe, bylo pysznie :) . nastepnym razem juz jade na caly weekend, zahaczymy o zoo i inne atrakcje :) ogolnie podoba mi sie tam, miliard razy lepiej niz w hadze czy w ogole w calej zuid holland :cool::happy: na mieszkanie ze spoldzielni czeka sie miesiac - dwa:-) no i podoba mi sie ze w limburg przewaznie jest temperatura o 4 stopnie celsjusza wyzsza niz w zuid holland :laugh2:

Dzień dobry! I po pięknej pogodzie.. :) jak byłam młodą siksą / czasy liceum/ uwielbiałam deszcz a przede wszystkim spacery w deszczu. Teraz jednak mając Miśkę deszczowi mówię NIE! :) Ale oby popadało dzień góra dwa co by roślinki nam nie uschły i niech pogoda się poprawi choć troszkę, bo to 9 stopni na termometrze troszkę mnie przeraża heh.

Sencilla super, że impreza się udała. Twoje gwiazdy oczywiście prze kochane :) Fajnie, że córy wcinają takie pyszne zdrowe rzeczy od najmłodszych lat. Mój chrześniak nawet by pewnie nie spróbował ;/ zobaczymy za to jak moja gwiazda będzie jadła warzywa :) Bo póki co lubi warzywa ale tylko w zupie! :)
Hague fajnie, że wypad udany :) ah ale masz fajnie, że masz tu rodzinkę! :) zawsze jest do kogo wyskoczyć! :)

miłej niedzieli dla Was! :)

Dzien dobry....

Sencilla jeszcze raz STO LAT dla Tosienki:tak:
Fajny ten tort - i dania takie wyszukane...;-)
Hague ile pozytywnej energii w ciebie wniosl ten wyjazd;-):tak:...przyda ci sie na dzisiaj bo pogode za oknem mamy :crazy: - my w planach mielismy EFTELING ale patrzac przez okno nawet tylka ruszyc sie nam niechce...

Axe ja czasem spaceruje z dziecmi po deszczu z parasolkami i kaloszami - to fajna zabawa:tak: boisz sie ze Misia chora bedzie czy ze jak?:sorry2:

Ania nie nie ja staram się ją brać na pole w każdą pogodę i nie przegrzewać w ten sposób ani razu mi jeszcze nie chorowała / katar miała jedynie 3 razy/ :) szczerze wyrosła mi z kurtki i nowej nie zakupiłam i jedynie mamy polara :) Muszę coś wykupić w tym tygodniu heheh...

Bry przepraszam że was nie podczytuję ale mam ciężki okres teraz, wczoraj w nocy dostałam silnego bólu podbrzusza, to nie jest @ ból, dziś rano zobaczyłam małe ilości śluzu brązowego a raczej jakieś niteczki brązowe:-(, nie kumam po niedzieli jedziemy do położnej bo coś jest nie tak.

axe no fajnie, fajnie :) moja siostra mieszkala w Den Haag, tu gdzie ja, rzut beretem do siebie mialysmy, a teraz sie przeprowadzila do zuid limburg.. no ale dobrze ze Holandia taka mala, to w 2,5 godzinki jestem u niej :-D
aniu dziekuje:tak: bylo super i pogoda tez piekna, sloneczko swiecilo mocno :) a teraz oczywiscie deszcz, bo w nl dlugo ladna pogoda sie nie mozna nacieszyc...:baffled:
Robale nie martw sie na zapas, czasami w ciazy dostaje sie tez plamienia. Poki nie pojdziesz do poloznej to nie trac wiary, pewnie wszystko jest goed!!!!!!

Robale moja bratowa przez 3 miesiące miała normalnie okres i bóle brzucha i w 4 miesiącu dopiero się dowiedziała, że jest w ciąży! Jedźcie jutro do położnej! I dawaj znać co z Wami! :*

reklama
Bry

Sencilla najlepsze zyczonka dla córeczki!Extra tort i imprezka pewnie tez:tak:
Robale duzo dziewczyn ma plamienia :tak:Nic sie na zapas nie martw..
Aniu szkoda ,ze wam pogoda dzis nie dopisala:sorry2:
Hague fajnie ,ze odwiedziny u siostry udane:tak:

Do góry