reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

No sama nie wiem jak to zrobimy z ta przesiadka, ale mam nadzieje, ze ogarniemy z mamiczką moją temat i wsiadziemy do prawidlowego wagonu, bo ponoc wagony z przodu jaka na maastricht a tylnie do tego miasta co ja chce sie udac :nerd: bedzie smiesznie jak wyladujemy w maastricht hahaha :-D
W sumie to w pociagu 2,5 godziny, w dwie strony to razem 5 :D robimy grilla i spadamy spowrotem do hagi heheheh:happy2:

reklama
Witam
My tez dzis o 6 ;30 wstalismy:szok::tak: na 8 zawozilismy meza auto do mechanika i a ja go odbieralam:tak:

Wiec juz rosolek prawie gotowy i zakupy zrobione:tak:
Hague milego wypadu
Sencilla ty to masz plan zrobiony :szok::tak::tak: Podziwiam...:-)

Ja wstałam po 9. Koło 10 przyszedł kolega z serami z targu dla nas. Będzie wcinanie mmmm :-D. Czekam sobie dziarsko na pana z Hemy, żeby przyniósł paczkę z rzeczami dla Majeczki. Przez to raczej do momentu, aż mój M. nie wróci z pracy, nigdzie się nie ruszę.

A co do planów. Koleżanka sporządziła plan dnia i powiesiła go na tablicy. Fajna sprawa, bo mając małe dziecko, są zorganizowani i ich synek też nauczył się żyć w konkretnym rytmie. Też będę musiała coś takiego zrobić w przyszłości. Będzie łatwiej :tak:.

hej...
wczoraj doczytalam was do posta ok15.00 ale niezadazylam odpisac bo maz wrocil z delegacji:sorry:wiec polecialam, dzisiaj nadrobilam reszte wiec pisze...:-D
Siedze sobie z kawa i farba na glowie, Victor spi a reszta na rowerkach z tatusiem. Po obiedzie juz jestesmy,:tak: prania juz wyschly chyba na ogrodzie - ciasto w lodowce sie scina... zyc nie umierac...

Sencilla dobry plan to podstawa :-):tak:- ja sobie zycia bez agendy nie wyobrazam :szok:- tygodniowo 10 godzin na legalu a do tego 8domow na czarno - dzieci na lunchach ze mna np;w parku zamiast w szkole, prasowanie dla klientek wieczorem i ..jeszcze normalne zycie jak zakupy, gotowanie, pranie, jakies urodziny u kolegow, afspraken ze szkoly, ...ipt itd...a pozatym musimy kiedys byc soba, byc mama i zona...:-p

Takze korzystajcie z zycia i pogody...;-) bo pieknie dzis...mam tylko nadzieje ze jutro tez tak bedzie bo mamy zamiar pojechac do EFTELINGU /II czesc prezentu na dzien dziecka:rofl2:/

The Haque mam nadzieje ze zdazylas...
Robaczku jak ci dzisiaj?

ide plukac wloski...

Hejka :)

juz jutro wracamy do NL :) ach jak sie ciesze :) znowu bede miała duzo czasu zeby sledzic forum na biezaco :) troche mi tego bakuje :) i innych wielu rzeczy...:)

Dzień leciiiiiiiii........... jak szalony! wróciłam właśnie z polka, jemy kolację i do kąpania :)

Madziula miłego i szybkiego powrotu dla Was!
Ania jak farbowanie? zadowolona? Mi też pasuje zafarbować włosy.... bo póki co mam przy głowie rude a końcówki jasno brązowe... a chce jasnobrązowe na całej głowie...
Astrid jeszcze w dwupaku? Może Majcia będzie chciała siedzieć w brzuszku jak moja 2tyg dłużej...

miłego wieczoru dla Was! :)

Madziula czekamy...:tak:
Axe ja jestem bardzo zadowolona - to byl moj pierwszy raz :-D sama... troche ciemniej niz chcialam ale same wiecie ten polysk, ta miekkosc...ta innosc......:-p
Sencilla GRATKI dla twojej ksiezniczki - dawaj jakies foty...

A my z moim M zrobilismy sobie degustacyjny wieczor - drinkow jest 5 - i mieszamy, mieszamy...pycha:-):tak:

Zostawiam wam jednego...........

Załączniki

• P6030095.jpg
    P6030095.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry