reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

ufff nareszcie troche spokoju :-) mlode juz spia.......
Iskierka to szkoda ze sie nie udalo :sorry2: ale z drugiej strony pisalas ze nie przypadlo ci za bardzo do gustu, moze w koncu dostaniecie cos fajnego. A jak dlugo juz czekasz????
Astrid a ty juz widze siedzisz na walizkach ;-) juz pewnie nie umiesz sie doczekac tej chwili
Karola jeszcze troche i wyjdzie, a jak Michalek reaguje ze bedzie miec siostrzyczke???? rozumie wogole ???? Mnie Daanek caly czas zaskakuje jaki jest troskliwy dla Thijsje, lezy kolo niego i go caluje glaszcze, zero jakiejkolwik zazdrosci, byle tak juz zostalo i mu sie nie odmienilo kiedy

Piszcie o pieniadzach, u nas tez nie lepiej dostalismy vakantiegeld poplcilismy wszystkie rachunki i plany wakacyjne przelozylismy znowu na nastepny rok :wściekła/y: bo nie chcemy sie calkowicie splukac w razie naglych rachunkow.

reklama
hej dziewczynki,
moj plan matki polki: 18.30 playback show Marysi, pozniej odwozka do kolezanki, bo spi u niej. Jutro rano odbieram ja o 9.30 i jade na balet. O 14.00 urodziny Tosi z gosmi. POniedzialek: 8.30 urodziny Tosi w peuterspeelzaal. O 14.00 dentysta Marysi. 16.30 basen Antosi i MArysi. 19.30 wywiadowka Marysi. We wtorek praca od 7.00. W miedzyczasie organizuje sie z opiekunka, odciaganiem mleka, pieke tort, szykuje prezenty dla dzieci w PSZ, odbieram ze szkoly, zanosze, nosze, gotuje, sprzatam, bawie sie, rysuje, kąpie, daje rade przynajmniej 4 sytuacjom kryzysowym i w tym wszystkim zachowuje spokoj ducha.
No, no, no. Medal ci powinni dać. ja bym po tygodniu padla na nos i nie wstala :-D
Iskierka ja dzis juz pislam ze wczoraj kupilismy pralke okolo 19 a dzis o 12 juz nam dostarczyli:tak::tak:
Karola, ja rozumiem bo czasem tak jest. Ale w Hemie zawsze odbieralam prosto ze sklepu i musialam czekac aż moje zamowienie do tego sklepu dojedzie...
Iskierka to szkoda ze sie nie udalo :sorry2: ale z drugiej strony pisalas ze nie przypadlo ci za bardzo do gustu, moze w koncu dostaniecie cos fajnego. A jak dlugo juz czekasz????
Gosiu, ja mam mieszkanie socjalne. Mieszkam w nim od konca września 2008 roku. Chcialam zmienic na większe, bo mam tylko 3 sypialnie, a sypialnia syna jest taka, że nie mogę tam wstawic normalnego (długiego na 2m) łóżka...

Ja już mam dzis dosyć. Odwiedzialm lekarza - wszystko jest ok, serducho małej jak dzwon, ciśnienie w normie, głowka w dole, następna wizyta za dwa tygodnie. Mąż podobnie - cukier w normie, waga i ciśnienie też, w sierpniu wszystkie badania (krew, mocz, oczy) i potem z wynikami do lekarza.
Zakupy dla syna zrobione - ubral sie niemal od stop do głow. Zastanawiam się czy on na rewie mody jedzie czy na kamp:-D:-D:-D:-D
Jutro mialam się lenic, ale.............. mam spóźnionych urodzinowych gości więc trzeba jakies przekąski i ciacho przygotowac...
Będę sie lenić w niedzielę, haft już zaczęty;-)

ufff nareszcie troche spokoju :-) mlode juz spia.......
Astrid a ty juz widze siedzisz na walizkach ;-) juz pewnie nie umiesz sie doczekac tej chwili
Karola jeszcze troche i wyjdzie, a jak Michalek reaguje ze bedzie miec siostrzyczke???? rozumie wogole ???? Mnie Daanek caly czas zaskakuje jaki jest troskliwy dla Thijsje, lezy kolo niego i go caluje glaszcze, zero jakiejkolwik zazdrosci, byle tak juz zostalo i mu sie nie odmienilo kiedy

Piszcie o pieniadzach, u nas tez nie lepiej dostalismy vakantiegeld poplcilismy wszystkie rachunki i plany wakacyjne przelozylismy znowu na nastepny rok :wściekła/y: bo nie chcemy sie calkowicie splukac w razie naglych rachunkow.

Tak tak, ja siedzę i czekam :-D. Ma jeszcze 5 dni do wyjścia.

O matko, w koncu sie dorwalam do laptopa :-D ja jutro pobudeczka po 6, bo przed 8 mamy pociag, wyruszam z mama i z Tomciem na odwiedziny do mojej siostry pod granice niemiecka, do limburg :D wroce poznym wieczorem, jak bede miala sily to wtedy do was zajrze, takze nie piszcie za duzo, bo nie bede umiala nadrobic :-D:cool2:

The Hague, ty nie dasz rady ? A jak!

No wlasnie robaczek byl z rana, ale pisala, ze bedzie miala pracowity dzien, however miala sie pochwalic zdjeciami pieskow w koszulkach... Mam nadzieje,ze wszystko ok, pewnie padla zmeczona i napisze do nas jutro. A ja tu jeszcze siedze, nie wierze, oczywiscie jak to w nocy napadl mnie wilczy glod i jeszcze z nim walcze, chyba zrobie sobie rumianku z miodem , moze go jakos zapcham :D

Dobranoc pchly na noc !

reklama
Ja już też znikam, ale chyba spać jeszcze nie będę... Haft mnie woła i jakis film na FilmBox-ie
Jak mi się jutro uda to tu zajrzę - dobranoc <papa>

Do góry