reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

No sama nie wiem jak to zrobimy z ta przesiadka, ale mam nadzieje, ze ogarniemy z mamiczką moją temat i wsiadziemy do prawidlowego wagonu, bo ponoc wagony z przodu jaka na maastricht a tylnie do tego miasta co ja chce sie udac :nerd: bedzie smiesznie jak wyladujemy w maastricht hahaha :-D
W sumie to w pociagu 2,5 godziny, w dwie strony to razem 5 :D robimy grilla i spadamy spowrotem do hagi heheheh:happy2:

reklama
Witam
My tez dzis o 6 ;30 wstalismy:szok::tak: na 8 zawozilismy meza auto do mechanika i a ja go odbieralam:tak:

Wiec juz rosolek prawie gotowy i zakupy zrobione:tak:
Hague milego wypadu
Sencilla ty to masz plan zrobiony :szok::tak::tak: Podziwiam...:-)

Ja wstałam po 9. Koło 10 przyszedł kolega z serami z targu dla nas. Będzie wcinanie mmmm :-D. Czekam sobie dziarsko na pana z Hemy, żeby przyniósł paczkę z rzeczami dla Majeczki. Przez to raczej do momentu, aż mój M. nie wróci z pracy, nigdzie się nie ruszę.

A co do planów. Koleżanka sporządziła plan dnia i powiesiła go na tablicy. Fajna sprawa, bo mając małe dziecko, są zorganizowani i ich synek też nauczył się żyć w konkretnym rytmie. Też będę musiała coś takiego zrobić w przyszłości. Będzie łatwiej :tak:.

hej...
wczoraj doczytalam was do posta ok15.00 ale niezadazylam odpisac bo maz wrocil z delegacji:sorry:wiec polecialam, dzisiaj nadrobilam reszte wiec pisze...:-D
Siedze sobie z kawa i farba na glowie, Victor spi a reszta na rowerkach z tatusiem. Po obiedzie juz jestesmy,:tak: prania juz wyschly chyba na ogrodzie - ciasto w lodowce sie scina... zyc nie umierac...

Sencilla dobry plan to podstawa :-):tak:- ja sobie zycia bez agendy nie wyobrazam :szok:- tygodniowo 10 godzin na legalu a do tego 8domow na czarno - dzieci na lunchach ze mna np;w parku zamiast w szkole, prasowanie dla klientek wieczorem i ..jeszcze normalne zycie jak zakupy, gotowanie, pranie, jakies urodziny u kolegow, afspraken ze szkoly, ...ipt itd...a pozatym musimy kiedys byc soba, byc mama i zona...:-p

Takze korzystajcie z zycia i pogody...;-) bo pieknie dzis...mam tylko nadzieje ze jutro tez tak bedzie bo mamy zamiar pojechac do EFTELINGU /II czesc prezentu na dzien dziecka:rofl2:/

The Haque mam nadzieje ze zdazylas...
Robaczku jak ci dzisiaj?

ide plukac wloski...

Hejka :)

juz jutro wracamy do NL :) ach jak sie ciesze :) znowu bede miała duzo czasu zeby sledzic forum na biezaco :) troche mi tego bakuje :) i innych wielu rzeczy...:)

Dzień leciiiiiiiii........... jak szalony! wróciłam właśnie z polka, jemy kolację i do kąpania :)

Madziula miłego i szybkiego powrotu dla Was!
Ania jak farbowanie? zadowolona? Mi też pasuje zafarbować włosy.... bo póki co mam przy głowie rude a końcówki jasno brązowe... a chce jasnobrązowe na całej głowie...
Astrid jeszcze w dwupaku? Może Majcia będzie chciała siedzieć w brzuszku jak moja 2tyg dłużej...

miłego wieczoru dla Was! :)

Madziula czekamy...:tak:
Axe ja jestem bardzo zadowolona - to byl moj pierwszy raz :-D sama... troche ciemniej niz chcialam ale same wiecie ten polysk, ta miekkosc...ta innosc......:-p
Sencilla GRATKI dla twojej ksiezniczki - dawaj jakies foty...

A my z moim M zrobilismy sobie degustacyjny wieczor - drinkow jest 5 - i mieszamy, mieszamy...pycha:-):tak:

Zostawiam wam jednego...........

Załączniki

• P6030095.jpg
    P6030095.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry