reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ufff nareszcie troche spokoju :-) mlode juz spia.......
Iskierka to szkoda ze sie nie udalo :sorry2: ale z drugiej strony pisalas ze nie przypadlo ci za bardzo do gustu, moze w koncu dostaniecie cos fajnego. A jak dlugo juz czekasz????
Astrid a ty juz widze siedzisz na walizkach ;-) juz pewnie nie umiesz sie doczekac tej chwili
Karola jeszcze troche i wyjdzie, a jak Michalek reaguje ze bedzie miec siostrzyczke???? rozumie wogole ???? Mnie Daanek caly czas zaskakuje jaki jest troskliwy dla Thijsje, lezy kolo niego i go caluje glaszcze, zero jakiejkolwik zazdrosci, byle tak juz zostalo i mu sie nie odmienilo kiedy

Piszcie o pieniadzach, u nas tez nie lepiej dostalismy vakantiegeld poplcilismy wszystkie rachunki i plany wakacyjne przelozylismy znowu na nastepny rok :wściekła/y: bo nie chcemy sie calkowicie splukac w razie naglych rachunkow.

reklama
hej dziewczynki,
moj plan matki polki: 18.30 playback show Marysi, pozniej odwozka do kolezanki, bo spi u niej. Jutro rano odbieram ja o 9.30 i jade na balet. O 14.00 urodziny Tosi z gosmi. POniedzialek: 8.30 urodziny Tosi w peuterspeelzaal. O 14.00 dentysta Marysi. 16.30 basen Antosi i MArysi. 19.30 wywiadowka Marysi. We wtorek praca od 7.00. W miedzyczasie organizuje sie z opiekunka, odciaganiem mleka, pieke tort, szykuje prezenty dla dzieci w PSZ, odbieram ze szkoly, zanosze, nosze, gotuje, sprzatam, bawie sie, rysuje, kąpie, daje rade przynajmniej 4 sytuacjom kryzysowym i w tym wszystkim zachowuje spokoj ducha.
No, no, no. Medal ci powinni dać. ja bym po tygodniu padla na nos i nie wstala :-D
Iskierka ja dzis juz pislam ze wczoraj kupilismy pralke okolo 19 a dzis o 12 juz nam dostarczyli:tak::tak:
Karola, ja rozumiem bo czasem tak jest. Ale w Hemie zawsze odbieralam prosto ze sklepu i musialam czekac aż moje zamowienie do tego sklepu dojedzie...
Iskierka to szkoda ze sie nie udalo :sorry2: ale z drugiej strony pisalas ze nie przypadlo ci za bardzo do gustu, moze w koncu dostaniecie cos fajnego. A jak dlugo juz czekasz????
Gosiu, ja mam mieszkanie socjalne. Mieszkam w nim od konca września 2008 roku. Chcialam zmienic na większe, bo mam tylko 3 sypialnie, a sypialnia syna jest taka, że nie mogę tam wstawic normalnego (długiego na 2m) łóżka...

Ja już mam dzis dosyć. Odwiedzialm lekarza - wszystko jest ok, serducho małej jak dzwon, ciśnienie w normie, głowka w dole, następna wizyta za dwa tygodnie. Mąż podobnie - cukier w normie, waga i ciśnienie też, w sierpniu wszystkie badania (krew, mocz, oczy) i potem z wynikami do lekarza.
Zakupy dla syna zrobione - ubral sie niemal od stop do głow. Zastanawiam się czy on na rewie mody jedzie czy na kamp:-D:-D:-D:-D
Jutro mialam się lenic, ale.............. mam spóźnionych urodzinowych gości więc trzeba jakies przekąski i ciacho przygotowac...
Będę sie lenić w niedzielę, haft już zaczęty;-)

ufff nareszcie troche spokoju :-) mlode juz spia.......
Astrid a ty juz widze siedzisz na walizkach ;-) juz pewnie nie umiesz sie doczekac tej chwili
Karola jeszcze troche i wyjdzie, a jak Michalek reaguje ze bedzie miec siostrzyczke???? rozumie wogole ???? Mnie Daanek caly czas zaskakuje jaki jest troskliwy dla Thijsje, lezy kolo niego i go caluje glaszcze, zero jakiejkolwik zazdrosci, byle tak juz zostalo i mu sie nie odmienilo kiedy

Piszcie o pieniadzach, u nas tez nie lepiej dostalismy vakantiegeld poplcilismy wszystkie rachunki i plany wakacyjne przelozylismy znowu na nastepny rok :wściekła/y: bo nie chcemy sie calkowicie splukac w razie naglych rachunkow.

Tak tak, ja siedzę i czekam :-D. Ma jeszcze 5 dni do wyjścia.

O matko, w koncu sie dorwalam do laptopa :-D ja jutro pobudeczka po 6, bo przed 8 mamy pociag, wyruszam z mama i z Tomciem na odwiedziny do mojej siostry pod granice niemiecka, do limburg :D wroce poznym wieczorem, jak bede miala sily to wtedy do was zajrze, takze nie piszcie za duzo, bo nie bede umiala nadrobic :-D:cool2:

The Hague, ty nie dasz rady ? A jak!

No wlasnie robaczek byl z rana, ale pisala, ze bedzie miala pracowity dzien, however miala sie pochwalic zdjeciami pieskow w koszulkach... Mam nadzieje,ze wszystko ok, pewnie padla zmeczona i napisze do nas jutro. A ja tu jeszcze siedze, nie wierze, oczywiscie jak to w nocy napadl mnie wilczy glod i jeszcze z nim walcze, chyba zrobie sobie rumianku z miodem , moze go jakos zapcham :D

Dobranoc pchly na noc !

reklama
Ja już też znikam, ale chyba spać jeszcze nie będę... Haft mnie woła i jakis film na FilmBox-ie
Jak mi się jutro uda to tu zajrzę - dobranoc <papa>

Do góry